balıgın direk kendisini yeseniz daha iyi olmaz mı... tam karadenizlik olur...hamsi felam....
abi bende xt600-(bide bunun E leri varmış)- xt660r bakınıyorumda... nasıl memnun musunuz motordan....
660r de 1000 cc vergisini kitliyorlar ... ama size bir alt kategoriden şey yapıyorlar sanırım
660 ında her yeri elektronik yok ne bilim enjektör felam...dağda tepe de kalsan malum gıda maddesini yedin...
temiz bi 600-600e mi alsam acaba...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
istanbul yolu honda efenin ilerisindeki po da var....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
KUVVETMİRA Abi bunu aliyim mi.... yanında scooter de veriyooo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8711033/detay/
Herkese selamlar, sağ salim geldik ankaraya, organizasyon süperdi, yol çok güzeldi. Sadece sivrihisardan sonra bi 5 dk yağmur yedik, yarım saat sonra 2 dklık bir yağmur yedik sonrasında hava hiç kapatmadı. Organizasyon planı çok güzeldi müzik seçimleri hariç mükemmel olmuştu, bu festival gelenekleşirse hiç bi yıl kaçırmam =)
@hüseyin abi vallaha çok şeyler kaçırdınız keşkem geleydiniz...
@buğra@hakan eğer şimdi yoldaysanız çok şeyler kaçıracaksınız ve çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız, biz saat 11 gibi çıktık, öğlene kadar kimse kalmaz orada ...
Fotoğraflar ertanda alayım upload ederim =)
Abi o nasıl bi bakıştı ya yolun karşısından kafayı 90 derece çevirmişsin aha bu kenandı dedim Çok şey kaçırdığımızı sizden önce karşılaştığımız kayseriye giden lastiği patlamış ekipdeki arkadaşlarda söyledi. Napalım abi cumartesi mesai vardı bizde size yetişiriz belki diye çıktık yola ama sonra festival alanına bile girmedik direk eskişehirde gezdik gün boyu baya motorcu vardı şehirde. Daha yeni geldik eve çok güzel bir yolculuktu bizim için inşallah bir dahaki yola beraber çıkarız. İlk tecrübemiz oldu bu denemeydi bizim için
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Merhaba arkadaslar kendime ve motoruma aksesuar almak istiyorum! Suan da Ankara'ya gezmeye geldim, gelmiskende ihtiyaclarımı burdan karşılamak istedim yanlız bildigim bı yer yok bana cross veya motor aksesuarları satan bir yer tavsiye edermisiniz, simdiden tesekkurler.
incek yolunda rider var. esas çalışma alanları cross motosikletler.
http://www.rider.com.tr/
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
.
Pil olmadığı için ben çok az fotoğraf çekebildim. Çok güzel bir gezi ve anı oldu bizim için...
Sivrihisar da çay ve gözleme molası
-Ertan'ın bagajı- Kenan oğlum insan bu kadar yüklenmezki bi insana
Festival alanına ilk girişimiz. Çok sıcak karşılandık. Kayıt yaptırdık hediyelerimizi aldık.
Korteje çıkmadan önce son hazırlıklar. Çok uzun bir kortejdi. 150 kadar motosiklet vardı yaklaşık
Ama şimdi ben daha çok üzüldüm bu üçlüyü bir daha nereden bulucam ben. Valla yetişiriz takılırız diye bi ümit çıktık yola ama bidahaki sefere inşallah. Özellikle benim için efsane Ertanın gezgin maceralarını daha detaylı dinlerim diye umuyordum
Bizde baya eğlendik ve tadı damağımızda kaldı havalar güzel giderse bi sefer daha düzenlenir belki
Uploaded with ImageShack.us
pek güzel kareler.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)