1000. sayfanın ilk mesajını atan talihlimiz taşkına,kendi motorunu hediye ediyoruz güle güle kullan
Eskişehir'e gitmeyenlerle haftalık, geleneksel, olağan, devamlı yapılan buluşmamızı yapacak mıyız ?
17.09.2011 saat 20:30 buluşması
haydin yapalım listeyi
1-nezih77 hüseyin-selma
2-?
3-?
4-?
5-?
6-?
.
17.09.2011 Cumartesi saat 20:30 buluşması
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
3-?
4-?
5-?
6-?
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
3-buberk - Buğr@ (22:00)
4-?
5-?
6-?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Arkadaşlar motorumu sattım, motor arıyorum.
bir konu açtım http://www.motosiklet.net/forum/moto...ekliyorum.html yardımlarınızı bekliyorum
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5...
Somebody Else Is Lover
Saat 22:30 sularında kaza yaptım, Alkolik bi şerefsizin kullandığı Şahin çarptı, motorun sağ arka çantası parçalandı...Yere yatırmadım motoru, bende de bişi yok ama tadım kaçtı... Buluşma konusunda yarın karar verip listeye eklerim kendimi...
Bu arada Eskişehir işi ne oldu şimdi onu anlayamadım... Bu liste Ankara buluşması için mi ? Yoksa Eskişehir için mi ?
Geçmiş olsun Mehmet. Akşam gec saatlerde trafik boşken motor sürmek ne kadar keyifli olsada bir o kadar da tehlikeli malesef.
Sarhoşu mu dersin yoksa yol nasıl olsa boş diye deli gibi sürenler mi dersin...
Hakan sana da günaydın. Ne o sabah sabah dalmışsın MT ye
Mehmet geçmiş olsun dostum aman sana birşey olmasın gerisi hikaye. Bu liste cumartesi akşam buluşması için, eskişehir bir sonraki hafta müdür.
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
6-WTP - Ertan ( Gelebilir, bi konuşayım akşamüstü )
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Kenan'ın hesabına sızdım, nihohohoho..
Kenancım, ben kahvaltıya geçiyorum sen çalış çiçeem )))
Bu arada benim gelip gelemeyeceğim kesin değil yarın haber ederim.. Bu arada Ertan ben..
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
6-WTP - Ertan ( Gelebilir, bi konuşayım akşamüstü )[COLOR="Silver"]
7-TSunam! - Cem
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Selamlar Arkadaşlar, Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için... Allah beterinden saklasın hepimizi, kaza kötü şey... Sizi yanımda görmek de beni çok mutlu etti, sağolun...
Motorun sinyalleri çanta üzerinde olduğundan, geçen ki kazada çanta da parçalandığından şu an motorda sinyal filan yok... Bugün de düğün için alışverişe çıkacağım için sanırım motoru yaptıramayacağım... Eğer yaptırabilirsem buluşmaya gelirim... Listeye adımı eklemiyorum, gelebilirsem ararım seni Hüseyin Abi...
Arkadaşlar mekanı yazmamışız. Şimdilik kesin olmamakla beraber ya geçen buluşmada tantuniciden sonra gittiğimiz
bahçeli 4. caddenin girişindeki (7. caddenin bir üstü) Pyro bara yada Vodoo ya gidebiliriz.
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
6-WTP - Ertan ( Gelebilir, bi konuşayım akşamüstü )[COLOR="Silver"]
7-TSunam! - Cem
8-forewer - Koray (kesin değil)
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)