isim yazdırmaktan falan bahsetmiş, herhalde geç kaldın
isim yazdırmaktan falan bahsetmiş, herhalde geç kaldın
May the Force be with McLaren Mercedes
ya orda fuardaki standta serkan bey vardı o bizi bilgilendirmişti epeyce.. hipodromda test sürüşü olduğunuda söylemişti cihat abi ismini yazdırdığında listede 10-15 kişi falan vardı (isim yazdırdığımızda pazar gunu saat 16.00 falandı) yani çok kalabalık olmayabilir.. hayya ben serkan beye sormuştum ehliyetsizlere test sürüşü yaptırırmısınız diye oda olabilir ama tabi öncelik ehliyetlilerin dedi sonuç olarak bu bilgiyi cihat abiden alabiliriz ninya sende maili vardı istersen bi sor
Bacoman
ok. ben bi konusurum bu arada pazar günü gelmek isteyenler buraya yazsın lütfen..
hyosung test sürüşü hakkında bilgi verirmisiniz bana?
Subayevlerinde oturuyorum ve burda çağ motor var bütün hyosung modellerini biliyorum, hepsini kurcaladım (kroslar hariç)...
A2 almaktayım yarım ehliyetli sayılırım
aaa bide ben tişort istiyorum... sanırım ankarada ninya ilgileniyordu...
hyosung mu süreceğiz? bende ehliyet de var
ama gelmeden süremiyoz, değil mi?
kardes tek bildiğim pazar günü hipodromda test sürüşü olduğu.. yakınlarda bir bayii varsa belki seni bu konuda bilgilendirebilir.. ayrıca bizde bilgiye ulaşınca burdan duyururuz
Bacoman
Sayın ninya tişort istiyorum bennn.
bide hyosung kullanmak..
yarın okula giderken burdaki bayiye sorar sizi bilgilendiririm...
iyi geceler...
beden ne olacak pazar gunu verebılırım tshirtYeK adlı üyeden alıntı
su an elimde M-L-Xl var 15 ytl
L yada xL olması lazım ama bana hangisi olur bilmem.
Boyum 1.85 kilo 74 zayıf sayılırım ama boy uzun olunca xL gider heral...
Bide pazar günü sabah 9da motor dersim var ordan yanınıza geleyim diycem ama baya erken oluyo sanırım. Siz saat kaçta ve nerde buluşucaksınız bilmem..
Açıkçası tanışmak isterim...
Selam iyi geceler bende gelirim saat ve yer belirleyelim test sürüşü için nereye isim yazdırıyoruz bilgisi olan varsa bende yazdırmak isterim
Birgün alacağım DL650
ahmet araştırıcak arkadaslar haberleşiriz iyi geceler yarın iş var uyumak lazım
Bacoman
YeK adlı üyeden alıntı
ben seninle yaklasık aynı boy ve kilodayım 1.80 75kg tshirtler boy olarak uzun ben L olur zannediyodum M gayet iyi oldu sanada olur bence
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
O zaman L alarım ben
Bide bu gün hyosung a gidemedim otobüsle döndüm eve
hava bi garip soğuktu, yada ben uykusuz olduğum için daha çok üşüdüm..
Yarın kesin sorarım yolumun üstü...
Bide pazar saat kaçta nerde buluşulacak?
Bende gelip sizinle tanışmak istiyorum...
lightsabersız katılmak yasak arkadaşlar.
watercolour , baba ne yazdın sen yaw hiç bişe anlamadım bu arada bbahsettiğimiz yer anatolia showroom un içinde cafelerin olduğu yerde bi cafe adını bilmiom zaten ogun gorursun herkesi ordawatercolours adlı üyeden alıntı
Bacoman
watercolours olacak. ışın kılıçsız katılmak yasak dedim. baksana adam dart vader avatarı koymuş.
Tamam yeri anladım peki saat kaçta? bide hala pazar demi
yok işte daha konusulmadı kesin deil
Bacoman
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)