Hihhhh manavgat dedin canima bastin. Ben manavgattayim zaten ayarlayalim pazara
Hihhhh manavgat dedin canima bastin. Ben manavgattayim zaten ayarlayalim pazara
Ahhh Ahhhh Yokluğum da Amma Boğuşuyorsun Mehmedim Olsam da Gezsek Bol Bol
ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20 30 DA MARK ANTALYA NIN ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ TANIŞIRIZ HEPİNİZİ BEKLERİM.
1 ay felan buralarda yokum gitmeden tanışalım dedim gün biraz ters oldu ama Aslında maçı beraber de izleyebiliriz saati erkene alıp ama gelecek arkadaşlara bağlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Sen de gittin be mehmet abi tek başıma uğraşıyom ama olucak inş haziran başı gibi başlıyacaz 2 haftada 1 gezi :D sen de gel napıcan mersinde
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
8:30 da mark antalyanın oraya geliyorum, ama maç falan demişsiniz ben maç falan izlemem spora geçerim ordan
ben de geliyorum arkadaşlar, görüşürüz
Bu akşam gelemem malum iş.Pazar günü Manavgat gezisi güzel olabilir.Hbrleşelim
Marantalya onunde bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Arabalarin oldugu giristeyiz
arkadaşlar plan yapılmış ama malesef yeni gördüm ben üniversitede olduğum için yeni girdim foruma pazar günü netlik kazanırsa burdan yazıcam gelmek isteyen olursa haberleşelim
Arkadaslar cok tesekkur herkeze tanisma toplantisi icin. Bu arada ismail senin onune kirmadan once virajda solladim herifi herhalde ondan gaza geldi dangalak.
aman dikkat edelim.Sarhoşlarda kol geziyo ortalıklarda.Manavgata gelirken sedanın biri bi sag sol rotasız şekilde gazlıyordu.Resimlerle konuyu birazdan açacam
hııı oldu gazlamadan olurmu hiç veli yahu :D ismail nicki neydi bu arada.
ismail diye bana diyorsun sandım ismail kimdi?
mondial drift olan arkadaş vardı ya işte.Yanlışlıkla sana ismail dedim.karıştırdım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)