bu hafta sonu istanbuldayım gelmeyi çok istiyordum
bu hafta sonu istanbuldayım gelmeyi çok istiyordum
Sağlık olsun önümüzdeki haftasonlarına bakıcaz artik...
dün belekte buyuk bi organizasyon vardı. antalyada ki butun motorsiklet gruplarını bir araya getiren bi piknik. giden varmıydı burdan... çok güzel bi etkinlikti
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
ben derimki 2 mart pazar gunu bi toplanalim cay kahve içelim. biz her pazar arkadaslarla toplanıyoruz zaten. uzun suredir giremiyordum buraya :( tanışalım kaynaşalım )
Benim haberim yoktu olsaydı giderdim...
ben gelirim bu haftasonu müsaitim yapalım bişeyler artık
Inşallah diyelim.
antalyada oturan motosiklet kullanan berbaber takılabilecgmz arkadaş arıyorum.
tur gezi ve takılmak için
antalyadan beraber gezmek ,turlara katılmak isteyen. Oturalim kaynaşalım diyenler bana özelden mesaj atabilirler. tanışırız kaynaşırız )
ANTALYA MT BULUŞMA TOPLANTISI
Tarih: 29 Mart Cumartesi Saat: 18:00
Buluşma yeri: MarkAntalya önü
Açıklama : Arkadaşlar geçen sene 2 etkinliğimiz olmuştu. Bu yaz daha farklı programlar yapacağız beraber. Bu seneki tanışma toplantımızı yapacağız 2 hafta sonra. Bu yaz neler yapacağız nerelere gideceğiz bunları konuşuruz,hem birşeyler içeriz hem de tanışmış oluruz. Ben Mehmet, gelmeyi düşünen arkadaşlar iletişim için cep telefonlarını bana ulaştırırlarsa sevinirim. Etkinlik bölümünde konuyu açıcam. Katılımlarını bekliyorum saygılar…
Tabikide gidelim gezelim gorelim bekliyorum
Sa kardeşim gelmeyi düşünüyorsan cep numaranı gönderirsen iletişim daha kolay olur.
Geleceklerin listesini oluşturmaya başlıyoruz gelecekler kendilerini eklesin. Katılım ne kadar çok olursa o kadar güzel olur...
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Etkinlik bölümünde konumuz açılmıştır. http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplantisi.html Herkesi bekliyoruz kaç kişiyiz görelim
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
.,,,,,,,,,,,,,,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Katılım listesi
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
..............................
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Arkadaşlar sayıyı artıralım hadi
gelmeye çalışcam. gelebilirsemde arkadaşlarla katılabilirim ...
Arkadaşlar katılımın artmasını bekliyoruz destek
listemiz artıyor katılımın devamını bekliyoruz
Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
5- mzhastası
6- akbird
7- wasp07
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
...................
Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
5- mzhastası
6- akbird
7- wasp07
8- murat ersel
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
.................
Arkadaşlar çok özür dilrim ben tamamen unutmuşum buluşmayı :(
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)