hallederiz o sorunu.konusurum ben babanla
hallederiz o sorunu.konusurum ben babanla
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
ehliyet al bence
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
çok
çok
çok
çok
çok
çok
çok güzel bi geziydi yollar da süperdi gelemiyen herkesi andık kankamında dediği gibi bi dahaki sefere daha çok olmamız dileğiyle
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Arkadaşlarım
Güzel Ağabeylerim
biliyorsunuz MT nin artık bir msn chat gurubu var diye bir açıklama gelmişti
gurup mgroup15769@hotmail.com ama bunu hazırlayan hakan arkadaşımıza yinede teşekkür ediyoruz bu grubu msnlerinizden silebilirsiniz arkadaşlar çünkü artık neyin ne olduğu belli değil gurup içerisinde hakan arkımız cozuttu
en kısa sürede isteklerinize göre ben başkalarına değil sadece MT ye ait bir gurup oluşturacağım
TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA ERDAL ....
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Bencede böylesi daha sağlıklı olur... Hakan (Alanya) ın kendi arkadaşları da katıldığı için gruba, grupta karışıklık oluyor, kişiler tanımadığı kişilerle muhabbet (hatta yer yer sürtüşme ve kavga) etmek zorunda kalıyorlar. Bundan önceki kişileri teker teker davet ettiğimiz msn görüşmelerinde sadece kendimiz olduğumuz için böyle bi sorun yaşamamıştık...
Benim şahsi fikrim.. bu msndeki grup olayı ya hiç olmasın.. ya da SADECE MT ANTALYA üyelerine verilsin... grup adresi sağda solda yazılmasın...
SaygıLar.. [ RamazaN ]
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
nese fazla polemik yaratmayalım...arkadaşlar iyi bişi yapana kadar beklicez...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
aynen öyle abi silin gitsin olmadı biz gene kendi aramızda kurarız bi tane zor diil
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
yaaa tuhh yaaa bnsiz bir saklıkent gezisi olmazki kardeşim keşke bnde geleblseydım ark.lar yaa otel awq hep engel olur yaaa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
tık tık tık ! kimse warmı :D
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)