arkadaşlar dün yapılan gezinin fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla bakalım neler olmuş....
arkadaşlar dün yapılan gezinin fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla bakalım neler olmuş....
Arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı geziye gelemedim.. Kusuruma bakmayın...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
SAKLIKENT GEZİSİ
evet beyler resimler geldi bugün çok güzel bir gündü gelen gelemeyen herkese tesekkürler bi dahaki gezide ins...aramızda olursunuz ben çok eğlendim bunlarda bnm makineden çıkan fotolar
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
walla süper bi geziydi..cok eglendim bende
fotoları yüklüom pcye..birasdan upload ederim
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
son resme ıyı bakın )) ben sabah eklerım resımlerı. malum antalyaspor-bjk macı var türübünde lucaz bu yorgunluga. mujux
iste resimler
anca bu kadar cekebildim..pozum kalmadı
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
abi resimLerin hepsi birbiinden harika... bu güzeLim geziyi kaçırdığım için üzgünüm... İnşaLLah bir dahakine demekten başka birşey yapamıyorum
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
beyler tebrik ediyorum sizi çok güzel gezi olmuşta mangal piknik felan yokmu kuru kuruamı gidip geldiniz aaa
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
katılan sayısı baya i az olmuşş...
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
selam antalya ben geldim VT 078 beat
İNŞ ramazan abi İnş. birdahakinde en az 15 moto 15 artçı
kalbimizdeydin herkesi andık ....
yok abi ama iyi şükür yine herşeyimizi temin edebildik ...
selamm beat_bull ( VT 078 ) aramız hoş geldin bundan sonra senide aramızda görmekten mutluluk duyarıs
MT antalya topiğine bir göz at manı isterim bugün gezi vardı süperrdiii
MsN'lerinizi alabilirmiyim abilerim ama beni sölemedin ben vermiyom falan yoq benaklıma gelenleri yaziom ama nick değil
ULU önder ama bugünkü gezide hepimizi arkadan önüne takıp gözeten adı lazım deil baş harfi
OZAN abi:
Ramazan abi:
fatih abi:
samet abi:
burak abi:
hakan abi:
amigow lewwo abişş:
bnm msn im: lileko@w.cn
ERDAL(ChİpSEt07): oğuzhan ın kankası: lileko@w.cn
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Aramıza yenı katılan beat_bull yabancı degıl sevdıgım bır kardesımdır. umarım aktıf olur artık
beat_bull arkadaşım hoşgeldin aktif olmanı dileriz
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
günaydın MT Antalya
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
selam antalyalı altın portakallar nörüyonuz bensiz gezi yapmışınız alacağınız olsun püüü.. şaka şaka gelemicem kesindi zati..
emeğinize sağlık tekeriniz düz bassın ALLAH kaza bela vermesin ama kambersiz düğün gibi olmuş hani ben gibi bi fırlama orda olsaydı daha matrak olurdu sanki..
günaydın MT ANTALYA
beat_bull hosgeldin..toplantılara bekliorum ona göre.yoksa karısmam :D
Levent abi Teşekkür ederim
tamam toplantılara gelmeye çalışacağım da ufak bir sorun var :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)