arkadaşlar t-shirt için son çağrı. edinmek isteyenler yarın ki toplantıya paralarını getirsinler lütfen
arkadaşlar t-shirt için son çağrı. edinmek isteyenler yarın ki toplantıya paralarını getirsinler lütfen
slm arkadaşlar bir günlük aradan sonra tekrar sizlere kavuştuğum için son derece mutlyum..
birçoğunuzun bildiği gibi dün okulla ilgili bir işlem için aydına gittim burda sizinle bir çarpıklıktan ve insanların zamanının nasıl boşa harcandığından kısaca bahsetmek istiyorum.
alttan kalan son dersim için okulun bize tanımış olduğu tek ders sınavı diye bir sınav hakkı var yeni döneme kayıt yaptımadan bu sınava girerek okuldan mezun olabiliyoruz. buraya kadar herşey normal burdan sonrası ülkemizdeki sistemlerin eksikliği ve çarpıklığıyla alakalı evet arkadaşlar o sınava girebilmek için ön kayır yapılması gerekiyor bu çok normal ve çok kısa süren bi işlem asıl problem 21.yy da teknoloji çağında yaşıyorken bu 20dk lık iş için benim toplam 12saat yol çekmem ve 1 günümün boşa gitmesi...
işallah butür şeyler ilerde daha kolay ve pratik hale gelir ve çocuklarımız bizim kadar uğraşmak zorunda kalmaz
bu arada aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara tek tek hoşgeldiniz demek istiyorum sizleri ilk toplantıda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
bu topic neden böle 4-5 ci sıraya düştü arkadaşlar....hadi canlanın biraz ya
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
100. sayfayı da buLamadık... pastayı artık bir dahaki haftaya keseris :D
wowowo millet pasta gelio hadi bklm motor anılarınız anlatmaya başlayın yavaştan :Ç
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
tüh be koskoca mt antlya 100.sayfayı yarına bitiremicekmi?ramo sen zaten ümütsiz vakasın sen şöle bişiler döktür..zaten bi sayfa 20 tane alıyo ayrı ayrı ozman sorun yok...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ya beyler biz dün t-shirt ün resimlerini niye çekmedik
-antalyalı motorcular hep sıcak olandır.
-antalyalı motorcular misafirperverlerdir.
-antalyalı motorcular herzaman güleryüzlü insanlardır.
-antalyalı motorcular herzaman kaskını takanlardır.
-antalyalı motorcular bastığı yeri titreten motorculardır.
-antalyalı motorcular pakedini cebinde taşımayan adamlardır.
-antalyalı motorcular bisikletle bile karizmayı çizdirmeyen adamlardır.
-antalyalı motorcular hiçbir zaman trafik kurallarına karşı gelmez.
-antalyalı motorcular herzaman gezilere katılan adamlardır.
-antalyalı motorcular rakısına mezesine düşkün adamlardır.
-antalyalı motorcular her ne kadar rakı içselerde alkollü motora binmezler.
-antalyalı motorcular memleketini seven saygı duyan insandır.
-antalyalı motorcular başka motorcuya yardım etmeyi seven insandır.
-antalyalı motorcular RED LINE'den başkasını tanımaz.
antalyalı motorcular kral adamlardır
tişört kimde kaldı dün lewodamı o çeker atar galiba resmini
altını okumadınmı len antlyalı motoruclar kral admlardır....o kadar biyerden buldum burya uyarladım emek vermiş adam yanlış olmasın
eywlh kardeşm bilirsin en çok eni sewerim
ya daha kayıt için gitmiştim haftaya cuma tekrar gidecem işalh o sınawdan sonra bitecek okul bende ünv. mezunu olacam
bu arada tişörtü çok merak etmeye başladım ben bide hepimiz giyip söle bi şehir turu yaptıkmı çok qüsel olacak walla arkadaşlar tisörtün resmi olan warsa eline koysun en azından bizde görelim...
hacı bişi mi deidk.. ne yanlışı olması sen mi yasdın başkası mı onu merak ettim sadece
ne gunahımı alıyosunuz yahu tişört başkanda
yaw fatih ayıp oluyor ama sanki trabzonlular başkadır alla alla
tüm mt motorcuları yazsaydın bari kıyılıyoyum ama
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
slmlar MT ANTALYA
ii geceler warmı nöbetci motorcu :D
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
------------------------hatırlatma-------------------------------------
yer:selekler 硲??> saat:20.00 ile 20.30 bulu?lanma)
tarih:23/08/2008
1)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
2)hakan07---hakan--Yamaha YBR 125
3)burak07--Burak--Motoran Torro 100
4)RmzN -- RamazaN - ARorRa SJ 150
5)lewo--levent--Honda Beat 100
6)Muhsin--Honda Cbf 150
7)atos0707 -- ozan -- Yamaha Ybr 125
8)ChݰSet07 ( ErdaL = oun kankas?t罠
9)darkstorysea(samed)mondial150zc
10)erfer mobylette
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
yaw bu arada ben toplantıda yokum bılıyonuz sız erdala herşeyi ıkı kere solersenız sevınırım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)