[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
slmlar MT ANTALYA ii geceler
yorgunum ve canım sıkkın motor yüzünden :(
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Günaydın Arkadaşlar...burak noldu motora hayırdır :S
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
günadın antalya mt hayırlı cumalar hepinize...
burakcım kusura bakma sana yardımcı olmadım..ozan abide biliyo aradım onuda ama oda bişi yapamadı...gerçekten kusura bakma..
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hayırdır ne zaman nerde gördün adam bir el sallar bea olm beni düşük hızlarda sadece artcım varken görürsünüz..
sen ne diyon lem pembiş olm veledim fırlamayım zibidiyim nolmuş alla alla yha napcazı varmı çekeceniz..
beyler mt antalya groupchat sayfası hizmetinize girmiş bulunmaktadır..
mgroup28819@hotmail.com
arkadşlar toplu konuşma msnmiz açılmıştır ekleyinizi lütfen:
mgroup15769@hotmail.com
günaydın arkadaslar.hayırlı cumalar.
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
değerli abilerim << mgroup28819@hotmail.com >> bu adresı sılıp engelleyın yenı kanal acılıyor adresı verıyorum << mgroup15769@hotmail.com >> adresımız bu artık
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
grupta yarı otomatik motoru olan bi tek ben warım sanırım
ewet burak şimdilik otomatik vitesli motorlarla manuel vitesli motorlar arasındaki tek geçiş motorumuza sen sahipsin. bu tekliğinin değerini bil
kardesim benim saolasın düşünmen yeter :D
abiLer dün akşam tamirciye gittim.. ön gösterge camının olduu bölümü falan deiştirdim.. benim devir saaati çalışmıyordu ona da baktırdım.. devir saati deişecek dedi.. elindede yokmuş.. canım sıkıldı.. Akşam satmaya karar verdim.. sabahleyin motora bindim işe gelirken o rahatlığı hissedince vazgeçtim yaa.. ne acayip bişey bu motosiklete binmek... ama yine iyi bi fiyatveren olursa satacam sahibinden.com a ilanı verdim
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
merhaba arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)