bi aksilik cıkmazsa gelirim ;)
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
akşam sadece yönetim toplancak....saat 8 den önce olrsa iyi olur...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
cvp vermek için geç kaldım sanırım ama aramıza hoşgeldin kalıcı katılımcı olmanı dilerim bizim aramızdaki samimiyet aynı annenin çocukları gibidir yani doğuştan kardeş gibi sever sayar koruruz hiç şüpen olmasın..
huleyn noluyo burda kim yanlanmış kim rüzgarmış deli kadir hulen dağıtırım burayı 2 nizide kulaklarından aydınlatma direğine asarım len pembiş sen kim oluyorsunda beni paralıyorsun bakim hea uçarım hulen sana pembiş..
lem fatih şu buluşma işini saat 6 gibi filen yapın bende geleyim insan bizide düşünür bea hiç olmasa 6---7 gibi yapın bende geleyim biliyon hatun şinderin listesi kalmış biyere salmıyo beni hulen evimde esir kaldım kurtarın beniiii..
tişört alacak param olmadı benim..(küçük emrah smileysi)
Bugün, 10:04 AM
--------------------------------------------------------------------------------
arkadşlar bu arada tekrar hatırlatıyorum tişört paraları bugün sonnnnnnnn...lütfen verecek olan arkadşlar rmzn arkadaşımıza ulaşssın...
rmzn cep tel:0533 680 65 08
msn:uslu_cocuq@hotmail.com
--------------------------------------------------------------------------------
Konu gezgin290 tarafından (Bugün Saat 11:56 AM ) de değiştirilmiştir..
düzeLtme saatin benim yazma saatimden 5 dk snra ben aLIntı yaparkend e düzelttim ayrıca..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
valla MT Antalya costu yahuuu
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
yönetim kurulu toplantısı bu akşam 19:00-19:30 arası seleklerin önünde buluşup toplantısını yapacaklar. ilgililerin dikkatine
Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım tanışmak buluşmak motorlarla turlamak isterim tabiki kabul ederseniz.....
o nasıl söz başımızım üstünde yerin var Cumartesi akşam saat 20:00 / 20:30 arasında selekler çarşısı önünde toplanıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Aramıza HoşgeLdin... Kapımız Herkeze açık... Buluşma yerimiz de.. Saatimizde sait... Her CUmartesi olduğu gibi bu cumartesi de Selekler Çarşısının önünde toplanacağız... saat 20:00 - 20:30 arası bekleriz... ordan çay içmiye toplantımızı yapmaya gidiyoruz.. sonra da isteğe göre talebe göre mini bir antalya turu.. sonra dağıLış..
Bütün AntaLyaLı MT ciLeri Aramızda görmekten Mutluluk Duyarız...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
ne demek yeni kurulan bir gurubuz ama gayette hızlı ilerliyor...daha çok kişiler arkadşlar görmek isteriz eğer iki tekere gönül vermiş başka arkadşlarınız varsa onlarıda aramızda görmek isteriz...tekrar hoşeldin aramıza....
aramıza yeni katılan arkadşlarımıizda eğer cumartesi gelmeyi düşünürlersede listye lütfen isimlerini eklesinler...
eğer cumartesiye kadar 100.sayfamıza ulşırsak topicte bi pasta keselim millet ne diyonuz bu işe....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
TEŞEKKÜR ederim arkadaşlar ilginize en kısa zamanda geleceğim buluşma yerinize..
napıyoz cmrtseı...kerem bugun sabah senı gordum yıne dıpgaz ucuyodn...
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)