slmlar Mt antalya
ii aksamlar..
slmlar Mt antalya
ii aksamlar..
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
şimdilik 10 kişi mi olduk arkadaşlar
bence boga çayı tarafları bir yr olsa daha ii olur gibi sakin ve geniş bi alan. bilmem nedersiniz. manzarasıda güzeell..
Günaydınlar...Nasılsınız bklm bugün..
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
günaydın mt antalya hayırlı günler.fotoğraf konusunda müzenin karşısındaki tranvayın bittiği yer bence hoş olur arkamızda hem deniz hemde ışıklı görkemiyle beach park var..bence orası güsel biyer diye düşünüyorum....
bu arada hakan dün yanına geldim tam saat 19:00 da çıkmışsın....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hadi ya :S:S msn girsene fatih
[COLOR="Cyan"][B]
günaydınlarrr türkiyeee günaydınlarr MT ANTALYA
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
arkadşlar bu arada tekrar hatırlatıyorum tişört paraları bugün sonnnnnnnn...lütfen verecek olan arkadşlar rmzn arkadaşımıza ulaşssın...
rmzn cep tel:0533 680 65 08
msn:uslu_cocuq@hotmail.com
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
17 kağıt
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Ozan abi ben hemn hemn 2-3 gunde bir saklıkent-çakırlar-bahtılı ya gıdıordum geçen sene YBR 125 ile çok ii çıkıyor sorun yaşamassın bn kendimden biliorum yanii zaten bn kendım çakırlarlıyım annem fln oralı saklıkenti çakırları bahtılıyı doyranı herpsini çok iyi bilirim eğer bi sorun yaşarsan yolda kaybolursan bi alo demen yeterli olur....
0535 884 02 32
0546 877 28 31
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bu arada sanırım pazar günü yapılcak olan gezinin detayları cumartesi konusulcak ben yokken neyse artıkın benım yerıme erdal ogrenır ben sımdı ıkıde bır sorup kafanızı sısrmek ıstemıyomda
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
napalım yaww yaşlanıyoruz yaş 25 bı suru şey dolu kafa
yaşlılık çok zor yaa
burak tişort alcanmıı MT ANTALYANIN ?
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)