Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    avatarımdaki olsa güzel olurdu ama yok :)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin kusura bakma biz ekibi yeni kurunca bazı şeylerle uğraşıyoruz basın yayın gazete röortaj sticker tişört o yüzden arkadların bende dahil olmak üzere younuz.eğer toplantıya katılmak istersen bekleriz...sıcak bir ortam çaybahçesinde oturup çayımız içip bazı konuşcağımız konuları konuşuyoruz.ve isteğe bağlı antalya turumuzla toplantılarız sona eriyor..bir kaç kızımız daha vardı gelecez dediler ama hiç gelmediler sende onlardan değilsindir umarım...daha sosyal ve ciddi bir ekibimiz olduğunu anlatmak ve izah etmek dahada iyi olur...tekrar hoşgeldin
    teşekkür ederim ama ben gelcem demiyorum ama birgün katılmak isterim
    [COLOR="RoyalBlue"]BuNDaN SoNra YaNıLmaM YALNIZ KaLmaKTaN KoRkMaM..!! SeVgiLiM,DoStuM HeRŞeYiM YiNe KeNDİmİm:wiinkk:[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşların da tarif ettiği ve benimde belirttiğim gibi kendini yalnız hissettiğin yada hissedeceğin anda toplantıyı terk edip gitmekte özgürsün. ama tavsiyem eğer önyargı ile yaklaşıyorsan toplantılarımızdan birisine katıl zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile. sen de bizden birisi olacaksın ve gerek bize gerek se diğer arkadaşlara tavsiyelerde bulunacaksın. sevgiler, saygılar

Motosikleti
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşların da tarif ettiği ve benimde belirttiğim gibi kendini yalnız hissettiğin yada hissedeceğin anda toplantıyı terk edip gitmekte özgürsün. ama tavsiyem eğer önyargı ile yaklaşıyorsan toplantılarımızdan birisine katıl zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile. sen de bizden birisi olacaksın ve gerek bize gerek se diğer arkadaşlara tavsiyelerde bulunacaksın. sevgiler, saygılar
    teşekkür ederim anladım inşallah birgün bnmde katılma fırsatım olur
    [COLOR="RoyalBlue"]BuNDaN SoNra YaNıLmaM YALNIZ KaLmaKTaN KoRkMaM..!! SeVgiLiM,DoStuM HeRŞeYiM YiNe KeNDİmİm:wiinkk:[/COLOR]

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    ...
    ...
    ...
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
    ben - ozo

30 ağustos toplantısına katılımını canı gönülden diliyoruz

Motosikleti
    Alıntı ChİpSEt07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ALdınmı cevabını damla demek öle bana dediğin gibi yok omotorcuların yanında ne işin var senin okadar erkek kızmı konuşuyosunz vb. gibi düşündüğün şeylerinin burda olmadığını anladınmı
    umarım anlamışsındır

daha fazla konuşmiyim...
    erdal bunları burda konuşmayalım istersen burası bizim için ayrı bi alan deil bi sorun varsa biliosun nerden konuşman gerektiğini.. bn de buraya takılmaya başladım çnkü ilgimi çekiyo bazı konular senin için sormadım istersen bi msn aç maillerine bir bak ilk etapda böle düşündüm evet ama burda okudukça konuları neler yapıldığını fikrim değişiyo

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    [..
    ...
    ...
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
    ben - ozo

Motosikleti
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 ağustos toplantısına katılımını canı gönülden diliyoruz
    evet 30 ağustos işim olmazsa gelebilceğim bir tarih

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    .......
    ....
    ....
    ..
    ben - ozo

erdal aile içi tuzunuzu biberinizi isterseniz özelden tartışın.

bu grupta hiç kimse gruptan doğan ayrıcalıklarını bayanlar / erkekler üzerinde kullanarak değişik isteklerini yerine getiremezler. bu düşüncede olan arkadaşlar varsa en baştan bu tarz istenimlerin olamayacağını öğrensin ve eğer istekleri bu doğrultudaysa grubumuzu terk etsinler. yarın bi gün hayatımızı paylaşacağımız insanları gruba dahil edeceğiz ve bu tarz istenimleri olan kişileri aramıza görmekten pek memnun olmayacağız. bilgilerinize

Motosikleti
    ---------------

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Evet Arkadaşlar lütfen Özelden knşn böle şeyleri Rica Ediyorm....
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    .......
    ...
    ..
    ben - ozo

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadşlar lütfen topiği yalan rüzgarına çevirmeyelim...erdal aslanım koçum oğuzla ikiniz bitnesiniz gözümde ama çıkar şurdan biri bi laflar söler sana ve kız arkadaşına bende dayanamam o kişiyi paralarım burda...boşverin burda tartışmaın siz...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

erdal bu tarz konuşmalar sadece sana değil etrafındaki arkadaşlarına da zarar verebilir. bu konuşmalarını gençliğine tecrübesizliğine veriyorum. lütfen burda geçen bikaç mesaj yüzünden kimse ile ilgili kötümserliğe karamsarlığa ve yanlış duygulara kapılıp fevri hareketler yapma. bir kelime konuşmak için en az 24 saat düşün ve sonra konuş o kelimeyi. şimdi her ikiniz de en az 24 saat düşündükten sonra YÜZ YÜZE bazı şeyleri konuşun. bu meseleyi de ne biz okuduk ne de siz yazdınız. hayatınızda sonradan pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın ve yaılmasına da izin vermeyin. benim mesaim bitti ve evime gidiyorum. yarın inşallah daha güzel bi güne uyanıp bu tarz sorunları topic de okumayacağım. sevgiler, saygılar

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    yer:selekler çarşısı önü
    saat:20.00 ile 20.30 buluşma(toplanma)
    tarih:23/08/2008

1)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
    2)hakan07---hakan--Yamaha YBR 125
    3)burak07--Burak--Motoran Torro 100
    4)RmzN -- RamazaN - ARorRa SJ 150
    5)lewo--levent--Honda Beat 100
    6)Muhsin--Honda Cbf 150
    7)atos0707 -- ozan -- Yamaha Ybr 125
    8)ChİpSet07 ( ErdaL = oğuz un kankası ) artçı
    9)darkstorysea(samed)mondial150zc
    10)

(hatırLataım dedim... )
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    Alıntı RmzN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

6)Muhsin--Honda Cbf 150
    10)

(hatırLataım dedim... )
    bizede yer varmı listende yamanjet italjet dragster 180cc

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Tabikide bekleriz sizleride.Amacımız zaten motorsiklete gonul verenlerın bırlıkte olması ve guzel bır dostluk ortamı yaratmak.

Bu arada Akşam gazetesınden Okan DİLEK ile görüştüm. Deniz kenarı bır yer olursa röportaj yapacağımız yer daha ıyı olur.denızıde çekmek ıstıyorum sn bır yer araştır,mesala atatürk parkı gıbı.

Bence tranvayın son duragı varya varyanttakı orası guzel olur gıbı. gıdıp bakmam ve resım cekmemlazım tabı bakalım resım cekınırken manzarada cıkıcakmı. yada Gazetecı okan dılek ın dedıgı gıbı ataturk parkı içi. yalımda aklıma geldıde Yalım tayfası sanmasınlar ımaj kotu olur.yınede bakmak lazım.

Sizin varsa aklınızda bır yer arkamızda fılan denızınde gorunecegı yer soyleyın.

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Fotoğraftan anLayan sensin Lewo.. nerde güzel çıkrız ama yaLım konsunda hakLısın... yaLımın imaıjı pek sağLam değiL... neyse.. başka fikri olan varsa söylesin tai.. yada toplantıda da konuşabilirs.
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R

6)Muhsin--Honda Cbf 150
    10)erfer mobylette
    MT ANTALYA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler