Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar aksam toplantımı var ? nerde ve saat kacta ?
    Burak bu akşam yönetimdeki bi kaç arkadaş toplanacak sadece.. MT Antalya oLağan toplantıları Cumaresi Akşamları Saat 20:00-20:30 arasında seleklerin önündebuluşuyoruz. ordan çay bahçesine geçiyoruz. eğer gelmek istersen c.tesi akşamı bekleriz.

Bu arada hakan Ybrsi olan bi tek AtoS var sanırım ? ama o da bilmes diye tahmin ediyorum.. yeni aldı çünki o da
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı RmzN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak bu akşam yönetimdeki bi kaç arkadaş toplanacak sadece.. MT Antalya oLağan toplantıları Cumaresi Akşamları Saat 20:00-20:30 arasında seleklerin önündebuluşuyoruz. ordan çay bahçesine geçiyoruz. eğer gelmek istersen c.tesi akşamı bekleriz.

Bu arada hakan Ybrsi olan bi tek AtoS var sanırım ? ama o da bilmes diye tahmin ediyorum.. yeni aldı çünki o da
    tsk ederim RmzN cvp için
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler ARanızda Ybr ye Açık hava filtresi takmayı bilen veya becerebilcek varmı :D
    valla halan onu ali biliyo...efendy nickli arkadaş varya dur msn:aliguler_89@hotmail.com...bunda eski ybr var ama işi bilio...ekle bu antlya mt den...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    bende gene var ama kapak sökülü sadece orjinalden açık takmam lazm çok yakıyo böle ojinal açık takınca daha az yakyo :D
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Bu Akşam ki toplantı (19-08-2008 Salı) sadece yönetim kurullundaki kişiler için.Normal toplantı yine Cumartesi akşamları 20:00 20:30 arası selekler önünde.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    burak sen msni yazsana herkezin birbirinde msnsi vardır...ordanda yazışırız...

arkadşlar bugünki toplantıyı erken yapalım diyorum....herkes 7 de çaybahçesinde olabilirmi?sizce geç olmasına gerek yok bence sadece tişörte bakıcaz...varsa konuşcaklarımız onları konuşup kalkalım ne dersiniz....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    vayyy lewo okan abıyıde ayarlamıssın helal valla zaten hep redlerın reklamını yapıordu bırazda bizim grubunkini yapsın bklm foto çekilcegı zamn yne toplantı gunune ayarlıyalım bheyler

okan abıyıde ayarlamıssın lewo helal valla bırazda redlerın reklamını yapacagına bizimkini yapsın deılmi bu arada röportaj işini toplantı gunune ayarlıyalım beyler
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    tabi muakkak herkesin olması lazım fotğraf çekimlerinde tam teşkilat olmamız lazım....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    yanı bncede hem çok görulelım hmde güzel çıkalım
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    yaw bu topic coştu yaw...antalya mt yükselişe geçti....

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Maşallah...!
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    Sym vs 150
    ben derım kı gazete ıcın cekımlerde aramızda bayan arkadaşlarda olsun. hem sempatik olur görenler ıcın hemde ne kadar medenı oldugumuzu bayanlarada yer oldugunu gosterır. hemde Seviyemzı bellı eder. malum kız arkadaşlarıylada katılmak ısteyenler olucaktır gazetede gordukten sonra.Bana kalırsa imkanı olan yanında o gun kız arkadaşınıda getırsın,yada rica etsın o gunluk.

Çekim günü ayna takmayanlar varsa o gun bulundurmalı aynalarını.Ve kalabalık görünmemiz lazım.motorsıkletli yada artçı olarak sayımız fazla olmalı.Resme bakınca ınsanlar ''2-3 kısı'' demesınler. Güçlü görünmek lazım.

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    valla arkadaşlar helal olsun size tebrik ediyorum gözlerinizden tek tek öpüyorum
    antalyamt olarak başardınız organize olmayı sonunda biraz geç oldu ama oldu tek üzüldüğüm şey yanınızda olamamam burda teşkilatlanmak imkansız gibi bişey karmok var oda 40 yaş üstü abilerimiz var olmuyor pek :D he bu arada banada yollayın da şu sticerlardan ücretini yollarız yaww
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    ayıp ettın lordum sen bana pm'den adresini yolla biz sana yollarız burdan ne parası bıde paramı vercen sende alalal...Dediğim gibi sen adresi at bana bn yolarım sana

harbıden Antalya MT olrak coştuk çıldırdık kimse tutamıor topici....

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    :D paramı stickere paramı veriliri :D seri üretim yapacaz kısa sürede :D ehehe
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Motorun yeni hali görmeyenler için koyayım dedim...

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    faruğum motorun çok jix olmuş yaw ALLAH nazardan saklasın
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    saol lordum sen msn adresiniversene bana

Motosikleti
    Sym vs 150
    yakışır faruk guzel olmuş. arkadan gorunusde benımkı gıbı olmus hee stıckerların yerlerı fılan ıkızım benım ön kaportayı uzatmayı dusnuuyorum bende. bakalım.

Kemer-Marina

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    heaa ikiz gibi olduk bea lewo uzatma yapıcagın zamn haber ver bnm yaptırdıgım yere yollayım bn oke

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler