iyi o zaman geliyom fatih abi
iyi o zaman geliyom fatih abi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
gelin gelin 1 kisilik yerim var arkam bos :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
doldurulur sen hiç merak etme abi
kımse yok msn de de nerdesınız benden habersız gesıyonuz mu yoksa
Manavgat şimdilik . . .
slmlar herkese
simdi ben yeni oldugum icin bazı seylerı bilmiom.
1.benim motorum var fakat ehliyetim yok.(is yüzünden kursa gidemedim ama önümüzdeki dönem yazılacam inş ) Ben motorumla gelsem toplantılara olurmu ?
2.gezi ve deniz olayını biras acıklayıcı anlatabilirmisiniz( anlamadımda )
yani hangi gün ve saatte gezi nereye deniz nereye..iste ööle bisi yaw
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
darkstorysea´isimli üyeden Alıntı
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2) Hakan07
3)RmzN
4)Atos0707
5)gezgin290(inş bi aksilik olmazssa geliorum..)
6)darkstorysea(samed) (inş bi aksilik olmazssa geliorum..)
7)erfer (kendı motorumla gelecem lem! )
MT ANTALYA
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
yoo herhangi bi korkum yok motorum ööle janjanlıda deil.aynalarım takılı kaskım DAİMA kafamda
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
fatih abi ben artçı katılsam olur mu bıde ben cumartesi olamıycam işe gitcem nasıl haberleşceza eger bu durumda artçı olupda gelmek ıstersem
Manavgat şimdilik . . .
tama ozman yola devam....
akşama kadar msn zink atıyon len haberleşiriz kafana takma...msnden yazarım siteye yazarım...msj atarım fax çekerim telgraf güvercin yolların dumanla bi şeklide haberleşiriz...ibibik sen kafanı yorma yeterki sen gelcek ol...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ben cumartesi işe 4:30 gıdcem öğlenleyın gece 12 de msn deyım abi o zamana kadar hallederız ben senı ararım ya da
Manavgat şimdilik . . .
kimse yokmu ? herkes uyudumu yoksa
korkmayın walla ehlıyet yoksada polısler sezıyor duruşundan. ulen ehlıyetı aldık 1 hafta oldu bı kısı durdurmuyor almadna once 3 kez durdurdular. u de benım hatamdı yoksa durdurcakları yok. gecenlerde trafık polısyle konusuyorum dedıgı cumle:
Kaskını tak.Çevirme olmadıktan sonra bişey olmaz.çevirmede senede sayılı olur.
ediyle büdü ikinizide spete atar götürürüm....
burdayız burak mt antalya boş kalmaz...
haklısın lewo tedirgin olunca yüzünden belli oluyor...ve polislerde seziyor o yüzden soğuk kanlı olmakta fayda var...ehliyet aldıktan sonra benide kimse durdurmadı alnımızdamı yazıo ehliyet aldığımız anlmadımki...
bu arada basın yayınla uğraşan arkadşlarımız tişörtler basıldıktan sonra bence bir gazete köşesinde yer almamız gerekiyo diye düşünüyorum....bilgilenize sunuyorum bunun için bir proğram yaparmısnız....ozan abinin bir konuşma hazırlamasınıda istiyorum...genel bir motosiklet konuşması....
günaydın arkadaslar..günaydınn MT ANTALYA
Günaydınn MT ANTALYA Nasılsnz bakalım
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)