ıyı kı bu hafta gelemdık mıllet ucmus yaw..bu arada kurucu uye olmusuzda haberımız yokmus.sızın motorlar arasında benım motor sırıtacak artık ıdare edın ben bu hafta pazar gezı dıyorum....
ıyı kı bu hafta gelemdık mıllet ucmus yaw..bu arada kurucu uye olmusuzda haberımız yokmus.sızın motorlar arasında benım motor sırıtacak artık ıdare edın ben bu hafta pazar gezı dıyorum....
MT ANTALYA
vallahi helal olsun Antalya
aslında daha çoook kişi toplanabilir ama
aksaklıklar oluyor bence
haberleşememe gibi
bide çoğu antalyalıda ehliyet yok toplu gezmeye korkuyor
ben benim motoru getirsem direk etiketizzaten :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
ramazan abıye poarayı verdım cbr ımla
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Yeni arkadaşlara Hoş geldiniz der katılımcı olmalarını temenni ederim.
Bu hafta pazar günü şöyle gezi yapalım dıyorum arkadaşlar. ehliyetsizleridew ghöz önüne alarak alternatif oalrak sahile denize gidelim derim. hem kaynaşma olur muhabbet ederız hemde sıcaklarda bıraz serınlerız. ben sımdı 2 turlu lıste acıyım gezı ve denız olarak. hangısıne katılım çok olursa onu uygulayalım derım. benım ıcın ıkısıde uygun.maksat beraber olmak
NOT: ARAÇSIZ YADA EHLIYETSIZ KATILICAKLARI ARTÇI OLARAK GOTUREBILIRIZ. İSMİNİZİN YANINA ARTÇI OLARAK YAZMANIZ YETERLI
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2)
DENİZE KATILICAKLAR:
1)Lewo
Ehliyet olsa alayınada balayınada giderizde
Ehliyet sorun ...
+1 ceza yedik ehliyetsizlikten ikinciyi riske atmak istemiyorum
Arkadaşlar siz yeterki gelmek isteyin... bi şekilde katılın... bize.. kimseyi yaya bırakmayız.. ehliyeti alıncaya kadar artçı olarak katılırsınız ? aLınca da motorunuzLa ??
Bu arada Oğuzhan sen ide biraz uğraştırdık ama.. Kusura bakma iş çıkışı olsaydı ben gelirdim almaya.. Allah Kaza beLa vermesin.. MaşaLLahı var aLetin..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2)Hakan07
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2) Hakan07
3)RmzN
DENİZE KATILICAKLAR:
1)Lewo[/B][/QUOTE]
2) RmzN
asLında artÇı oLarak katıLabilirim.......
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2) Hakan07
3)RmzN
4)Atos0707
19 / 08 / 2008 salı günü yönetim kurulu saat 20:00-20:30 arası seleklerin önünde olağan üstü toplantıya geliyor arkadaşlar bilgilerinize
Arkadaşlar Malum 10 Senedır Turubunde Antalyaspor La Oldugum ıcın Basından Abılerım Kardeslerımlede Samımıyeıtm Oluyor. Sımdı Akşam Akdenız Den Okan Dılek Dıle Gorustum Grubumuzu Ve Amacımızı Soyledım Genıs Sayfa Haber Yapacagını Soyledı. Toplanın çarşamba Fılan Resımler Cekelım Dedı...
bak resim çekilcekse getiririm etiketi :D
mekan????
GEZİYE KATILACAKLAR:
1)Lewo
2) Hakan07
3)RmzN
4)Atos0707
5)gezgin290(inş bi aksilik olmazssa geliorum..)
6)darkstorysea(samed) (inş bi aksilik olmazssa geliorum..)
Tutmayın biziiiii...
MT AntaLya Forewer...!!!
pazar günü dimi ama ben artçı olarak gelmek istesem olur mu hep alamıyorum abimden motoru ama alabılırsem motor la gelırım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
bi soru soruyodum ama gerek kalmadı silinebilir =)
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)