:D:D ayıpsın kardeşim aramıza hoş geldin
:D:D ayıpsın kardeşim aramıza hoş geldin
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
hosbulduk arkadaslar..bundan sonra burdayım
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
herkese selamlar yeni katılımcılar aramıza hoşgeldiniz. bluedragger dikkat ettiysen 2009 yılı ocak ayında bu yönetim işi yeni seçilecek yönetime devrediyo. o seçimlerde hanımdan izin alıp da başkan olmak istersen gir seçimlere seni seçelim başkan
arkadaslar Bana logo lazm baskılarım var yanları bos çıkıyo kim yollucaksa alim bi an önce :S
[COLOR="Cyan"][B]
bu arada bu stickerları nasıl temin edebilirim
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
benim msn hakan@turkgaraj.com online diil galiba :S nese saolasın..
bana gelsinde burak ben bascam sanda veririm olmadı toplantıda verirler....
[COLOR="Cyan"][B]
yoo herhangi bi acelesi yok .tsklerr
yaa beyler bn yokken seçim yapmıssınz aslında bnde basın bölümüne geçerım çnkü bnm peder basın tanıdıklar var gazete ve ;TV fln bnde kamerada var eger bni hor görursenız bnde basın bölumune geçerım...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
keremciimm kızmasana sen yaaaaa. hem ben seni çoookkkkkkk seviyorum. buluşmalara kolay kolay katılamayacağını sen söyledin bize. onun için seni kalbimizin kurucu üyesi olarak seçtik. bizim görev 2009 senesi ocak ayında sona eriyo. orda ismi yazılan arkadaşlardan yeni bir yönetim kurulacak. bizim yaptığımız görevlendirme tamamen geçici bi yönetimdir. ilk kuruluş için yapılmış bi yönetimdir. asıl yönetim grup tamamlanıp toplantılar ve geziler düzene girdikten sonra, takriben ocak 2009 gibi gerçekleşecek.
abi zati bekar olsaydım her etkinliğe sizden önce katılırdım faruk filen iyi bilir bu güne getirmek için çok uğraştık birimiz ümidi kesse diğerimiz mücadele ediyordu zati ben yönetim üyesi görevini ifa edecek durumda değilim biliyorsunuz o yazılarım gır gırına idi kimseye kızgınlığım yok zati kızmayada hakkım yok neyse gurubun bir üyesi olmak bana yeter ama guruptan birini kuralları ihlal ederken görürsem fena papaz olurum o kişiyle..
Bu olursa bundan basim bozuk olandan yaptım ?
yükleyemedim image calısmıyo :S
[COLOR="Cyan"][B]
biliyorum zaten sen merak etme elin bollşınca göreve talip olacağını da çok iyi biliyorum. senin gibi faal bi arkadaşı sadece üye koltuğunda görmekten ziyade yönetime de katılmanı isteriz. o nun için bişeyler yoluna girinceye kadar kendimizi siper ettik. eğer herşey istediğimiz gibi güzel ilerlerse ocak 2009 da yeni yönetime sadece organizasyon, reklam işini bırakacaz
vay be şaha kalkmış antalya MT helal olsun ;)
Bi msn zinciri yapalım
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)