Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    :D:D ayıpsın kardeşim aramıza hoş geldin
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    hosbulduk arkadaslar..bundan sonra burdayım
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

herkese selamlar yeni katılımcılar aramıza hoşgeldiniz. bluedragger dikkat ettiysen 2009 yılı ocak ayında bu yönetim işi yeni seçilecek yönetime devrediyo. o seçimlerde hanımdan izin alıp da başkan olmak istersen gir seçimlere seni seçelim başkan

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    arkadaslar Bana logo lazm baskılarım var yanları bos çıkıyo kim yollucaksa alim bi an önce :S
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaslar..bende yeniyim.banada yer varmı aranızda
    aramıza hoşgeldin burak inş toplantılardada aramızda olursun...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin burak inş toplantılardada aramızda olursun...
    bi aksilik çıkmadıgı sürece toplantılara katılacagım
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar Bana logo lazm baskılarım var yanları bos çıkıyo kim yollucaksa alim bi an önce :S
    samette vardır hakan msni varmı sende yoksa yazıorum...samed_emre@hotmail.com çalışmalar onda kayıtlı....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    bu arada bu stickerları nasıl temin edebilirim

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    benim msn hakan@turkgaraj.com online diil galiba :S nese saolasın..

bana gelsinde burak ben bascam sanda veririm olmadı toplantıda verirler....
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim msn hakan@turkgaraj.com online diil galiba :S nese saolasın..

bana gelsinde burak ben bascam sanda veririm olmadı toplantıda verirler....
    tmm hakanım..bekliorumm ;)

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada bu stickerları nasıl temin edebilirim
    sitckerları samedtten temin ediyosunuz eğer acele değilse cumartesi toplantılarda alabilirsin...samedin msn:samed_emre@hotmail.com

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    yoo herhangi bi acelesi yok .tsklerr

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar yeni katılımcılar aramıza hoşgeldiniz. bluedragger dikkat ettiysen 2009 yılı ocak ayında bu yönetim işi yeni seçilecek yönetime devrediyo. o seçimlerde hanımdan izin alıp da başkan olmak istersen gir seçimlere seni seçelim başkan

aman bee alın yönetim başkanı siz olun ben kılıbığım benden ne başkan olur neden başbayan gurubun kurucu olarak yada sıradan brir üyesi olarak devam etmek istiyorum zati çingeneye beylik vermişler ilk önce babasını vurmuş..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    yaa beyler bn yokken seçim yapmıssınz aslında bnde basın bölümüne geçerım çnkü bnm peder basın tanıdıklar var gazete ve ;TV fln bnde kamerada var eger bni hor görursenız bnde basın bölumune geçerım...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

keremciimm kızmasana sen yaaaaa. hem ben seni çoookkkkkkk seviyorum. buluşmalara kolay kolay katılamayacağını sen söyledin bize. onun için seni kalbimizin kurucu üyesi olarak seçtik. bizim görev 2009 senesi ocak ayında sona eriyo. orda ismi yazılan arkadaşlardan yeni bir yönetim kurulacak. bizim yaptığımız görevlendirme tamamen geçici bi yönetimdir. ilk kuruluş için yapılmış bi yönetimdir. asıl yönetim grup tamamlanıp toplantılar ve geziler düzene girdikten sonra, takriben ocak 2009 gibi gerçekleşecek.

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keremciimm kızmasana sen yaaaaa. hem ben seni çoookkkkkkk seviyorum. buluşmalara kolay kolay katılamayacağını sen söyledin bize. onun için seni kalbimizin kurucu üyesi olarak seçtik. bizim görev 2009 senesi ocak ayında sona eriyo. orda ismi yazılan arkadaşlardan yeni bir yönetim kurulacak. bizim yaptığımız görevlendirme tamamen geçici bi yönetimdir. ilk kuruluş için yapılmış bi yönetimdir. asıl yönetim grup tamamlanıp toplantılar ve geziler düzene girdikten sonra, takriben ocak 2009 gibi gerçekleşecek.
    aynen öyle ozan abi
    burak hoşgeldin bu arada
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı ozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi zati bekar olsaydım her etkinliğe sizden önce katılırdım faruk filen iyi bilir bu güne getirmek için çok uğraştık birimiz ümidi kesse diğerimiz mücadele ediyordu zati ben yönetim üyesi görevini ifa edecek durumda değilim biliyorsunuz o yazılarım gır gırına idi kimseye kızgınlığım yok zati kızmayada hakkım yok neyse gurubun bir üyesi olmak bana yeter ama guruptan birini kuralları ihlal ederken görürsem fena papaz olurum o kişiyle..

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Bu olursa bundan basim bozuk olandan yaptım ?

yükleyemedim image calısmıyo :S
    [COLOR="Cyan"][B]

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi zati bekar olsaydım her etkinliğe sizden önce katılırdım faruk filen iyi bilir bu güne getirmek için çok uğraştık birimiz ümidi kesse diğerimiz mücadele ediyordu zati ben yönetim üyesi görevini ifa edecek durumda değilim biliyorsunuz o yazılarım gır gırına idi kimseye kızgınlığım yok zati kızmayada hakkım yok neyse gurubun bir üyesi olmak bana yeter ama guruptan birini kuralları ihlal ederken görürsem fena papaz olurum o kişiyle..
    biliyorum zaten sen merak etme elin bollşınca göreve talip olacağını da çok iyi biliyorum. senin gibi faal bi arkadaşı sadece üye koltuğunda görmekten ziyade yönetime de katılmanı isteriz. o nun için bişeyler yoluna girinceye kadar kendimizi siper ettik. eğer herşey istediğimiz gibi güzel ilerlerse ocak 2009 da yeni yönetime sadece organizasyon, reklam işini bırakacaz

Motosikleti
    Yamoto 150T
    vay be şaha kalkmış antalya MT helal olsun ;)
    Bi msn zinciri yapalım
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler