ya olursa???????? :D
abi bizim topic maşallah canavar gibi
beyler akşam ben toplantıya allahtan bi manilik olmazsa gelecem we yanımda stikırlarda olacak
gelirken herkez motorlarını yıkatıp gelirse sevinirim en azından stikır yapışacak yerleri temizleyelim....
arkadaşlar yağmur bulutları toplanmaya başladı. buradan göründüğü kadarıyla şehrin üzeri de bulutlu aman üzerinizde yağmurluk eldiven olsun. buluşmadan sonra sağnağa yakalanırsak üşütüp hasta olmayalım. malum gün hastalık günüdür. bilgilerinize
gideceğin mesafe uzun ama yolda ıslak kalırsan görürsün rahmeti
kandiliniz mübarek olsun arkadaşalar.
toplantı süperdi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
MT AntaLya 2. OLağan TopLantısına ait iLk FotoLAr... (Lewo dan önce Burda )
LewoninkiLer kadar profesyoneL değiL... ayarını da tam yapamasak da.. iLk sonuçta Anında baskı bu kadar oLuyo
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Her hafta böyle toplanıcaz inşallah .. Allah'tan bi mani olmazsa ..
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
çok sağol abı resımler ıçın ama bıraz daha net olsaydı keşke
çok güzel bi buluşmaydı
Manavgat şimdilik . . .
ben de anLamadım.. moduunu ayrLayamadım sanırım... makinede güzel gözüküyordu ama... neyse idare edelim.. Lewo nunkiler gelinceye kadar...
arkadaslar gecen hafta antalyadayım we ısınızın cok zor oldugunu anladım cunku antlyada cok motor war gorduklerımın coguda kasksız we dıkkatsız kullanıyorlar ama arabalar onlarda cok daha dıkkatsızler otogardan cıktım taksı ıle arkadan ıkı ambulans gelıyo dedım kaza olmus heralde bı baktım 2 kısı yatıyo yerde sonra ılerı baktım motor arabanın altında resmen scooterdı kask dumduz olmmus cın malıydı gaba we taksıcının anlattıgına gore yarısıyorlarmıs scoterllar ana yolda yarısılırsa normaldır zaten arkadaslar lutfen sız dıkkat edın cunku arabalar sıkıstırmak ıcın kapısıyomus gıbı geldı bana antalyada ama yınede cok mutlu oldum nereye baksam motor goruyodum cunku we coguda honde beat ti daha cok mutlu oldum :D
gelecek haftakı cumartesıye kalmaz eklerı canım gecıkmez fazla
Manavgat şimdilik . . .
gelecek haftakı cumartesıye kalmaz eklerı canım gecıkmez fazla
bua rada tısortler ıcına cele etmıyelım. bızım grafıker teyzeoglu ıle konustum sızden sonra uyugn bırşeyler yaptırırız dedı. hatta tısortlerı sız getırın daha uygun olur dedı. pazartesı detaylı konusurum. tısortlerın ornegını bana msn dne yada maılle atında gosterıyım.
güzel sohbet güzel buluşma herşey güzeldii daha kalabalık olma umuduylaa
MT
bu da benıım kıı
Manavgat şimdilik . . .
OĞuzhan nihayet... Kazasız belAsız sürüşLer...
saol abi
günaaaaayyydııııııııııııınnnnnnn
Manavgat şimdilik . . .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 misafir)