yalnız bunu yaparken dikkat edeceğimiz husus bütün gerekli ewrakların hazır olması lazım örneğin a2 ehliyet ruhsat+plaka gibi ;)
yalnız bunu yaparken dikkat edeceğimiz husus bütün gerekli ewrakların hazır olması lazım örneğin a2 ehliyet ruhsat+plaka gibi ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Her şey güzel hoş ama ben de ehliyet yok sonuçta motosiklet kaktırarak götüreceksek problem olacağını zannetmiyorum
Lanet olsun geçen döneme başvurdum yer yok bu dönemde de keza idare edeceğiz artık
walla dostum üzülerek söylemeliyim ki maalesef biçok kişide ehliyet yok ve biz böyle bi protestoya kalkışcak olduktan sonra adamların diyecekelri ilk şey nerde sizin ehliyetleriniz ilk önce ehliyetli kasklı adam gibi motora binin vs.gibi şeyler üstelik ehliyet sormaya hakkı yok diye bişey olamaz istedikten sonra duran motora bile ceza kesebiliyorlar ;)
AB RH (+)
doğrusun dostum ama ehliyet yok o yok bu yok diye korkarsak ne olacak?
ben yapılabilecek hertürlü protestoya açığım yukarıda yazdığım sadece aklıma gelen bi fikir(ehliyetimde war) ancak bu işe kalkışacaksak işin olumsuzluklarından düşünmeye başlamalıyız diye düşünüyorum
1.kural ehliyet yoksa trafikte bulunman yasalara göre suçtur %100 haklı olsan bile
istersen motorsuz başka bi fikir geliştirelim bu arada diğer antalyalı arkadaşların fikirlerinede açığız ;)
Saygılarımla...
AB RH (+)
ben motorsuzda katılabilirim
heeey diğer antalyalılar nerdesiniz?
bu kadarız sanırım
AB RH (+)
Her şekilde bende varım bu eylemde.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Ya ben de olmak isterdim de,,o kadar yol,,taşıyamam ki motorumu.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
o zaman arkadaşlar bir diğer toplantımızda bunu konuşalım...
herkese kapısı acık olan motorize07 üyelerine madem öyle neden sitede yasaklandık çok yol yaptık ondanmı?...
deer kendine başka kapı ara sataşmak için,,motorize07 buna uygun değil....
ne oldu benim bilmediğim bir şey var organ mı satıyor bu motorize07 aaaa yoksa başka birşey mi
evet senin bilmediğin bişey var
sadece gülüyorum sataşmakmı
motorize07 nin uygun bi grup olmadığını geçte olsa anladık saol
aalllaa alllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
dostum kusura bakma ama uygun olup olamayacagını sen karar weremezsin genelleme yapma madem sadece sana uygun değil o zaman lafınıda etmezsindeer_152 adlı üyeden alıntı
Not:bu arada bu konuyu tam olarak bende bilmiyorum o nedenle üyeliğinin silinmesini isteyen arkadaşlar geçerli açıklama yapacaktır.
saygılar...
AB RH (+)
Bi açıklama yapmak zorunda değiliz abi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)