Eline emeğine sağlık lewo
Bide ben neden hep uyyo gibi çıkmışım ya
Eline emeğine sağlık lewo
Bide ben neden hep uyyo gibi çıkmışım ya
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
tipin öylede onun için
Lewo eline sağlık kardeşim fotolar için bu arada hayırlı olsun tekrardan A2 için darısı ekimde bnm başıma
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
lewo ellerin dert görmesin de ben sigara içmiyorum denk gele çıkmış paket önümde bu gün için ne kararlaştırdık arkadaşlar toplanıyo muyuz yarına mı bırakıyoruz
wallaa toplantı güselmişbende de kader yok yafss:( ahh ahh bi dahaki toplantıya inş
bluedragger tanıtım için çok teşekkürler şu toplantı olayı 17:30 a kadar netleşirse güzel olur netleşmezse ben cumartesi geliyorum aynı saat aynı yerde
sağol ozanım pc özürlüsü olarak elimden bu kadarı geldi..
ben gelemicem kaynana anjio olacak refakatçı duracam..
hepinizin cuması mübarek olsun ben namaza gidiyorum..
(cumaya gittim dönücem)
Allah kabul etsın..beyler bugun toplanıyomuyuz?
MT ANTALYA
Bugün (Cuma) TopLanma işi yattı sanırım ?? Kimse yok ? Yarın BAri topLanaLım... SeLekLer Çarşısının Önünde mi ? yoksa çay bahçesinde miyis beyler ???
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
bence de yattı cuma toplanma işi bende cumartesi saat 8:30 da seleklerin önüne gelecem arkadaşlar haberiniz olsun
OK... Cumartesi (16.08.2008) saat 20: - 20:30 arası MT AntaLya ekibini SeLekLerin önüne bekLiyoruzz...
Birader ehliyet yok bişe yok sen diyosun selekler
Antalyalı olupta ehliyeti olan çok az arkadaşlımız var
Toplanamama nedenimiz bu bence
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Arkadaşım üst mesajlara bakrsan topLantımızı görürsün.. orda herkezin ehliyeti yok.. yeni yazılanlar var.. yeni alanlar var vs... sen gel bi şekilde.. biz seni evine kadar bırakırız.. önemli olan birlikteliği sağlayabilmek..
ben bugun aksma 18:00 gıbı kemere gezmeye gıdıyorum kzı arkadaşımla. resımler atarım sıteye.
Toplantı gunleri sabıt olmadıgı surece karışıklık olur. Bundna sonra cumartesı gunlerı bence en uyugn olanı. hem pazar gunu gezı olucaksa konusulur,hem iş çıkışı ertesı gun pazar oldugundna mıllet daha rahat eder.
yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz arkadaşların sadece 3-4 ünde vardı ehliyet (o foto çekilirken olmayanlardan birisi de bendim) ama yine de seleklerin önünde toplandık o saatte kimse olmaz seleklerin önünde 3 tür tecrübe edindim olan polisler de saat 7 deyince ayrılıyo. bence de buluşma günlerimizi cumartesi saat 8:00 - 8:30 arasına sabitleyelim lewo ya katılıyorum söylediklerinde
slm arkaşlar!!!cumartesi sizlere iyi eğlenceler...
16/08/2008 toplantı katılımcı listesi
yer:selekler çarşısı önü
saat:20:00 ila 20:30 toplanma saati
1)gezgin290__fatih__kanuni hussar 125
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
lütfen ayrı liste yapmayın bu lisyeyi alıntı yaparak devam edin..teşekkür ederim..
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
2) RmzN - RamazaN - KAISAR SJ 150
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
lütfen ayrı liste yapmayın bu lisyeyi alıntı yaparak devam edin..teşekkür ederim..
2) RmzN - RamazaN - KAISAR SJ 150
3)nadircan07 - nadircan - artçı olarak
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)