Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    bende Rakı severim... Yeni Rakı özeLLikLe
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    ulen bı tane fotoda yokum orda lewo eklesede mıllet tanısa bızı yaws... :D bende arabesk severım...
    MT ANTALYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    lewo lem foto eklicen 40 dereden su getirtiyosun olmaski amaaaaaa..

lem kılıbık07 kimmiş bakem ben tanıımıyorum öle birinii..

şişşşştt çaktırmayın internete kaçak giriyom ofiste tüm kapılar kapalıyken osurdum millet bayıldı..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    samet sana msndende ulaşamıyoruz nerdesin baba yaw...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

bu cumartesi buluşuyomuyuz arkadaşlar ayı yerde aynı saatte

Motosikleti
    mondial 150zc
    oooooo millet nabersiniz ya wala süper olmuş bura))

kasperl kardeş aramıza hoşgeldin bidahaki toplantıda seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

arkadaşlar bugün sınavdan sonra stikırlar için biraz uğraştım ve tasarım işi halloldu istediğimiz gibi aynı.. hatta tahmin ediyorum ki şu sıralarda hepsi basılmıştır sadece gidip alması kalıo

bakalım beyenecekmisiniz

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu cumartesi buluşuyomuyuz arkadaşlar ayı yerde aynı saatte
    İNŞALLAHHH... !

walla ortak bi karara varırsak bence buluşalım

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla ortak bi karara varırsak bence buluşalım
    abi zaten her cumartesi değilmi buluşmlar eğer öne alalım diyosan alırız hafta içi olabilir cuma falan hafta sonu belki benim köye gitme durumum olabilir..ama gitmeden tişörtleride baskıya vericem....olağanüstü hal toplantısı yapabiliriz...acil surum yani...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

herkeze teşekkürler.ben şu an ısparta da çalışıyorum aynı anda da turizm ciyim.1 ay sonra tekrar antalya da olacağım.ben de sizlerle tanışmak için heyecanlanıyorum.görüşmek üzere....kasperl

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı kasperl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze teşekkürler.ben şu an ısparta da çalışıyorum aynı anda da turizm ciyim.1 ay sonra tekrar antalya da olacağım.ben de sizlerle tanışmak için heyecanlanıyorum.görüşmek üzere....kasperl
    bekleriz herzman görüşmek için...

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    arkadaslar ben dıyorumkı bu haftasonu pazar dıyorum kemerde kuzkoyu mu ne varmıs oldukca guzel bı yere benzıyor alırız atımızı mangalımızı gıderız guzelce gezer tozar gelırız ne dersınız???
    MT ANTALYA

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben dıyorumkı bu haftasonu pazar dıyorum kemerde kuzkoyu mu ne varmıs oldukca guzel bı yere benzıyor alırız atımızı mangalımızı gıderız guzelce gezer tozar gelırız ne dersınız???

Ben gelırım walla. ehlıyetı yarın 4 de alıyorum zaten

Hafta sonları yapılacak her turlu org. a itina ile katılınır

alisar07@hotmail.com- 0506 556 22 36

Alıntı kasperl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....
    hooşgeldın MT Antalya ya.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadşlar benim hafta sonu köye gitme durumum var eğer sizede uyarsa geç olmadan toplantıyı hafta içine alabilirmiyiz...mesala cuma günü olabilirmi bu konuyu bi netleştirsek....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    levent lem bi foto eklicen bekleye bekleye ağaç olduk he..

pozun mu bitti pilinmi bitti ne oldu yan yattı çamura battı gibi bişimi oldu..

gecen gün ki katılımcı arkadaşlara teşekkürler inş bu haftada buluşuruk yani inş öyle sanıyorum(acaba hatun bu seferde izin verecekmi) inş heralde galiba sanırsam gelirim..

06 blue kraker== kılıbık 07

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadşlar benim hafta sonu köye gitme durumum var eğer sizede uyarsa geç olmadan toplantıyı hafta içine alabilirmiyiz...mesala cuma günü olabilirmi bu konuyu bi netleştirsek....
    diğer arkadaşları bilmiyorum... ama bana Cuma günü uyar.. ?

benim için sorun değil diyemicem çünkü ehliyetime el koydular malesef ilk ehliyeti ıspartadan aldığım için dosyamı ıspartaya yolladılar ne zaman gelir allah bilir. o zamana kadar yakalanma korkusuyla hiçbiyere çıkamıyorum. cuma günü emniyete uğrayacam eğer cuma gelmişse ehliyet sorun değil. ama gelmemişse pazartesiye kalmışsa bakarız bi çaresine

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar tişört işini ayarladım gayet uygun bir fiyata yapacaklar..tişörtleri...piyasanın altında bir fiyat....eğer 50 adet olursa 9 ytlden eğer 20 adet olursa 10 ytl den bende dedim varsın 15 ten olsun ve baskılarını gösterdi boya baskımı ne dedi gerçekten güsel görünüyür..normal baskılar gibi değil yani uyduruk değil....kumaşa işliyolar yani olayı....düşündüm arkaya 2 logo önede bi ufak logo 13-14 ytl der galiba ve tişörtler hazır değil baskıdan sonra dikim yapılıor.yani hazır tişörte basmıolar..kumaşa seri basıp sonra kesimle tişört dikiolar bence daha güsel olur.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    adaş ii hoşta boya baskı kötü olur yaa çönkü bnde bastırdım 07 gençlik grubuna çok kötu oldu normal bi baskı var tam adını blmıorum ondna bastırsak hiç deılse yıkanında fln çıkmıor....
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

çok güzel gezgin290 öyle bi durumda ben 3 tane olayına girerim 2 siyah 1 beyaz olmak üzere

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler