faruk ınsan bı kareye benıde alır sırf ben yokken nıspet olsun dıyemı cektın len....
faruk ınsan bı kareye benıde alır sırf ben yokken nıspet olsun dıyemı cektın len....
MT ANTALYA
GeLecek oLanLArın hepsi geLmedi... Ama yinede Oldukça verimli bi topLantı oLduğuna inanıyorum.... Gelen ArkadaşALra TeşekkürLerr... GeLmeyenLer için se.. kaçırdıkLArı için üzgünüm
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Evet toplantımız gerçekten güzel ve verimli oldu .. Bir de t-shirtler ve stickerlar basıldığı zaman tamamdır .. Emeği geçen tüm abilerimin emeklerine sağlık ..
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
Emek (az ya da çok) Hepimizin.. Grup Hemizin.. Herşey MT AntaLya iÇin
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
eet ramazanım..levent nerde ya su fotoları bı an once eklese....
MT ANTALYA
toplantıda bazı kararlar aldık ve uygulamaya geçtik. bundan sonraki hedef sık ve uzun toplantılarla geziler planlamak ve onları da uygulamaya geçirmek. malum yaz bitiyo güzelliklerinden faydalanmamız lazım.
lem millet kıskansın diye bütün karelere beni çekmişsiniz olm podyumda bikiniyle yürüyen mankenler bile benim kadar çok fotoğraflanmamıştır he..
buluşma çok güzeldi iş yerimdeki bilgisayarı çökerttiğim için internete giremiyorum..(benim suçum yok pc çöktü başıma kaldı)
motorların üstündeki zirzop benim hehehehe..
bakma sen erfer o gabışa çekmemiştir..parayla satacak o fotoları zaten...
eline sağlık adaş...çok güsel fotolar...bide lewo koydumu tam süper olacak...
arkadşlar herkese öncelikle gönülden teşkkür eddiyorum....geldiğiniz için gerçekten güsel bir buluşma oldu...ve gerçekten sıcak bir ortam vardı....alınan kararlar hoş sohbetler gerçekten güseldi...herkesin emeğine sağlık..eline koluna motoruna sağlık...inş ilerde dahada güsel şeyler olacağına inanıyorum...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
kasperl hoşgeldin
ooo arkadaşlar sonunda toplanmışsınız hadi hayırlı olsun diyeyim ama masaların üzeri boş yaw
biriniz resim üzerine arkadaşların isimlerini yazsa da tanısak kardeşlerimizi gelemeyenlerde görse bilse kim kimdir diye
kasperl sende hoşgeldin kardeşim
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
beyaza mavi tişörtlü olan abmiz ozan abi yani atos 0707
pembe tişörtlü ozan abinin sırasından devam ediyorum:ben gezgin290(fatih)
benim arkamda oturan beyaz-mavi tişörtlü kerem:kılıbık07
tam karşıda oturan grili arkadaşımız ramazan-rmzn
onun sağından devam eden grili sarılı tişörtlü sarı kellemiz:nadircanımız-nadircan07
devam eden sırada gelen arkadaşımız:samet-darkstorysea
şapkalı arkadaşımız:levet-lewo
ve fotoyu çeken şebelekte..faruk-uni-akrep-07 onun üstünde komple mavi tişört üstünde neydiği belirsiz bir yaratık var...uzun saçlı papaz gibi biri işte
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
şuna pak hele bana laf atıor sen kendıne bak ilk önce adaş 2 haftadan beri aynı t-shirt var ustunde hep pembe hep pembe alalalal nasl bi yaratıksın sen yaaa insan bi çıkartır artık ustundekini yawff tmm bılıorum t-shirtin yok onun için sna MT t-shirti yaptırcazda ama bu kadarda olmaz yanii hep depoya gidecegıne bı magazaya gitde giysi al bea
bnm üstümdeki mavi t-shirt üsütndeki yaratık deıdgın herkez bilir ve giyer JACK genelde ROCK tarjı takılanalr giyer bnde takıldıgım için giyorum işte
bu arada fatıhın dişlerde çok sahaneymiş yawsss şuna bak bi guluor bı guluor mübarek 32 dişi birden gözüküor
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
aramıza hoş geldiniz o zmn :D
ewt Rock takılıorum ama giyim tarzım fln pek belli etmıor dinledıgım şarkılar fln hep Rock
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)