Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    faruk ınsan bı kareye benıde alır sırf ben yokken nıspet olsun dıyemı cektın len....
    MT ANTALYA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    GeLecek oLanLArın hepsi geLmedi... Ama yinede Oldukça verimli bi topLantı oLduğuna inanıyorum.... Gelen ArkadaşALra TeşekkürLerr... GeLmeyenLer için se.. kaçırdıkLArı için üzgünüm
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    2008 Yamaha YBR 125
    Evet toplantımız gerçekten güzel ve verimli oldu .. Bir de t-shirtler ve stickerlar basıldığı zaman tamamdır .. Emeği geçen tüm abilerimin emeklerine sağlık ..
    [B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBR 125R
    Emek (az ya da çok) Hepimizin.. Grup Hemizin.. Herşey MT AntaLya iÇin

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    eet ramazanım..levent nerde ya su fotoları bı an once eklese....
    MT ANTALYA

toplantıda bazı kararlar aldık ve uygulamaya geçtik. bundan sonraki hedef sık ve uzun toplantılarla geziler planlamak ve onları da uygulamaya geçirmek. malum yaz bitiyo güzelliklerinden faydalanmamız lazım.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı mcandugme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani nerde bunların devamı dün seleklere geldim fakat saat 01,30 idi :D
    biz 8,30 da bluştuk...napalım o saate kalmamıştık zaten...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    lem millet kıskansın diye bütün karelere beni çekmişsiniz olm podyumda bikiniyle yürüyen mankenler bile benim kadar çok fotoğraflanmamıştır he..

buluşma çok güzeldi iş yerimdeki bilgisayarı çökerttiğim için internete giremiyorum..(benim suçum yok pc çöktü başıma kaldı)

motorların üstündeki zirzop benim hehehehe..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    faruk ınsan bı kareye benıde alır sırf ben yokken nıspet olsun dıyemı cektın len....
    bakma sen erfer o gabışa çekmemiştir..parayla satacak o fotoları zaten...

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler öncelikle gelenlerın ayağına sağlık diyorum.Teşekkürler yanii.....İnşallah grubumuzu kısa zamnda daha çok buyutmeye çalışıcaz.Sticker ve t-shirt'lerde en kısa zamnda basılcak....

Bendeki Resimler bu kadar lewo'da baya olması lazım o çekmişti baya...

eline sağlık adaş...çok güsel fotolar...bide lewo koydumu tam süper olacak...

arkadşlar herkese öncelikle gönülden teşkkür eddiyorum....geldiğiniz için gerçekten güsel bir buluşma oldu...ve gerçekten sıcak bir ortam vardı....alınan kararlar hoş sohbetler gerçekten güseldi...herkesin emeğine sağlık..eline koluna motoruna sağlık...inş ilerde dahada güsel şeyler olacağına inanıyorum...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı kasperl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze Sıcak Selamlar.ben Yeni Katıldım.cbr 1000 Kullanıcısıyım.aranızda Olmaktan Mutluyum.herkeze Iyi Günler Ve Ayrıca Bütün Motorcu Arkadaşların Trafik'de Dikkatli Olma Dileğiyle.....

Aramıza hoşgeLdinnn...

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    hoşgeldin kardeş aramıza inş.ileriki toplantılarımıza sende katıırsın....
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

kasperl hoşgeldin

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    aramıza hoşgeldin...inş bize katılırsın bizim motorlar seninki kadar büyük değil ama motorumuz işte.resimlerde görmüşsündür...katılımcı olman dileği ile..

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    ooo arkadaşlar sonunda toplanmışsınız hadi hayırlı olsun diyeyim ama masaların üzeri boş yaw
    biriniz resim üzerine arkadaşların isimlerini yazsa da tanısak kardeşlerimizi gelemeyenlerde görse bilse kim kimdir diye

kasperl sende hoşgeldin kardeşim
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

beyaza mavi tişörtlü olan abmiz ozan abi yani atos 0707

pembe tişörtlü ozan abinin sırasından devam ediyorum:ben gezgin290(fatih)

benim arkamda oturan beyaz-mavi tişörtlü kerem:kılıbık07

tam karşıda oturan grili arkadaşımız ramazan-rmzn

onun sağından devam eden grili sarılı tişörtlü sarı kellemiz:nadircanımız-nadircan07

devam eden sırada gelen arkadaşımız:samet-darkstorysea

şapkalı arkadaşımız:levet-lewo

ve fotoyu çeken şebelekte..faruk-uni-akrep-07 onun üstünde komple mavi tişört üstünde neydiği belirsiz bir yaratık var...uzun saçlı papaz gibi biri işte

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

beyaza mavi tişörtlü olan abmiz ozan abi yani atos 0707

pembe tişörtlü ozan abinin sırasından devam ediyorum:ben gezgin290(fatih)

benim arkamda oturan beyaz-mavi tişörtlü kerem:kılıbık07

tam karşıda oturan grili arkadaşımız ramazan-rmzn

onun sağından devam eden grili sarılı tişörtlü sarı kellemiz:nadircanımız-nadircan07

devam eden sırada gelen arkadaşımız:samet-darkstorysea

şapkalı arkadaşımız:levet-lewo

ve fotoyu çeken şebelekte..faruk-uni-akrep-07 onun üstünde komple mavi tişört üstünde neydiği belirsiz bir yaratık var...uzun saçlı papaz gibi biri işte
    şuna pak hele bana laf atıor sen kendıne bak ilk önce adaş 2 haftadan beri aynı t-shirt var ustunde hep pembe hep pembe alalalal nasl bi yaratıksın sen yaaa insan bi çıkartır artık ustundekini yawff tmm bılıorum t-shirtin yok onun için sna MT t-shirti yaptırcazda ama bu kadarda olmaz yanii hep depoya gidecegıne bı magazaya gitde giysi al bea
    bnm üstümdeki mavi t-shirt üsütndeki yaratık deıdgın herkez bilir ve giyer JACK genelde ROCK tarjı takılanalr giyer bnde takıldıgım için giyorum işte

bu arada fatıhın dişlerde çok sahaneymiş yawsss şuna bak bi guluor bı guluor mübarek 32 dişi birden gözüküor
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuna pak hele bana laf atıor sen kendıne bak ilk önce adaş 2 haftadan beri aynı t-shirt var ustunde hep pembe hep pembe alalalal nasl bi yaratıksın sen yaaa insan bi çıkartır artık ustundekini yawff tmm bılıorum t-shirtin yok onun için sna MT t-shirti yaptırcazda ama bu kadarda olmaz yanii hep depoya gidecegıne bı magazaya gitde giysi al bea
    bnm üstümdeki mavi t-shirt üsütndeki yaratık deıdgın herkez bilir ve giyer JACK genelde ROCK tarjı takılanalr giyer bnde takıldıgım için giyorum işte

bu arada fatıhın dişlerde çok sahaneymiş yawsss şuna bak bi guluor bı guluor mübarek 32 dişi birden gözüküor
    ulen yumoş kırmızı gözlü yaratık...sana hep pembe tişört gelio...ben napam...sen rock çımısn len....

Motosikleti
    YAMAHA YBR
    aramıza hoş geldiniz o zmn :D

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    ewt Rock takılıorum ama giyim tarzım fln pek belli etmıor dinledıgım şarkılar fln hep Rock

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler