abi bizde alıkşkanlıkmı oldu ne ama muhabbetin sonu yok abi bizde konuştukça konuşuyoz hep beraber toplansak ne olcak düşünemiyorum...sabahlar olmasın....
ayrıca bu motorcu arkadaşımız kim?bizi geziye çağırıyor falan anlamadımki tanımıyoz etmiyoz....madem bi grupsun gel tanışalım....madem antalyalısn gel beraber birleşelim.
1: 06 blue kraker__kerem__yamaha_aerox__100cc__2t..
2: atos0707__ozan__yamaha__ybr_125..
3: gezgin290__fatih__kanuni_hussar_125..
4: basabela__ramazan__arora_150__23
5: uniakrep__faruk__honda_beat_100..
6: efendy093__ali__yamaha__ybr_125
7: arzum1907__arzum__(artçı olarak katılacak)
8: ChİpSEt07 (artçı olarak katılacak )
9: oguzhan_antalya (artçı olarak katılacak )
10:nadircan07__Nadir Can__(artçı olarak katılacak)
11:darkstorysea__(ismini bilmiyorum)__mondial__150zc
12:erfer__can__mobilet__50cc
şimdilik iyi kötü gelen gelmey
en 12 kişiyiz
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ilk buluşma için yeterli bi çoğunluk. tabi Allahtan dileğimiz daha çok katılımcıyı toplayabilmek. ama bununla da yetinebilmek önemli. bu 12 arkadaş bi yerde toplanıp demokratik bi karar vererek t-shirt + sticker olayına imza atacak 12 kurucu üye olacaklar (tabii cumartesi gelenler). gelmeyenler ise orada bulunanların verdiği karara uymak zorundalar.
fark etmez nasıl dersen öyle olsun buna da cumartesi karar verelim
valla ne karar verirseniz ben varım şimdiden
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
yaw bu cumartesi gelmedi gitti bu arada bu topic neden böle öksüz kaldı arkadşlar....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
öksüzlükten değil msn den yaptığımız muhabbetlerden dolayı az umursamazlık var msn sanki daha hızlı iletişimi sağlıyor
haklısn abi zaten bütün demirbaş arkadşlarla msnde yazışıozz...ama burayıda boş bırakmayalım topic düşüyo çünkü..
slm arkadaşlar öncelikle aranoza katılmaktan şeref duydum antalyamızda böle bi topluluk olması gerçekten çok hos bunları bir araya getirmeye çalışan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum
dün oldukça talihsiz bir olay yaşadım deftardarlığın ordan yukarı doğru çıkarken birden motorumun arka fireni patladı allahtan çok yawaş bi şekilde yol alıyordum ve kaza bela olmadan atlattım doğru sanayiye gittim arka fren olmadan ve arka fren üst merkezinin keçeleri patlamış ve o parça ellerinde yokmuş sipariş werdile bi haftaya kadar gelcek parça işalah
ama ben herşeye rağmaen yarınki toplantıya katıp aranızda olmak istiyorum tabi beni artçı olarak kabuleden arkadaş olursa :DD
bu arada adım samed
Aramıza hoşgeLdin... Dünki atLAtmış oLduun oLayLa ilgil i olarak da ayrıca geçmiş oLSun... madem sen anlattın b ide ben anlatayım başıma geleni ...
Dün Akşam iş yerinin sitedeki otoparka indim ve bi baktım motorumun buji başlığını söktüklerini farkettim.. biri eşşe k şakası yapmış heralde dedim.. sonra bi de baktım bi kablo yolmuşlar resmen... sonra bujiyi oturtabildimmi deyim marja abstıımda motor çalıştı ama.. benzin atmaya başladı alttan.. karbüratörün oradan benzin hortumunu yolmuşlar... arka fren hidrolik hortumunu kesmişLer.... Bunu bi insan niye yapar.. ayda yapan insan evLadı mıdır.. yoksa başka bişeymidir biLmiyorum... Ama Allaha şükürLer oLsun.. Hep derim.. cana geleceğine maLa geLsin... Motoru bu sabah tamirciye bıraktım... HayırLısı...
Yarına motorum çıkar ve görüşürüz umarım...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
rmzn sendeki de bedevi şansı allah daha kötülerinden saklasın. darkstorysea sana çok geçmiş olsun iyiki yavaş gidiyomuşsun ki sana bişey olmamış. sana da çok geçmiş olsun.aramıza katılmak istersen ben seni alabilirim konyaaltı altınkum dan arabayla katılacağım toplantıya. uygun bi yerde buluşup öyle gideriz beraber. yolcu07 alıntı yaptığın arkadaş bizim gruptan değil kendisini tanımıyoruz tanıdıklarım ve ben o geziye katılmama kararı aldık sen gitmek istersen arkadaş ayrıntıları yazmış zaten kendisinden öğrenebilirsin mail atıp. motorunun markasını cinsini yazacaksın beyefendi beğenirse motorunu seni geziye davet edecek. bizim grup olarak o taraklarda bezimiz yok. bizim gruba isteyen gelebilir bu keyfiyetle alakalı. motor tipini beğenmiyoruz diye hiç bir arkadaşımızı dışlamadık dışlamayız da. biz kimseyi katagorize etmiyoruz, adiliz herkesin konuşma hakkına görüş bildirmesine saygı duyuyoruz. o arkadaşın yazdığı mesaja bakarsan 4 adet mesaj yollamış şimdiye kadar onlardan birisi de gezi yapıyoruz katılın diye. geriye kalan 3 mesajı da farklı bi konu içermiyordur muhtemelen. kendisine ulaşırsan daha net bilgi alırsın.
samedim geçmiş olsun kardeşim canına gelmesinde büyük kaza atlaşmışsın fren deyip geçmicen hayatın ucunda fren var işte .....tekrar geçmiş olsun toplantıya geliyosun değilme vasıtan olmasın sorun değil arkadaşlar alır seni sorun olmaz o konuda
ramo çok büyük geçmiş olsun sanada cana gelmesinde dicem ama maldayse vardır biyerden sonra önem taşıyor işte,bişi olunca onada acıyosun neyse vardır bundada bi hayır sıkma güsel canını..
beyler aman diyeyim nazaramı geldiniz geçmiş olsun
ramazan o adamı bul banada haber ver bir konuşalım bakalım rahatsız herifler maksatları tamamen zarar vermekmiş demek çalmak filan değil ..refsizler
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
lord iyi hoşta bi msnini yazda biz hepimiz msnde yiz yeni gelen arkadşlarda msnlerinide yazsınlarda ordanda rahat görüşebiliriz bazı arkadaşlar siteye giremiyorlar onlara ulaşımıyoruz......ya özelden msj atın yada genel yazın arkadşlar...
ramazanım cok gecmıs olsun...onun bunun cocukları derım bunlara ben!!!
MT ANTALYA
EywaLLah sağoLasın.. Allaha şükür yaptırdım.. Az önce bindim... Daha dikkatLi oLucam bundan sonra.. En kötü sorunumuz bu oLsun.. Cana geLmesin diyeLim...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
[QUOTE=uniAkrep_07;1196501]1: 06 blue kraker__kerem__yamaha_aerox__100cc__2t..
2: atos0707__ozan__yamaha__ybr_125..
3: gezgin290__fatih__kanuni_hussar_125..
4: basabela__ramazan__arora_150__23
5: uniakrep__faruk__honda_beat_100..
6: efendy093__ali__yamaha__ybr_125
7: arzum1907__arzum__(artçı olarak katılacak)
8: ChİpSEt07 (artçı olarak katılacak )
9: oguzhan_antalya (artçı olarak katılacak )
10:nadircan07__Nadir Can__(artçı olarak katılacak)
11:darkstorysea__(ismini bilmiyorum)__mondial__150zc
12) lewo ( levent) Honda beat
bende gelıyorum toplantıya arkadaşlar
neredeymiş bu buluşma..!!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)