abi 8 den sonra 9 a kadar gelme bekleme payı işte 9 a doğru otururuz bi çay bahçesine muhabbetimize başlarız...akalında olsun güllükte selekler çarşısı nerde dersen herkes gösterir merkez o çarşının önünde bekleyebilirsin abi...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
o zaman çarşamba günü seleklerde mi buluşuyoruz bende gelirim ama arabayı ya postanenin karşısındaki kapalı garaja veya postanenin arkasında uygun bi yere park etmem lazım
abi sen gel uygun biyere park et seleklerin önünde beklersin ...bizde geliriz başka gelecek olan var mı bilmiyorum...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ozanım sağolasın daha doğru dürüst tanışamıyoruz ama sağolasın küçük bi muhabbet etmemize rahmen kalkıp geldin ALLAH razı olsun senin balkonda şarampol deki kaçak binaların balkonları gibi
resimleri için tekrar tekrar teşekkürler hepinizi çok seviyorum hatundan izin alabilirsem buluşmalara katılırım kendinize çok iyi bakın tekeriniz düz bassın..
olm tam kazanovasın hee adam hem ziyaret hem ticaret ayarlardı kızı hatta elinizi çabuk tutardınız bizim düğün çifte düğün olurdu düğün masrafının yarısını sana ödetirdim bana 200 ytl ye mal oldu 100 ünü senden alırdım nolcek taş attında kolunmu yoruldu..
olm ben diplomalı dansözüm sen bilmiyon..
pembeli şebelebelettin oyun bilmem oynamam irezil etme beni dedi herif benden güzel kıvırdı fatihim ALLAH razı olsun düğünde damat tarafından ozan sen babam yani 3 ünüz vardı başka kimse yoktu babam senle yan yana çekindiğimiz fotoda senin arkandaki adam neyse siz geldiniz ya o yeter bide karşılıklı göbek attık oh ohhh yandan kıvır ozanım yapıştır tükürüklü banknotları yeşilliklerden olsun mavilikler baş tacımızdır oh ohhh yandan kıvır..
gelen herkeze teşekkürler ederim hepinizden ALLAH razı olsun..
sie hıyar ağası bundan sonra senin ALLAH bir dediğine inanırım geljem geljem dedin kıçını yırttın sonra kerem iş var gelemiyom dedin zırto topik kavuk dünkük sen görürsün..
iyi dileklerin için sağol darısı başına..
sağol kardeşim darısı başınıza..
lordum keşke sende burda olsaydın neyse artık bizim tayfadan baskasının düğününe gelirsin..
valla bir yastıkta bunamadan başımın etini yicek gibi..
fatik tişörtlerimizin sırt kısmına bunu yapıştırsak ya..kocaman sırtımızı kaplayacak şekilde..
tshirt in ön yüzü böyle olsun..
06bluedragger seni tekrardan aramızda görmek çok güzel demekki bal ayı 3-5 günlükmüş senin için. yoksa yenge 5 günde seni ewden mi attı neyse ben gelicem dedim mi gelirim maksat yeni insanlar tanımak tanışmak. düğünde babanla bol bol muhabbet etme şansım oldu çok iyi muhabbet birisi çok sevdim kendisini ellerinden öp benim için. inşallah darısı bizim gibi bekarların başına. senin video yu ekleyemedim akıllı tv habire sorun çıkartıyo artık msn den yollarım sana ama diğer arkadaşlar göremicekler nasıl kıvırttığını. napalım onlar da gelselermiş düğüne . (bu arada balkonu imar afetmedi yıktıracak gibiyim bakalım spora başladım mı kesin indirecem balkonu). t-shirt için arkada o yazı olması hoş olabilir arkadan gelen araçları uyarmak bağlamında
AtoS mini topLantıda başkanLık etti ve bizi ağırLadı.. kendisine burdan teşekkürLerimi iLetiyorum... Not: Motorumun haberini ldım.. az önce yapıLmış ama eğer yapabiLirsem yarın sabahtan geneL bakım için sanayiye bırakıcam... sonra kaLdığımız yerden devam ederis...
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
beyler sımdı carsamba gunu saat kac tam olarak nerde bu bulusma??
MT ANTALYA
daha ilk çok katılımlı toplantımızı yapamadık hele bi tüm kurucuların toplanacağı bi toplantı düzenleyelim bakın ondan sonra neler neler oluyo
yaaa valla buluşmayı siz yapın çarşamba gunu bn gelmemem 16:00-24:00 çalışıorum o yuzden amam cumartesi günü akşam başka bir buluşma yapalım ozamn gelirm bak işte
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
abi o logoyu bizim logonun altına bastıralım ozamn bizim logo arada kaynamış olcak..biz arkaya kendi logomuzu bastırmıcakmıydık..bunuda bi köşeye bastıralım...
göbeksiz erkek,, balkonsuz eve benzer yoksa tam tersimiydi..
göbeksiz erkek,, balkonsuz eve benzer..
ozanım sağol ALLAH razı olsun geldiğine çok sevindim gelmesini beklediğim insanlar bile gelmedi geldiğin için çok teşekkür ederim..
gelenler:
gezgin290= fatih
atos0707= ozan
erfer= can + akrabası ++ mobilet'i
hepiniz çok sağolun damat tarafından bu kadar kişi vardı birde öz babam başka kimse gelmedi toplam 4 kişi vardı..
neyse tshirt ön kısmı göğüsün sol kısmında logomuz arka kızmında bahsi geçen resim sırtımızı komple kaplayacak şekilde olsun omuzlarımızada MT yazarız olur biter..
slm ark. dün ozan,ramazanve fatih ark. orada görünce çok sevindim keşke hep beraber toplana bilseydik.çarşamba günü bende seleklerin orada olucam inş. görüşmek üzere herkeze
fatihe katıLıyorum.. benim fikrimde bizim logo büyük ve arkada hoş durur.. hem belli ederiz.. rekLamımız oLur... diğer resimde hoş.. ama onu başkaları yapmış.. bizimLe alakalı değil ve genel bişey.. onu kaska yada motorsiklete yağıştırma olarak yada kollara falan olabilir...
ama bizim logo büyük ve arkada durusa daha hoş olur kanısındayım..
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
bencede bizim logo arkada olmalı diğer logoyu nere olsa yapıştırırz...motora kaska nere olursa olur o logo...
son hali gibi şimdilik...
arkadaşlar büyük ihtimal logomuz böle olmıcak ama bugün yeni logoların resimlerini siteye eklicem....çünkü bu logolar tişörtte dağıtıyor demiş olayımda...yine aynı şekil logomuz ama...çizim tarzı karakalem tarzı bir logo....görünce inş beğenirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)