Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben salı akşamı fethiye olurum, çarşamba günü de antalyaya ayak basmış olurum, nerde ve nasıl buluşuruz varmı sizin her zaman buluştugunuz bir mekan, buraya yazın ben takipteyim.
    abi biz normalde cumartesi buluşıcaktık ama seninle çarşamba buluşucaz abi şu an için sadece antalya-güllükte buluşuyoruz...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi biz normalde cumartesi buluşıcaktık ama seninle çarşamba buluşucaz abi şu an için sadece antalya-güllükte buluşuyoruz...
    valla antalyayı bilmem, ama dedigin yer merkeze yakın ise bulurum akşam saat kaç gibi buluşuyorsunuz, mekan adı semt felen
    98 Beygir.....

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi 8 den sonra 9 a kadar gelme bekleme payı işte 9 a doğru otururuz bi çay bahçesine muhabbetimize başlarız...akalında olsun güllükte selekler çarşısı nerde dersen herkes gösterir merkez o çarşının önünde bekleyebilirsin abi...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

o zaman çarşamba günü seleklerde mi buluşuyoruz bende gelirim ama arabayı ya postanenin karşısındaki kapalı garaja veya postanenin arkasında uygun bi yere park etmem lazım

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi sen gel uygun biyere park et seleklerin önünde beklersin ...bizde geliriz başka gelecek olan var mı bilmiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düğün fotoları bunlar yeni çıktııııııı. biz seni tanımadığımız için yanına gelemedik erfer kusura bakma ama inan çok iyi oldu bu düğün birbirini hiç tanımayan insanlar bile nasıl içten ve samimi konuşup ortak dertlerini paylaşabiliyolar bunu öğrendim birkez daha. bu arada kerem'e hayırlı olsun diyelim ve darısı bizlerin başına dimi arkadaşlar.

şimdilik bu kadar ekleyebildim fotolar 8 mp ondan galiba çok zor upload ediliyolar. isteyenler msn den ulaşsınlar bana ordan yollayayım öyle daha kolay gönderirim. düğüne dair çok güzel fotoğraflar bunlar başka yerde yok

ozanım sağolasın daha doğru dürüst tanışamıyoruz ama sağolasın küçük bi muhabbet etmemize rahmen kalkıp geldin ALLAH razı olsun senin balkonda şarampol deki kaçak binaların balkonları gibi
    resimleri için tekrar tekrar teşekkürler hepinizi çok seviyorum hatundan izin alabilirsem buluşmalara katılırım kendinize çok iyi bakın tekeriniz düz bassın..

Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırader ben gıderken kereme bız gıdıyoruz dedım...tam kalkarken kızın bırı sanki gıtme der gıbı gozumn ıcıne baktı..o an kalktıgım ıcın pısman olmadım deıl ama bız gıdıyoz dedık bı kere keske tanıssaydık ama baska bı sefere artık...keremde az deıl ha dansoz gıbı kıvır kıvır.. neyse kardeslerım hafta sonu bı bulusma ayarlayalım..Allah'a emanet olun.....kerem tekrar hayırlı olsun kardesım...
    olm tam kazanovasın hee adam hem ziyaret hem ticaret ayarlardı kızı hatta elinizi çabuk tutardınız bizim düğün çifte düğün olurdu düğün masrafının yarısını sana ödetirdim bana 200 ytl ye mal oldu 100 ünü senden alırdım nolcek taş attında kolunmu yoruldu..

olm ben diplomalı dansözüm sen bilmiyon..

keşke görüşseydik neyse artık madem kız baktı ne gidion orda takıl biraz daha tanışır giderdin...

abi resimlerdeki pembe tişörtlü şebek ben oluyorum yani(gezgin290)....diğer hafif saçları dökülmüş birazda göbekli abimiz ozan abimiz oluyor (yani atos0707)
    pembeli şebelebelettin oyun bilmem oynamam irezil etme beni dedi herif benden güzel kıvırdı fatihim ALLAH razı olsun düğünde damat tarafından ozan sen babam yani 3 ünüz vardı başka kimse yoktu babam senle yan yana çekindiğimiz fotoda senin arkandaki adam neyse siz geldiniz ya o yeter bide karşılıklı göbek attık oh ohhh yandan kıvır ozanım yapıştır tükürüklü banknotları yeşilliklerden olsun mavilikler baş tacımızdır oh ohhh yandan kıvır..

gelen herkeze teşekkürler ederim hepinizden ALLAH razı olsun..

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kerem k.bakma kardeşim bu mutlu gununde yanında olamadım.Valla gelmek çok istıordum ama malum biliorsun iş-güç var işte.16:00-24:00 çalışıorum o yuzden gelmedım yksa sabah çalışşam gelirdim biliorsun yani.Neyse kardeşim sana hayatında mutluluklar dılıorum bi an önce çoluk çocuga karışırsın inşallah.Darısıda bizlerin başına....

Beyler bu önümüzdeki hafta kendi aramızda buluşma ayarlıyoruz.Hafta içi olucak bu buluşma.Herkezin haberi olsun.Msndekilerde birbirine haber versinler.Buluşma gününü yarın yazacam buraya haberinz olsun tekrar...
    sie hıyar ağası bundan sonra senin ALLAH bir dediğine inanırım geljem geljem dedin kıçını yırttın sonra kerem iş var gelemiyom dedin zırto topik kavuk dünkük sen görürsün..

iyi dileklerin için sağol darısı başına..

Alıntı BaSa_BeLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BeyLer bu pazar Sanırım EhLiyet direksiyon sınavı var.. ? 03.08.2008 (pazar) geçenlerde konuşmuştuk.. biLen arkadaşLar biLiyor.. Bu pazar sınav yerinde buLuşma oLayına ne dersiniz.. zaten girecek oLanLar oradaoLacak biz de oraya gidip.. biras sohbet edip, arkadaşLarımıza destek oLuruz... (cevapLarı bekLiyorum...)

Bu arada Kerem kardeşim.. HayırLı, uğurLu, sağLıkLı, huzurLu ve de mutLu bir ömür diLiyorumm...!!
    sağol kardeşim darısı başınıza..

Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be arkadaşlar sonunda resimdede olsa sizleri görebildim napalım bunada şükür
    keremin kardeşim tekrar tekrar hayırlı olsun ALLAH bir yastıkta kocatsın yastığı yıkayın ama

gezginim en alttaki logo iyi gibi sanki bayrak yukardan aşağı olsa nasıl olur acaba
    ozanım yaşlısın göbeklisn işte ne kızıyon
    lordum keşke sende burda olsaydın neyse artık bizim tayfadan baskasının düğününe gelirsin..

valla bir yastıkta bunamadan başımın etini yicek gibi..

arkadşlar hafta sonuna giriyoruz...herkese öncelikle iyi hafta sonları diyorum...

şimdi ilk logoyu bastırıyoruz...bi tane adi sitckerlardan bastırdım...güsel görünüyor..tabi adi dediğim tüpçülerin sucuların yapıştırma stickerları...nese onu hallediyoruz artık...ilk logo basıma giriyor...birde ben başka çok hoş logo buldum...ekliyorum..

buda hoş bişey bence...

http://www.dys.tr.gg/DYS-GRUP-AMBLEM...VE-FLAMASI.htm

arkadşlar bide şu linki incelermisiniz rica etsem....

fatik tişörtlerimizin sırt kısmına bunu yapıştırsak ya..kocaman sırtımızı kaplayacak şekilde..

hadi bakalım tek tekerciler sınavda başarılar size faruk sana diyorum iyi dinle bak sınavda drift yapma,teke kalkma,lastik yakma,bak geçen gaztelere çıkmışsın R6 sollamışsın adam seni şikayet etmiş...yapma olmasın böle şeyler...işin şakası inş yüzünüz kara çıkmaz gençlik...hadi ALLAH utandırmasın...

bakın bakem gençlik...
    tshirt in ön yüzü böyle olsun..

06bluedragger seni tekrardan aramızda görmek çok güzel demekki bal ayı 3-5 günlükmüş senin için. yoksa yenge 5 günde seni ewden mi attı neyse ben gelicem dedim mi gelirim maksat yeni insanlar tanımak tanışmak. düğünde babanla bol bol muhabbet etme şansım oldu çok iyi muhabbet birisi çok sevdim kendisini ellerinden öp benim için. inşallah darısı bizim gibi bekarların başına. senin video yu ekleyemedim akıllı tv habire sorun çıkartıyo artık msn den yollarım sana ama diğer arkadaşlar göremicekler nasıl kıvırttığını. napalım onlar da gelselermiş düğüne . (bu arada balkonu imar afetmedi yıktıracak gibiyim bakalım spora başladım mı kesin indirecem balkonu). t-shirt için arkada o yazı olması hoş olabilir arkadan gelen araçları uyarmak bağlamında

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    AtoS mini topLantıda başkanLık etti ve bizi ağırLadı.. kendisine burdan teşekkürLerimi iLetiyorum... Not: Motorumun haberini ldım.. az önce yapıLmış ama eğer yapabiLirsem yarın sabahtan geneL bakım için sanayiye bırakıcam... sonra kaLdığımız yerden devam ederis...
    [B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    beyler sımdı carsamba gunu saat kac tam olarak nerde bu bulusma??
    MT ANTALYA

daha ilk çok katılımlı toplantımızı yapamadık hele bi tüm kurucuların toplanacağı bi toplantı düzenleyelim bakın ondan sonra neler neler oluyo

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    yaaa valla buluşmayı siz yapın çarşamba gunu bn gelmemem 16:00-24:00 çalışıorum o yuzden amam cumartesi günü akşam başka bir buluşma yapalım ozamn gelirm bak işte
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi o logoyu bizim logonun altına bastıralım ozamn bizim logo arada kaynamış olcak..biz arkaya kendi logomuzu bastırmıcakmıydık..bunuda bi köşeye bastıralım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    06bluedragger seni tekrardan aramızda görmek çok güzel demekki bal ayı 3-5 günlükmüş senin için. yoksa yenge 5 günde seni ewden mi attı neyse ben gelicem dedim mi gelirim maksat yeni insanlar tanımak tanışmak. düğünde babanla bol bol muhabbet etme şansım oldu çok iyi muhabbet birisi çok sevdim kendisini ellerinden öp benim için. inşallah darısı bizim gibi bekarların başına. senin video yu ekleyemedim akıllı tv habire sorun çıkartıyo artık msn den yollarım sana ama diğer arkadaşlar göremicekler nasıl kıvırttığını. napalım onlar da gelselermiş düğüne . (bu arada balkonu imar afetmedi yıktıracak gibiyim bakalım spora başladım mı kesin indirecem balkonu). t-shirt için arkada o yazı olması hoş olabilir arkadan gelen araçları uyarmak bağlamında
    göbeksiz erkek,, balkonsuz eve benzer yoksa tam tersimiydi..
    göbeksiz erkek,, balkonsuz eve benzer..

ozanım sağol ALLAH razı olsun geldiğine çok sevindim gelmesini beklediğim insanlar bile gelmedi geldiğin için çok teşekkür ederim..
    gelenler:
    gezgin290= fatih
    atos0707= ozan
    erfer= can + akrabası ++ mobilet'i
    hepiniz çok sağolun damat tarafından bu kadar kişi vardı birde öz babam başka kimse gelmedi toplam 4 kişi vardı..

neyse tshirt ön kısmı göğüsün sol kısmında logomuz arka kızmında bahsi geçen resim sırtımızı komple kaplayacak şekilde olsun omuzlarımızada MT yazarız olur biter..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler sımdı carsamba gunu saat kac tam olarak nerde bu bulusma??
    erfer bu genel buıluşma değil ama arzu edersen gel bi abi gelecekte fethiyedende onla biraz oturup muh. edicez seleklerin önünde çarşamaba akşam 8,30 gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)

sırt kısmı böyle olsun..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sırt kısmı böyle olsun..
    abi bence yanyana bastıralım dicem ama bi denemem lazım....
    bizim logo önde ufacık abi...arkada büyük logo yapmassak olmazki...

isterseniz bu logoyu motorlara çıkartma yaptıorsak olmazmı...veya 2 tişört yaptırcaz birinde bizim logo birindede bu logo olcak abi...

Motosikleti
    YAMAHA YBR
    slm ark. dün ozan,ramazanve fatih ark. orada görünce çok sevindim keşke hep beraber toplana bilseydik.çarşamba günü bende seleklerin orada olucam inş. görüşmek üzere herkeze

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı efendy_093 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ark. dün ozan,ramazanve fatih ark. orada görünce çok sevindim keşke hep beraber toplana bilseydik.çarşamba günü bende seleklerin orada olucam inş. görüşmek üzere herkeze
    yürü be ali senide görelim artık o motorun hakknı ver artık...birincisi piyasada sayılı motorlardan 2.cisi plakan yeter senin alemde...07 AYR 01

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    abi bence yanyana bastıralım dicem ama bi denemem lazım....
    bizim logo önde ufacık abi...arkada büyük logo yapmassak olmazki...

isterseniz bu logoyu motorlara çıkartma yaptıorsak olmazmı...veya 2 tişört yaptırcaz birinde bizim logo birindede bu logo olcak abi...
    fatihe katıLıyorum.. benim fikrimde bizim logo büyük ve arkada hoş durur.. hem belli ederiz.. rekLamımız oLur... diğer resimde hoş.. ama onu başkaları yapmış.. bizimLe alakalı değil ve genel bişey.. onu kaska yada motorsiklete yağıştırma olarak yada kollara falan olabilir...

ama bizim logo büyük ve arkada durusa daha hoş olur kanısındayım..
    [B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    bencede bizim logo arkada olmalı diğer logoyu nere olsa yapıştırırz...motora kaska nere olursa olur o logo...

son hali gibi şimdilik...

arkadaşlar büyük ihtimal logomuz böle olmıcak ama bugün yeni logoların resimlerini siteye eklicem....çünkü bu logolar tişörtte dağıtıyor demiş olayımda...yine aynı şekil logomuz ama...çizim tarzı karakalem tarzı bir logo....görünce inş beğenirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler