tabı canım gulsen de kımmıs..........
tabı canım gulsen de kımmıs..........
MT ANTALYA
arkadşlar hafta sonuna giriyoruz...herkese öncelikle iyi hafta sonları diyorum...
şimdi ilk logoyu bastırıyoruz...bi tane adi sitckerlardan bastırdım...güsel görünüyor..tabi adi dediğim tüpçülerin sucuların yapıştırma stickerları...nese onu hallediyoruz artık...ilk logo basıma giriyor...birde ben başka çok hoş logo buldum...ekliyorum..
buda hoş bişey bence...
http://www.dys.tr.gg/DYS-GRUP-AMBLEM...VE-FLAMASI.htm
arkadşlar bide şu linki incelermisiniz rica etsem....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
beyLer varsakta değiLmiş diye duydum.. ben girmicem için tam biLmiyorum.. girecek oLan arkadaşLar... tam oLArak beLLi mi sınav yerii ??
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
http://www.dys.tr.gg/DYS-GRUP-AMBLEM...VE-FLAMASI.htm
sitedeki en çok hoşuma giden şeylerden biri kasktaki yazı ve ruhsat...
Sakarya bulvarında ormancıoğlu büfenın önunde buluşuluor
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
ii de sınav orda oLmıck... ordan bi yere gidiLecek.. ama nereye ?
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
hadi bakalım tek tekerciler sınavda başarılar size faruk sana diyorum iyi dinle bak sınavda drift yapma,teke kalkma,lastik yakma,bak geçen gaztelere çıkmışsın R6 sollamışsın adam seni şikayet etmiş...yapma olmasın böle şeyler...işin şakası inş yüzünüz kara çıkmaz gençlik...hadi ALLAH utandırmasın...
bakın bakem gençlik...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gezgin bu t-shirt harika olmuş bence. yarın benim de sınavım var ve kurstan bana dediler ki varsağa giderken sütçüler yol ayrımına girme doğru devam et ileride petrol ofisi benzin istasyonu var azimoğlu mu ne adı orda buluşacaz en geç saat 8 de orda ol dediler uniakrep ben seni göremezsem sen beni muhakkak gör (gerçi görülemeyecek gibi değilim ki 1,94 boy 91 kilo ağırlık var ybr altımda oyuncak gibi kalıyo ordan bilirsin beni) muhakkak buluşalım görüşelim konuşalım. dys nin t-shirt ündeki logo çok küçük uzaktan algılanması çok güç ama gezgin in yaptığı örnek çok hoş algılaması kolay onlar da bizim gibi siyah ve beyaz t-shirt üzerine yoğunlaşmışlar ki en güzeli ve olması gerekeni. kollara ambleme gerek var mı o tartışılır ama maliyeti yükselteceği kesin. şapka bence gereksiz zaten kafamızda kask olacak altına şapka giyemeyeceğiz. ruhsat kabı hoş olmuş ama polise hava atmaktan başka bişey değil. bence gereksiz grup olarak iyice kendimizi kanıtladıktan sonra düşünülebilir. anahtarlık çok güzel bi düşünce sağın solun reklamını yapacağımıza kendi reklamımızı yaparız çok da güzel olur ama onların kullandıkları gibi sert plastikten yapılacak anahtarlık acaba boyada bazı çizilmelere felan yol açar mı yada yumuşak plastik üzerine bastırılsa daha güzel mi olur bu da tartışılır ama anahtarlık düşüncesi hoş bi düşünce. asıl en güzeli kaskın üzerine yazdıkları doktorum gelmeden kaskımı çıkartmayın stickeri olmuş ama üzerine el yazısı yazılması bence hoş değil. stickerla beraber kişinin kendi ismi kan grubu ve doktorunun olduğu telefonlar bilgisayar ortamında yazılabilir. bu şekil belki ciddiyeti arttırır sağlık görevlilerince. şimdilik bunları görebildim. sevgiler saygılar
abi yarın gelecek gibiyim herkes telefonunu yazssın bakim şuraya sınav sonrası bi toplanak...ben yazım tekrar 0554 321 94 96 gelecek gibiyim yarın hiç olmazssa 3 - 5 kişi otorur biyerde konuşuruz...sınav yerini inş bulurum ben aldığımda hızır reis ticaret mslk lis. bahçesinde olmuştu..nese araşırız sabah..
AtoS yarın 08:00 de azizoğlu petrolde seni ararım ben hatta 5 - 10 dk erken gelmeye çalışıcam... görüşüürüz..
ben 7:30 da orda olacağım malum uzak mesafeden geliyorum sıcağa yakalanmamak lazım
[QUOTE=gezgin290;1191182]hadi bakalım tek tekerciler sınavda başarılar size faruk sana diyorum iyi dinle bak sınavda drift yapma,teke kalkma,lastik yakma,bak geçen gaztelere çıkmışsın R6 sollamışsın adam seni şikayet etmiş...yapma olmasın böle şeyler...işin şakası inş yüzünüz kara çıkmaz gençlik...hadi ALLAH utandırmasın...
QUOTE]
olum geldinde nıe 2 kişi geldin loooo baktım önumden geçtın allahtan ilerden kavsaktan döndunde öle görüşebildik.nese teke kalktım,drift yaptım sadece lastık yakmadımoda eksik kalsın
sınavı geçtim aldık sonunda ehliyeti sıra geldi A2'ye
uniAkrep_07 sınava ben sabah ilk olarak girip azizolğu petrolde Gezgin290 ve Basa_Bela'la buluştum. ordan senin yanına sürücü kursunun uluşma yerine geldik ancak senin sınav alanına gittiğini söylediler. bizde sürücü adayı sınav alanına geldik tüm sınav yapılan yerleri gezdik ama seni malesef bulamadık. orda beyaz granajlı ybr si olan ali'yle karşılaştık ve o nun sınavını video+fotolara çektik.bu arada Gezgin290 köye gideceğim diyerek bizden erken ayrıldı. ordan Nur Pastanesine geçtik ve bişeyler yeyip içtik. uzunca da konuştuk Basa_Bela+Atos0707+Ali arkadaşımız. bu buluşmada senin de olmanı çok istedik ama nasip değilmiş. inşallah hafta içi senin ayarlayacağın buluşmaya tüm kurucu ekip katılır beraber kaynaşırız. Nur Pastanesinden sonra ali arkadaşımız ayrıldı Basa_bela ve ben de tam ayrılacakken Basa_Bela arkadaşımızın motoru çalışmadı. uzun denemelerimize rağmen çalıştıramadık motoru. günlerden pazar olması nedeniyle açık motorcu bulamadık. kısa bi süre motoru çalıştırmayı başardıysa da sonra tekrar sustu motor. iyiki evi yakındaymış ki motoru ittirerek evine götürebildi Basa_Bela arkadaşımız. inanıyorum ki bu buluşmalara katılımcı sayımız artarak devam edecek ve biz de diğer illerdeki gruplar gibi gayet aktif rol alarak kendimizi antalya'ya iyi bir şekilde tanıtacağız. herkese sevgiler saygılar
olum geldinde nıe 2 kişi geldin loooo baktım önumden geçtın allahtan ilerden kavsaktan döndunde öle görüşebildik.nese teke kalktım,drift yaptım sadece lastık yakmadımoda eksik kalsın
sınavı geçtim aldık sonunda ehliyeti sıra geldi A2'ye[/QUOTE]
hadi hayırlı olsub bakalım adaşım...artık gönül rahatlığı ile gezersin...caddelerde...
vay be bi köye gittik diye adamlar alem yapmış yaw...bu nedir yaw....fotolarıda koymuş abi oraya güsel güse yavaş yavaş millet bizi görmeye alışssın...keşke bizim farukta olsaydı.onuda resme koysaydık...nese artık..bu arada faruk toplantıyı cumartesi yapalım diyor..çünkü onun mesaisi varmış...ancak cumartesi boş olurum diyor..artık tplantı günümüz cumartesi bunuda burdan sölemiş olum...herkesi haberi olsun arkadşlar saatini ve yerini ilerleyen günlerde yazarız...
faruk bu arada sana bişi söyliyim hani sen performans hava filtresi taktırcanya...sana bi tavsiyem var iridyum bujiler var onlardanda al ben alıcam hani senle bana motoru satan çocuk vardıya bide benim motora ayar yapcak olan çocukta beat varya o takmış ilk aldığında motor 110 çakıomuş beat ama o buji biraz tuzlu ama alıncada diğer beat tarzı veya 125 likler bile yalıomuş..aklında olsun bi araştır şu iridyum bujiyi..
mıllet ucmus yaw..bıgun bulusalım cıdden..
bugun motorumla(moblilet) ıkı kısı sabah varsaktan defterlıga ordan arkadasımı aldm ordan kucuk caltıcaga orası bızı acmayınca buyuk caltıcaga orada bı sure oturup yemegımız yıyıp eglendıkten sora tekrar antalyaya ordan serıge ordan abdurrahmanlara ordanda abdurrahmanların yankoy koyune gıttıık..orada cocukluk arkadasımla bulusup konustuktan sonra tekrar anltayaya geldım.bugun baya bı yol yaptım yanı kucuk motorum benı hıc uzmedı (masallah de) hıc gıtmıcem fln demedı..ama kucuk bı sorun var kıcım kotu agrımıs ama sımdı durum fena deıl...
yanı onyargıları susturarak ya o motor oraya gıdermı yarı yolda sıser ıste bozulur dıyenlere ragmen gezımı oldukca keyıflı tamamladım..bu arada bu gezıyı 2 kısı yaptıgımı soylemısmıydım....herkese keyıflı surusler...
MT ANTALYA
selam arkadaşlar tatil için motosikletim ile istanbuldan izmir üzerinden antalyaya gelecegim,antalyada veya çevresinde pansiyonların fiyatını bilen varmı ;?
ya da nerde kalabilirim valla bu soruyu başka bir ilden gelip sorsalar ucuz bir yer bulurdum ama antalya ya bir kere gittim o da aynı gün geri döndüm araba ile.
98 Beygir.....
maşşallah tosunuma sen ne yaptın erfer ne gezisi bu böle ya süpersin gerçekten iyi bir gezi olmuş...motor üstünde çok durunca alt takımlar zararmı gördünese kazasız belasız gezmişssin cumartesi toplanıyoz erfer haberin olsun....
hoşgeldin tabiki yardımcı olmaya çalışalım..şimdi burda pansiyon fiatları normal 20 ila 50 arasında değişio ama uzun kalacaksan tabiki indirim yapıolar...hayırlı yolculuklar...
buluşma uygundur..inş akşam gelirsinde bizde iş çıkışında biyerde oturur muhabet ederiz az kişiyiz ama kimseye boynumuz eğik kalmasın biz elimizden geleni yapmaya çalışırız kalman için...iyi ağırlamaya çalışıcaz seni...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)