Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

bence beyaz yazı daha çok yakışmış üstadlar. siz ne dersiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence beyaz yazı daha çok yakışmış üstadlar. siz ne dersiniz
    abi ne diyosun bu logoya bence hoş son düzenlemeden sonra baskıya verelimmi hem sticker hem tişört olayı istiyosanız kollarada repsol ne bilim bazı firmaların logosunu yaptırırız ama fiyat artaro başka tabi...artık basalım şu logoyu ya delircem ben...

bu arada şunuda sorim bu logoya tarih atılcakmı yani kuruluş 2008 veya başka bi tarih oınuda sorimde ona göre karara varalım
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

güzel soru logoya tarih atılacak mı türkiye yazısının altına atılabilir tabi tarih 2008 olarak ama kollara resmen sponsor olmayan herhangi bir markanın amblem vb. yazdırırsak suç işlemiş oluruz kollara amblem arma meselesini daha sonra düşünürüz. önce göğse beyaz yazılı kendi amblemimiz arkasına da kurucu ekipten olanlara ister İng. Official ister Türkçe Görevli yazısı altına da www.motosiklet.net yazısı hoş olur bence. gruba sonradan katılacaklarda Official yada Görevli yazısı olmadan t-shirt veririz kurucular belli olur böylelikle. mesela 10 gezimize arka arkaya katılanlara da Official yada Görevli yazılı t-shirt vererek onları da kurucu ekibimize dahil edebiliriz mesela. Official yada Görevli yazısını illa koyalım dememin amacı kurucu ekibin gezilerde belli olması. dışarıdan bakanlar yüzümüzden anlamazlar kim olduğumuzu ama arkadaki yazıyı görünce bu adamlarda sorumluluk var derler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    site nin adresinin yazı boyutu 1 kademe daha büyütün..

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    (bakın düğünüme gelmek illa takı takmak değildir yada kimseyi zorla oynatmıcam siz beni orda yanlız bırakmayın yeter tek isteğim bu gelemeyenlerin canı sağolsun..)

bı de takımı beklıyosun..adama bak.. gelırım mobıletımle konvoyu cekerım tmm tmm tek teker yapmıcm..beyler bu arada logoda bıraz oynama yapılması lagzım...bıde o yarıs motorunun yerıne bızım motorları koysak daha hos durmazmı hem hangımızde yarıs motoru varkı?
    MT ANTALYA

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    bizim motorLarı derken hangi motor hepiimiz aynı motora binmiyoruz sanırım ?

Yarış motorumuz yok ama.. gönLümüzde yatıyo.. (şahsen benim yatıyo.. )
    [B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

ben chopper hastasıyım ama motor olduktan sonra hepsine razıyım

MT-ANTALYA Facebook şubemiz açılmıştır hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

http://www.facebook.com/group.php?gid=35206092544

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (bakın düğünüme gelmek illa takı takmak değildir yada kimseyi zorla oynatmıcam siz beni orda yanlız bırakmayın yeter tek isteğim bu gelemeyenlerin canı sağolsun..)

bı de takımı beklıyosun..adama bak.. gelırım mobıletımle konvoyu cekerım tmm tmm tek teker yapmıcm..beyler bu arada logoda bıraz oynama yapılması lagzım...bıde o yarıs motorunun yerıne bızım motorları koysak daha hos durmazmı hem hangımızde yarıs motoru varkı?
    len pis mobiletçi senden yada bir başakasından takı filen beklemiyorum sen önce mobiletin deposunu doldurmaya çalış..

takı muhabbetini yapmamın sebebi bazılarınız (şimdi gidince takı takmak lazım en iyisi ben gitmeyim) diyebilir o yüzden bu muhabbeti yaptım..

beyler kimseyi zorlamıyorum yarın saat 8 de düğünüme gelmek isteyen gelebilir..

geleninde gelmeyeninde canı sağolsun..

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Abi yazıdakı TÜRKİYE yerıne motosıklet.net yazdırsak daha ıyı olur gıbıme gelıyo zaten t-shırt'den turk oldugumuz anlsılır hemde sıtenınde reklamını yapmıs oluruz.
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    ben chopper hastasıyım ama motor olduktan sonra hepsine razıyım

MT-ANTALYA Facebook şubemiz açılmıştır hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

http://www.facebook.com/group.php?gid=35206092544
    abi facebook için emeğine ellerine sağlık ama ben facebook pek çözemedim nasıl resmimi eklicem nasıl oraya üye olcam abi bi açıklarsan

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yazıdakı TÜRKİYE yerıne motosıklet.net yazdırsak daha ıyı olur gıbıme gelıyo zaten t-shırt'den turk oldugumuz anlsılır hemde sıtenınde reklamını yapmıs oluruz.
    evet güsel bir fikir türkiye yerine başka bişi de yazılabilr...zaten türkiyedeyiz bunu yazıyla belli etmemize gerek yok başka bişeyde yazıp yapabiliriz...

=atos0707;güzel soru logoya tarih atılacak mı türkiye yazısının altına atılabilir tabi tarih 2008 olarak ama kollara resmen sponsor olmayan herhangi bir markanın amblem vb. yazdırırsak suç işlemiş oluruz kollara amblem arma meselesini daha sonra düşünürüz. önce göğse beyaz yazılı kendi amblemimiz arkasına da kurucu ekipten olanlara ister İng. Official ister Türkçe Görevli yazısı altına da www.motosiklet.net yazısı hoş olur bence. gruba sonradan katılacaklarda Official yada Görevli yazısı olmadan t-shirt veririz kurucular belli olur böylelikle. mesela 10 gezimize arka arkaya katılanlara da Official yada Görevli yazılı t-shirt vererek onları da kurucu ekibimize dahil edebiliriz mesela. Official yada Görevli yazısını illa koyalım dememin amacı kurucu ekibin gezilerde belli olması. dışarıdan bakanlar yüzümüzden anlamazlar kim olduğumuzu ama arkadaki yazıyı görünce bu adamlarda sorumluluk var derler.[/QUOTE

üstadım dünde konuştuğumuz gibi...ben yazı yerine rütbe düşünüyorum ne bilim illa omuzda değilde yakada 2 yıldız 3 yıldız 4 yıldız hiç olmazssa öle yapalım derim ben yani öle büyük yazılarla görevli tarzı şeyler yapmak benim pek içime sinmedi...ama dediğim gibi rütbeli yaparak bence güsel olur...hiçte yerkplamaz ve hoş olur....bu arada stckerler reflektörlü olabilir..yani kedi gözü gibi parlıcak ışık vurunca...:ve tarih işinide ayarlayın ona göre tarih atalım...logoya türkiye yazısı yerinde bir tarih olabilir....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

rütbe olayı benim de hoşuma gitti sen anlattıktan sonra ama asker polis gibi omza apolet yerine senin de dediğin gibi t-shirtte uygun bi yere yıldızvari çelenkvari (yıldız ve çelenk demiyorum o olay sadece asker, polislere mahsus belki bi sorun çıkartabilirler) bi işaret konulabilir rütbe arttıkça işaret sayısı arttırılabilir. mesela göğüs kısmına bi cırt eklenebilir rütbe arttıkça bi üst rütbenin cırtı eskisinin yerine konulabilir.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    rütbe olayı benim de hoşuma gitti sen anlattıktan sonra ama asker polis gibi omza apolet yerine senin de dediğin gibi t-shirtte uygun bi yere yıldızvari çelenkvari (yıldız ve çelenk demiyorum o olay sadece asker, polislere mahsus belki bi sorun çıkartabilirler) bi işaret konulabilir rütbe arttıkça işaret sayısı arttırılabilir. mesela göğüs kısmına bi cırt eklenebilir rütbe arttıkça bi üst rütbenin cırtı eskisinin yerine konulabilir.
    evet abi ama artacak şey ne olabilir ona karar verelim yıldız değilde ne olabilir..benim aklıma bişi gelmiyo...ama arkadşlarda yardımcı olursa bi aparat bulabilirz...

Osmaniye İl Temsilcisi
    Motosikleti
    YAMAHA WR 426 F - SUZUKI GN 125

bu arkadaşımızın ismini ve telefon numarasını bilen varmı.

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet duyduk duymadık demeyin bu perşembe düğünüm var herşey alel acele oldu hepinizi bu perşembe şarampol durağının karşısındaki kaplan pastanesinin yanındaki yoldan girince real alışveriş merkezine giden yol üzerinde saat: 20:00da mahalle arasında yapılacak olan düğünüme beklerim gelenlere yada gelmeyenlere şimdiden teşekkür ederim..

eee skullhunter evlenirde 06blue kraker boşmu durur bende evlendim hepinizi bekliyorum..
    Ben osmaniyeden geldim antalyaya, şu an konaklıdayım, bu ardadaşımızın düğününe gitmeyi düşünüyorum ancak ne telefonu var bende nede ismini biliyorum bilen ardaşımız varsa lütfen acil bildirsin. Selamlar. Hatta telden bildirebilirseniz çok sevinirim. 0544 907 0011 - 0539 311 4999
    YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben osmaniyeden geldim antalyaya, şu an konaklıdayım, bu ardadaşımızın düğününe gitmeyi düşünüyorum ancak ne telefonu var bende nede ismini biliyorum bilen ardaşımız varsa lütfen acil bildirsin. Selamlar. Hatta telden bildirebilirseniz çok sevinirim. 0544 907 0011 - 0539 311 4999
    abi öncelikle hoşgeldin abi bizde seni konuşuyoduk...nerde nezaman gelcek diye...evlenecek arkadaşımızın adı kerem..telefonunu yazıorum abi...0546 802 36 04 benim adımda fatih(gezgin290) benim telefonumda 0554 321 94 96 abi biz seni uygun biryerden alırız..ve haberleşme şanısımız olur abi...

Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evlenecek olan arkadaşımız Real alışveriş merkezinin arka tarafında düğün yapacak eğer o tarafları biliyosan o taraflara gelince bizlerden birini haberdar edersen gelir seni alırız yoksa bi şekilde bizlere ulaşırsan bilinen bi yerden sana eskortluk edebiliriz. benim telefon 0.535.669.29.59 ismim ozan

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

buda güsel oldu gibi

Motosikleti
    CBR 250R
    evet arkadaslar rutbe olayı benımde aklıma yattı ha bu arada dugune arkadasımıda geıtrcem heberınız olsun.....orda bıse olursa yanı bulamassan bana 05434454484 num ulasınız...

kardesler ben gıttım dugune ama mt den kımseyı goremedım...ayıp oldu dıyım sımdıden gelıcem dıypte gelmeyenler ıcın...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    erfer bizde atosla(ozan abiyle geldik tabi sei tanımadığımız için bulmadık hatta kerem dedi biraz önce burdaydı dedi ama oda göremedi...biz çıktıktan sonra yazdın galiba sayfaya telefonunu görmedik görsek muakkak arardık seni...nese sağlık olsun abi ne diyelim...damadın fotolarını ozan abi koycak topiğe bide oynmasını bilmeme der bu kerem dansöz gibi maşşallah tosunum...

Motosikleti
    CBR 250R
    bırader ben gıderken kereme bız gıdıyoruz dedım...tam kalkarken kızın bırı sanki gıtme der gıbı gozumn ıcıne baktı..o an kalktıgım ıcın pısman olmadım deıl ama bız gıdıyoz dedık bı kere keske tanıssaydık ama baska bı sefere artık...keremde az deıl ha dansoz gıbı kıvır kıvır.. neyse kardeslerım hafta sonu bı bulusma ayarlayalım..Allah'a emanet olun.....kerem tekrar hayırlı olsun kardesım...
    MT ANTALYA

düğün fotoları bunlar yeni çıktııııııı. biz seni tanımadığımız için yanına gelemedik erfer kusura bakma ama inan çok iyi oldu bu düğün birbirini hiç tanımayan insanlar bile nasıl içten ve samimi konuşup ortak dertlerini paylaşabiliyolar bunu öğrendim birkez daha. bu arada kerem'e hayırlı olsun diyelim ve darısı bizlerin başına dimi arkadaşlar.

şimdilik bu kadar ekleyebildim fotolar 8 mp ondan galiba çok zor upload ediliyolar. isteyenler msn den ulaşsınlar bana ordan yollayayım öyle daha kolay gönderirim. düğüne dair çok güzel fotoğraflar bunlar başka yerde yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler