Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pırtlayarak bende size yetişirim..
    usta mobiletlemi gelionda pırtlıcan
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta mobiletlemi gelionda pırtlıcan
    yok lem erferin mobilete extra yakıt lazımmış onun mobiletle geliriz..

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    gelırız gelırız aybedıyon senın dugunde konvoyun onunde ben varım...
    MT ANTALYA

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    selamunaleyküm millet nabersiniz teşkilatı kurmuşsunuz gibi hayırlı olsun diyeyim
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    millet duyduk duymadık demeyin bu perşembe düğünüm var herşey alel acele oldu hepinizi bu perşembe şarampol durağının karşısındaki kaplan pastanesinin yanındaki yoldan girince real alışveriş merkezine giden yol üzerinde saat: 20:00da mahalle arasında yapılacak olan düğünüme beklerim gelenlere yada gelmeyenlere şimdiden teşekkür ederim..

eee skullhunter evlenirde 06blue kraker boşmu durur bende evlendim hepinizi bekliyorum..

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    dedımya konvoyu ben cekerım acımam hıc...,,,,,,,,,!!!!!!!
    MT ANTALYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedımya konvoyu ben cekerım acımam hıc...,,,,,,,,,!!!!!!!
    bakk baştan diyim mobilet ile lastik yakmak,, tek teker yapmak yok haa..

bence başlayalım yapmaya isterseniz bi örnek vereyim (foto) size yarın tofaş otomobil sporları ve antalya wrc şampiyonası için bastırılan t-shirt fotoğrafını yarın ekleyeyim bi inceleyin eğer sorun olmayacaksa o tarz bişeyler olabilir olmazsa da sadece göğüs kısmında logomuz ve arkada www.motosiklet.net yazısı benim için de uygundur yalnız foto için yarını beklemek lazım bilgilerinize. düğüne motorla gelemem ama arabayla gelirim akşam saat kaçta orda olsak iyi olur? şimdiden söyleyeyim hadi kalk oynayalım demeyin sakın OYNAMAM

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bende oyun bilmiyom olm şimdi nolcak..

ewlenen sensin sen oynayacaksın elin mahkum ben el çırpsam da kabul olur herhalde

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamunaleyküm millet nabersiniz teşkilatı kurmuşsunuz gibi hayırlı olsun diyeyim
    lordum nerelersin yaw biz bak adamı everiyoz...duramıyo yerinde bizde everelim dedik

Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence başlayalım yapmaya isterseniz bi örnek vereyim (foto) size yarın tofaş otomobil sporları ve antalya wrc şampiyonası için bastırılan t-shirt fotoğrafını yarın ekleyeyim bi inceleyin eğer sorun olmayacaksa o tarz bişeyler olabilir olmazsa da sadece göğüs kısmında logomuz ve arkada www.motosiklet.net yazısı benim için de uygundur yalnız foto için yarını beklemek lazım bilgilerinize. düğüne motorla gelemem ama arabayla gelirim akşam saat kaçta orda olsak iyi olur? şimdiden söyleyeyim hadi kalk oynayalım demeyin sakın OYNAMAM

abi sen gene resimler koy ben sana msnden yaptığım logoyu atım onu bi incele değişiklik yapabilirz üstünde keyfe göre...

Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewlenen sensin sen oynayacaksın elin mahkum ben el çırpsam da kabul olur herhalde

bırak abi damat o oynucak sıkasıka oynasın ortada bende çekip mt ye koyam
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    lem gelmeyenin özellikle oynamayanın kaynanası ölsün..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    vayyyy lordum nerelerdesın yaa özlettın kendini haaaa fazla girmemezlik yapma bak yksa üzülüoruz biz...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    durun bakayım kim evleniyor nasıl evleniyor kimden destur almış :D
    kerem ne iş
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet duyduk duymadık demeyin bu perşembe düğünüm var herşey alel acele oldu hepinizi bu perşembe şarampol durağının karşısındaki kaplan pastanesinin yanındaki yoldan girince real alışveriş merkezine giden yol üzerinde saat: 20:00da mahalle arasında yapılacak olan düğünüme beklerim gelenlere yada gelmeyenlere şimdiden teşekkür ederim..

eee skullhunter evlenirde 06blue kraker boşmu durur bende evlendim hepinizi bekliyorum..
    Allah mesut bahtiyar etsin. Senin adına çok sevindim.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KEREM KARDEŞİM DÜĞÜNÜN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.TEBRİK EDERİM
    DEMİRGURSEL
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

millet bide bu logoya bakın bakem bence böle daha hoş oldu....tabi amatör acele ile yaptım...yazıları beyaz olabilir ben siyah denedim sadece..sizinde düşüncelerinizi bekliyorum kenarları bozuktur fazla incelemeyin çünkü dediğim gibi ölesine acil bi çalışma bu...

diğer grupları gezdimde yine adamlar alemlerden alemlere akmışlar vay anasını be...evet kemik grup size sesleniyorum eğer bu logoda karar kıldıysak
    keremin düğününden hemen sonra bastırıyoruz.....kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir...

arkadaşlar bu sene antalya wrc de dağıtılan görevli t-shirtleri bunlar

logo için böyle daha hoş olmuş yazılar beyaz olsa nasıl olurdu acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    durun bakayım kim evleniyor nasıl evleniyor kimden destur almış :D
    kerem ne iş
    lordum çocukluk arkadasımla arkadaşlığımız aşka dönüştü sevdik evlendik bu perşembe düğün var gelebilecekleri bekliyorum..

(oyun bilmem bişiy bilmem yanlız bırakmayın huleyn..)

Alıntı yolcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah mesut bahtiyar etsin. Senin adına çok sevindim.
    ALLAH razı olsun darısı bekar kalanların başına..

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KEREM KARDEŞİM DÜĞÜNÜN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.TEBRİK EDERİM
    DEMİRGURSEL
    forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir bu yüzden büyük harf kullanmayın..

sağol gürsel abi teşekkür ederim aile ile barışamadık damat tarafından bir tek ben varım gelebilirse mt antalya ekibini bekliyorum..

(bakın düğünüme gelmek illa takı takmak değildir yada kimseyi zorla oynatmıcam siz beni orda yanlız bırakmayın yeter tek isteğim bu gelemeyenlerin canı sağolsun..)

Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

millet bide bu logoya bakın bakem bence böle daha hoş oldu....tabi amatör acele ile yaptım...yazıları beyaz olabilir ben siyah denedim sadece..sizinde düşüncelerinizi bekliyorum kenarları bozuktur fazla incelemeyin çünkü dediğim gibi ölesine acil bi çalışma bu...

diğer grupları gezdimde yine adamlar alemlerden alemlere akmışlar vay anasını be...evet kemik grup size sesleniyorum eğer bu logoda karar kıldıysak
    keremin düğününden hemen sonra bastırıyoruz.....kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir...
    fatih yazıları beyaz yap logo sanki motorize07 logosundan kopya çekilmiş gibi olmuş hadi bakalım şu logoyu tamamlayın sticker yapalım kaskımdaki iğrenç kuru kafa resmini kaldırıp logoyu yapıştırayım peşin söleyim logonun stickeri suya dayanıklı olsun..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi bu zaten acele bi çalışma yazıyı istediğimiz renge çevirebiliriz o sorun değil bu şekilde beğendiyseniz okey böle yapmamım sebebnisw açıklıyım genelde gördüğüm logolar üçgen gibi görünüyor ve motorların heryerine güsel oturuyo hani yuvarlak veya kare olursa biraz tuhaf olur diye düşündüm ama böle polis arması şeklinde olması daha hoş bence hiç olmazssa logonun başı sonu belli abiler....

buda beyaz yazlıl birazda eni daraltılmış bir logo bunada bakın bakem...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler