ne diyoruz peki hafta sonu için bi birlik olsun en azından illaki anlaşmalı bi yer olması gerekmez herhangi bir yer olabilir (ulaşımı olan)
hangi gün
nerde
saat kaçta
evet arkadlar uzun lafın kısası gelecek olanlar isimlerini bi yazssın görelim...
1)gezgin290-fatih-07ASJ 74-kanuni hussar
herkes bu yazıyı alıntı yaparak altına 2-3 diye devam etsin...bakalım kaç kişiyiz..ona göre plan yapalım....nick-isim-plaka-motor olarak yazalım
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
alanyadak ler bi elini kaldırsın bakayım
god is busy ! can i help you!
yaz bitti hala buluşamadınızmı yaw
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
walla ben yeni katıldım aralarına buluşmak isterlerse buluşuruz haftasonu olmak kaydıyla ne zaman nerde derlerse olur maksat yeni dostluklar kurmak
olabilir hiç fark etmez oturup bi yerde tanışma faslı yapacaksak sorun değil. arabanın gidebileceği bi yer olsun yeter. bi de ilçe olayına girmiyoruz dimi antalya merkezde buluşuyoruz ( alanya, manavgat, kemer felan olayına girmiyoruz yani )
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ewet üstad arabayla gelecem yetersiz ehliyetten ceza yemek istemiyorum. 3 ağustosta direksiyon sınavım var ancak 15-20 ağustosta motor ile sorunsuz dolaşabilirim. araba koycak yer çooookkkkkk ayarlarız sorun değil araba meselesi. ama kaç kişi buluşacaz nerde ne zaman ve hangi gün buluşacaz netleşirse bu gün iyi olur çünkü haftasonu internet alternatifim yok malesef
bu hafta buluşma yok arkadşlar bundan sonra kim ayarlarsa ayarlasın....
anlaşıldı birlik beraberlik kurulamamış daha. inşallah kısa sürede birlik oluşturup ortak bişeyler paylaşabiliriz. sevgiler
aynen haklısın gezgin290 2000-2001 de Antalya Chopper Clup (ACC , AC2) ile antalya kemer turu yaptık benim motor ve a2 ehliyetim olmadığı için ben arabayla takip ettim onları. öyle bi tatlı gezi oldu ki düşün 10 kadar chopper, 2 transalp, 2 goldwing öyle güzel bi görüntü oluşturdu ki. çift sıra dizilimle saatte 50-60 la eğlenceli bi yolculuk yaptık. tekrar öyle bişey olabilir diye düşünmüştüm ilk yazıyı okuduğum zaman ancak daha birliğin sağlanamadığını görmek üzüntü verici. o gezi için ben yabancıydım ama tek düşük okullu olan bendim (o zamanlar ünv de öğrenciydim). benden başka bi arkadaş da hukuk masteri yapmıştı. gezideki arkadaşların çoğunun yaşı 40 ve üzeriydi. o yaşama azimleri ve gezi potansiyellerini görünce bende bi gün bunlar gibi gezecem demiştim. anlaşılan daha zamanı gelmemiş. sevgiler
ben bi örnek vermiştim sadece
ok... umarım o kadar bekLemeyiz
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
Bundan sonra kim uğrasırsa uğrassın hep gezginle ben uğraşcak değiliz.Kim yaparsa yapsın buluşmayı ne zaman adam akıllı toplanılır o zaman bnde gelirim...Biz ne zaman gün versek ne zaman sölesek yok benim işim var yok ben o saate gelemem cart curt diyorsunuz.Hadi bakalım siz yapında görelim buluşmayı naslmıs kolaymı ayarlaması.Ne gezgin nede ben yapacaz bundan sonra.T-shirt yaptıralım dedık kimse bişiy demedi.Sticker yaptıralım dedık motorlar için onuda kimse yorum yapmadı eeee bizdende bu kdar artık gerisi size kalmış.Diğer illere bakında biraz örnek alın yaaa.Adamlar her gün buluşuyor ya biz daha bi gün bile doğru düzgün toplanamadık yaaa.Neyse fazla konuşmaya gerek yok artık herkez anladı anlayacağını....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
ben uğraşıyorum buluşalım görüşelim diye bu işi ben üstlenmiştim gönüll ama baktımki antlya mt sadece sanalda aktifmiş ben bunu resmen gördüm herkes senin gibi azimli bir buluşma potonsiyeline sahip olsa..ne güsel olur yeni bir grup kurcaz başkasının grubuna dahil olmıcazki tamamen genç bi grup olcaz ama mllet anlayamadı...nese sağlık olsun..
sen haklısn ama bizim antalya diğer illere bi basınlar ya......imreniyorum adamlarn dayanışması çok süper...ama bize nasip değilmiş...
adaş haklsın ama artık yoruldum ben biz reklamcı reklamcı dolaşıp sticker için fiyat sorduk baskıcalara gittik tişört fiyatı aldık...ama kimse ses çıkarmadı....kalkıp biri ordan bu logo olmamış beğenmedim tarzı cvplar geliodu peki logoyu siteye koyduğumda kim yorum yaptı....şurası şöle olsun rengi şöle olsun diye kimse demedi tek cvp bu logo olmamış...yani emeğin karşılığı bu oluyo adaş....nese artık üstüne yorum yapmıyorum bu saatten sonra....
atos-basa-bela msnmi yazıorum ekleyin seoreprince@hotmail.com biz msnden görüşelim
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)