Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    Nihayet benim de bi motorsikLetim var artık... İşte iLk gözağrım....

[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    geçmiş olsun gözünmü ağrıyor..

şaka şaka hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş..

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun gözünmü ağrıyor..

şaka şaka hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş..
    EywaLLah... tşk..
    [B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

Motosikleti
    CBR 125R
    gule gule kullan ...............
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    Hayırlı olsun , darısı başımıza ...

Son zamanlarda iyice motorlara taktım kafayı , nerede motor görsem gidip inceliyorum , farketmeden o kadar bilgi edinmişim ki sohpet bazında motorcudan farkım kalmadı , muhabbeti duyan sende 600 rr vardır abi filan diyorlar kalıba bakıp , neyse şu işimi gücümü düzene koysam da kredi yükünün altına girmeye gözümü karartabilsem keşke , motor da belli artık aklımda hyo 250 r , tekrar tekrar umuyorum ki fazla gecikmez bu motor alma işi , yoksa yolda yanımdan geçen motorlara bakıyım diye kaza yapmam an meselesi ...

Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta çoğunluk sağlanırsa ortak bir günde karar verebiliriz...ama yok çoğunluk yoksa cuma olacak...ama çoğunluk olurda herkes pazar derse olimpos falan olmazda bi şehir içinde tanışma faslı olabilir....önce kendimize bir cafedir çay bahçesidir biyer ayarlayalımda diğer buluşmlalarda gezilere başlarız....
    bak bu olabilir şehir içinde bi cafe tarzı bi yerde oturup tanışmak güzel olabilir eğer haftasonu bi gün belirlenirse katılımın daha çok olacağını tahmin ediyorum (bende katılmayı düşünüyorum)

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    Alıntı rasta07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun , darısı başımıza ...

Son zamanlarda iyice motorlara taktım kafayı , nerede motor görsem gidip inceliyorum , farketmeden o kadar bilgi edinmişim ki sohpet bazında motorcudan farkım kalmadı , muhabbeti duyan sende 600 rr vardır abi filan diyorlar kalıba bakıp , neyse şu işimi gücümü düzene koysam da kredi yükünün altına girmeye gözümü karartabilsem keşke , motor da belli artık aklımda hyo 250 r , tekrar tekrar umuyorum ki fazla gecikmez bu motor alma işi , yoksa yolda yanımdan geçen motorlara bakıyım diye kaza yapmam an meselesi ...

Aynen KatıLıyorum.. aLmaya hevesLenince insan ister istemez yoldan geçen bütün motorlara bakıyo.. tik gibi bişey oLmultu bende de.. iyi - kötü aLdıkişde. .Allaha şükür.. gözüm başkasını görmüyor artık

Dediğin gibi.. Darısı başına..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu olabilir şehir içinde bi cafe tarzı bi yerde oturup tanışmak güzel olabilir eğer haftasonu bi gün belirlenirse katılımın daha çok olacağını tahmin ediyorum (bende katılmayı düşünüyorum)
    abi bu hafta toplantıya gelecekler isimlerini bi yazssında gelecek olanların sayısını bilelim eğer diyorum çoğunluk sağlanırsa hafta sonu yapacaz toplantıyı lütfen biraza hızlı olalım hafta sonuna kadar çok var deyip sallamayın ortalık karışıyo şimdiden topiğe girip toplantıyı görenler ve gelecek olanlar ismini yazssınki baktık çoğunluk sağlandı ve hafta sonu olacak dedi ona göre yer ayarlarız abiler....biraz çabuk olalım şu toplantı konusunda lütfen...önce bi şehir içinde buluşup bi tanışalımda daha sonra ister olimpos ister alanya kemer ister uzak yerler yaparız....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    bencede bi önce şu gelecek olanların isimlerini yazalım şuraya pazar ve cuma gunu gelebilecek olanlar yazsınlar isimlerini ona göre pazar gününe atabilirz Ama dediğim gibi pazar ve cuma günü gelebilecek olanalr yazssınlar...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    mt antalya hava filitresi takalım keyfimize bakalım buluşması bu gün saat 6 da muratpaşa camii arkası cıtır simit önü..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt antalya hava filitresi takalım keyfimize bakalım buluşması bu gün saat 6 da muratpaşa camii arkası cıtır simit önü..
    patron bu ne şimdi toplantı bugün değldiki biz kendi aramızda sanayi dirift yapcaktık ama gelecek olan arkadşlarımız varsada gelebilir.
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

ben cuma gezmesi için gelemem ama haftasonu herhangi bi gün ve saatte gelebilirim tanışma için önce tanışalım sonra antalya gezmesi yaparız

cancancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125
    hafta sonu pazar günü iyi olabilir hep beraber denize gideriz

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi biz bi toplanalım diyoz bir araya gelelim diyoz millet hala deniz sefası olimpos sefası derdinde sanki herkes bir araya geldide denizimiz kaldı abi geçen toplantı yaptık kaç kişi geldi....ilk buluşmada denizemi gidelim diyosunuz yani....bi toplanalım antalya mt kaç kişi ki kimdir ne iş yapar?bu kitleyi bi sağlayalım bırak denizi miami ye gideriz...ya bi toplanalım bakalım bunu bi yapalımda denizede gideriz alyınada...

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slma arkadaşlar...şu ışıklardaki meşhur polisten ceza yemeyen var mı aranızda çok merak ediyorum vala=)

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    coşkunu kastedıorsun galiba ewt bn yemedım buyuk bir marifet hatta ark.ile kaçmıştık biz coşkundan ona ragmen yakalamadı bızı....
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    [QUOTE=swalbard;1176920]slma arkadaşlar...şu ışıklardaki meşhur polisten ceza yemeyen var mı aranızda çok merak ediyorum vala=)[/

ben yemedim mesala usta onun ayarını tutturursun şerbetini iyi veririsen yemezssin dostum

peki napıyoruz toplanıyomuyuz gezme tozma olayına mı giriyoruz bence toplanıp bi cafe de bişeyler içip tanışalım gezme olayını daha sonraya bırakalım zaten tanıştıktan sonra gezme illa ki gelir

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki napıyoruz toplanıyomuyuz gezme tozma olayına mı giriyoruz bence toplanıp bi cafe de bişeyler içip tanışalım gezme olayını daha sonraya bırakalım zaten tanıştıktan sonra gezme illa ki gelir
    en sonunda anlayan biri çıktı yaw...abi helal olsun bende bunu anlatmaya çalışıyodum...önce bi toplanalım tanışalım gezme zaten yapıcaz ama ilk görüşmedede gezme olmazki...sonraki haftalardada gezme işini ayarlarız hele bi gelsin millet...

baba 2-3 ağustosta ben gelemeyebilirim şimdiden söyleyeyim malüm önce direksiyon sınavı var sonra da çalıştığım yerin karnavalı var o nun için 2-3 ağustosta beni unutun
    bu hafta sonuna gelince illa bi cafe olmasına gerek yok oturup sohbet edebileceğimiz bi yer olsun yeter bi de kola çay vs. içilebilecek yer olursa daha iyi olur çünki konuşmaktan ağzı yorulanlar olabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler