geçmiş olsun gözünmü ağrıyor..
şaka şaka hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş..
gule gule kullan ...............
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Hayırlı olsun , darısı başımıza ...
Son zamanlarda iyice motorlara taktım kafayı , nerede motor görsem gidip inceliyorum , farketmeden o kadar bilgi edinmişim ki sohpet bazında motorcudan farkım kalmadı , muhabbeti duyan sende 600 rr vardır abi filan diyorlar kalıba bakıp , neyse şu işimi gücümü düzene koysam da kredi yükünün altına girmeye gözümü karartabilsem keşke , motor da belli artık aklımda hyo 250 r , tekrar tekrar umuyorum ki fazla gecikmez bu motor alma işi , yoksa yolda yanımdan geçen motorlara bakıyım diye kaza yapmam an meselesi ...
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
abi bu hafta toplantıya gelecekler isimlerini bi yazssında gelecek olanların sayısını bilelim eğer diyorum çoğunluk sağlanırsa hafta sonu yapacaz toplantıyı lütfen biraza hızlı olalım hafta sonuna kadar çok var deyip sallamayın ortalık karışıyo şimdiden topiğe girip toplantıyı görenler ve gelecek olanlar ismini yazssınki baktık çoğunluk sağlandı ve hafta sonu olacak dedi ona göre yer ayarlarız abiler....biraz çabuk olalım şu toplantı konusunda lütfen...önce bi şehir içinde buluşup bi tanışalımda daha sonra ister olimpos ister alanya kemer ister uzak yerler yaparız....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bencede bi önce şu gelecek olanların isimlerini yazalım şuraya pazar ve cuma gunu gelebilecek olanlar yazsınlar isimlerini ona göre pazar gününe atabilirz Ama dediğim gibi pazar ve cuma günü gelebilecek olanalr yazssınlar...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
mt antalya hava filitresi takalım keyfimize bakalım buluşması bu gün saat 6 da muratpaşa camii arkası cıtır simit önü..
ben cuma gezmesi için gelemem ama haftasonu herhangi bi gün ve saatte gelebilirim tanışma için önce tanışalım sonra antalya gezmesi yaparız
hafta sonu pazar günü iyi olabilir hep beraber denize gideriz
abi biz bi toplanalım diyoz bir araya gelelim diyoz millet hala deniz sefası olimpos sefası derdinde sanki herkes bir araya geldide denizimiz kaldı abi geçen toplantı yaptık kaç kişi geldi....ilk buluşmada denizemi gidelim diyosunuz yani....bi toplanalım antalya mt kaç kişi ki kimdir ne iş yapar?bu kitleyi bi sağlayalım bırak denizi miami ye gideriz...ya bi toplanalım bakalım bunu bi yapalımda denizede gideriz alyınada...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
slma arkadaşlar...şu ışıklardaki meşhur polisten ceza yemeyen var mı aranızda çok merak ediyorum vala=)
coşkunu kastedıorsun galiba ewt bn yemedım buyuk bir marifet hatta ark.ile kaçmıştık biz coşkundan ona ragmen yakalamadı bızı....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
[QUOTE=swalbard;1176920]slma arkadaşlar...şu ışıklardaki meşhur polisten ceza yemeyen var mı aranızda çok merak ediyorum vala=)[/
ben yemedim mesala usta onun ayarını tutturursun şerbetini iyi veririsen yemezssin dostum
peki napıyoruz toplanıyomuyuz gezme tozma olayına mı giriyoruz bence toplanıp bi cafe de bişeyler içip tanışalım gezme olayını daha sonraya bırakalım zaten tanıştıktan sonra gezme illa ki gelir
baba 2-3 ağustosta ben gelemeyebilirim şimdiden söyleyeyim malüm önce direksiyon sınavı var sonra da çalıştığım yerin karnavalı var o nun için 2-3 ağustosta beni unutun
bu hafta sonuna gelince illa bi cafe olmasına gerek yok oturup sohbet edebileceğimiz bi yer olsun yeter bi de kola çay vs. içilebilecek yer olursa daha iyi olur çünki konuşmaktan ağzı yorulanlar olabilir
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)