olm sen helikopteri pırak yawssss jet'le gel daha ii havan olur ama dıkkat ette bizim motorları uçurma oldumu jet'lede seleklerın ustune inersın gari...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
moral olsun diye park yaptıınız motorların birini ben aliim bide ben park ediyim moralim yerine gelsin ahehae
2 T-K-R SAYGI
gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)
uniAkrep_07(Faruk)(07 BEK 78)
efendy_093(07 AYR 01)
mr_scream(güven)
2 kişi daha vardı ama onları blmıorum kimdi.Gelen herkeze teşekkürler ayagınıza sağlık inş.bidahakitoplantıya daha çok oluruz...Resimler daha sonra atıcam...
Buyrun resimler kendimizi çekmeyı unutmusuz ama artık bi dahkine
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
hadi hayırlı olsun ilk toplantınız antalya MTbi dahakine kendilerinizi de çekin resme, sizleride tanıyalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
off hastaydım qelemedim fatih faruk biliyorsunuz..en çok da ben istiyordum katılmayı bunu da biliyorsunuz..inşallah bu hafta geleceğim..hasta olsam da sedye ile yine geleceğim yeter yahubu arada farukcum ellerine sağlık fotolar için..ama gerçekten bi dahakine ben hatırlatcam bizide çekelim yahuu
adaş eline koluna sağlık resimler güsel olmuş...
gelen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum....ALLAH razı olsun hepsinden...
bundan sonra sadece toplantı saati ve yeri yazılacaktır...isteyen gelir isteyen gelmez ben kimlerin gelip gelmediğini gördüm....bu hafta gelenler sabit grup..
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
vaaay posta koyuyoruz haaa öyle olsun bakalım..[/QUOTE]
usta posta koyduğum yok ama bi yarım saat ayıramadı millet ya biz antalya turu çektik..ama kimse gelmedi usta
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
usta posta koyduğum yok ama bi yarım saat ayıramadı millet ya biz antalya turu çektik..ama kimse gelmedi usta[/QUOTE]
valla haa bı yarım saat ayıran olsa ne gusel olcak yaaa kimse gelmıor...kanka sözumz sana deıl snn durumunu bılıoruz onun için bişiy demıoruz hatta tel.açtım sana ssende söledın yanii sorun yk...
ewt antalya turu attık nerdeyse seleklerden varyant varyantan seaLife otel ordan migros 100.yıl derken bı baktıkki mevlanadayz ordan herkez dağıldı yanii...
birdahi toplantımız 25.07.2008 Cuma günü yine selekler çarşısı yine aynı saat 20:00-20:30 arası.Gelen herkezi tekrar bekliyoruz ve gelecek olan ark.içinde bi daha şans veriyoruz.Bence kaçırmayın....
adaş gelen gelsin fazla üsteleme keremin durumu malüm o çorbadan herkese saygılar...sadece tarihini yaz saatini yaz bırak....isim falan yazmayın gelecek olanların birbirlerinde msnsi var zaten......hadi görüşrüük....
SeLam ArkadaşLAr... P.tesi günü satışını aLacağım Sky-Jet 150 cc ile aranıza katıLıyorum İnşaLLah...
lem işim olmasaydı kesin gelirdim biliyonuz şu buluşma işini pazar günü yapsanız belki gelme ihtimalim yükselir yani geçen seferki gibi saat 6 civarları buluşsak gelme ihtimalim artabilir..
süper yada mega kupon da veriyormusunuz son fırsatı vermişsiniz..
evlenmek üzereyim ev eşyası yerleştiriyorduk o yüsden gelemedim ama buluşup sohbet etmek isterim ösledim hulen hepinisi keratalar..
şöle bi paça çorbası olsada içsek..
06bluekraker--krem--yamuş maviş motur ,usun çeneli kabak kask ---07 abcd 31 pekleyun hulen pen gelebeyrum açiluuun..
EywaLLah.. Az önce satışını aLdım akşama fotoLarını koyacam inşaLLah..
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
bu turu pazara koysak da hep beraber güzel bi antalya turu yapsak şöle olimposa doğru çok daha güzel olurdu
usta çoğunluk sağlanırsa ortak bir günde karar verebiliriz...ama yok çoğunluk yoksa cuma olacak...ama çoğunluk olurda herkes pazar derse olimpos falan olmazda bi şehir içinde tanışma faslı olabilir....önce kendimize bir cafedir çay bahçesidir biyer ayarlayalımda diğer buluşmlalarda gezilere başlarız....
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)