Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pen helipokter ile geleyim olarmı..
    abi aman motorların üstüne inme denize in ordan botla karaya şekil olur patron valla.....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi aman motorların üstüne inme denize in ordan botla karaya şekil olur patron valla.....
    benim için herşey mümkün gta san andreas gibi hayatım var..

belli değil akşam bi işim var eğer o erken biterse gelirim ama söz vermiyorum..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    olm sen helikopteri pırak yawssss jet'le gel daha ii havan olur ama dıkkat ette bizim motorları uçurma oldumu jet'lede seleklerın ustune inersın gari...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    moral olsun diye park yaptıınız motorların birini ben aliim bide ben park ediyim moralim yerine gelsin ahehae
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)
    uniAkrep_07(Faruk)(07 BEK 78)
    efendy_093(07 AYR 01)
    mr_scream(güven)
    2 kişi daha vardı ama onları blmıorum kimdi.Gelen herkeze teşekkürler ayagınıza sağlık inş.bidahakitoplantıya daha çok oluruz...Resimler daha sonra atıcam...

Buyrun resimler kendimizi çekmeyı unutmusuz ama artık bi dahkine
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadi hayırlı olsun ilk toplantınız antalya MTbi dahakine kendilerinizi de çekin resme, sizleride tanıyalım
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

arzum_1907
    Misafir
    off hastaydım qelemedim fatih faruk biliyorsunuz..en çok da ben istiyordum katılmayı bunu da biliyorsunuz..inşallah bu hafta geleceğim..hasta olsam da sedye ile yine geleceğim yeter yahubu arada farukcum ellerine sağlık fotolar için..ama gerçekten bi dahakine ben hatırlatcam bizide çekelim yahuu

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)
    uniAkrep_07(Faruk)(07 BEK 78)
    efendy_093(07 AYR 01)
    mr_scream(güven)
    2 kişi daha vardı ama onları blmıorum kimdi.Gelen herkeze teşekkürler ayagınıza sağlık inş.bidahakitoplantıya daha çok oluruz...Resimler daha sonra atıcam...

Buyrun resimler kendimizi çekmeyı unutmusuz ama artık bi dahkine
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    adaş eline koluna sağlık resimler güsel olmuş...

gelen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum....ALLAH razı olsun hepsinden...
    bundan sonra sadece toplantı saati ve yeri yazılacaktır...isteyen gelir isteyen gelmez ben kimlerin gelip gelmediğini gördüm....bu hafta gelenler sabit grup..
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı arzum_1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    off hastaydım qelemedim fatih faruk biliyorsunuz..en çok da ben istiyordum katılmayı bunu da biliyorsunuz..inşallah bu hafta geleceğim..hasta olsam da sedye ile yine geleceğim yeter yahubu arada farukcum ellerine sağlık fotolar için..ama gerçekten bi dahakine ben hatırlatcam bizide çekelim yahuu
    reklam kokan hareketler bunlar uyuscum..

olm sen helikopteri pırak yawssss jet'le gel daha ii havan olur ama dıkkat ette bizim motorları uçurma oldumu jet'lede seleklerın ustune inersın gari...
    yok lem jet fazla yakıyor moturcukla gelirim..(bidahakine)

adaş eline koluna sağlık resimler güsel olmuş...

gelen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum....ALLAH razı olsun hepsinden...
    bundan sonra sadece toplantı saati ve yeri yazılacaktır...isteyen gelir isteyen gelmez ben kimlerin gelip gelmediğini gördüm....bu hafta gelenler sabit grup..
    vaaay posta koyuyoruz haaa öyle olsun bakalım..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    vaaay posta koyuyoruz haaa öyle olsun bakalım..[/QUOTE]

usta posta koyduğum yok ama bi yarım saat ayıramadı millet ya biz antalya turu çektik..ama kimse gelmedi usta

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    vaaay posta koyuyoruz haaa öyle olsun bakalım..

usta posta koyduğum yok ama bi yarım saat ayıramadı millet ya biz antalya turu çektik..ama kimse gelmedi usta[/QUOTE]

valla haa bı yarım saat ayıran olsa ne gusel olcak yaaa kimse gelmıor...kanka sözumz sana deıl snn durumunu bılıoruz onun için bişiy demıoruz hatta tel.açtım sana ssende söledın yanii sorun yk...
    ewt antalya turu attık nerdeyse seleklerden varyant varyantan seaLife otel ordan migros 100.yıl derken bı baktıkki mevlanadayz ordan herkez dağıldı yanii...

birdahi toplantımız 25.07.2008 Cuma günü yine selekler çarşısı yine aynı saat 20:00-20:30 arası.Gelen herkezi tekrar bekliyoruz ve gelecek olan ark.içinde bi daha şans veriyoruz.Bence kaçırmayın....

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    adaş gelen gelsin fazla üsteleme keremin durumu malüm o çorbadan herkese saygılar...sadece tarihini yaz saatini yaz bırak....isim falan yazmayın gelecek olanların birbirlerinde msnsi var zaten......hadi görüşrüük....

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    SeLam ArkadaşLAr... P.tesi günü satışını aLacağım Sky-Jet 150 cc ile aranıza katıLıyorum İnşaLLah...

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı BaSa_BeLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SeLam ArkadaşLAr... P.tesi günü satışını aLacağım Sky-Jet 150 cc ile aranıza katıLıyorum İnşaLLah...
    inş bekliyoruz bizim aramızda herkese yer var....yeterki aramızda olun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    usta posta koyduğum yok ama bi yarım saat ayıramadı millet ya biz antalya turu çektik..ama kimse gelmedi usta
    lem işim olmasaydı kesin gelirdim biliyonuz şu buluşma işini pazar günü yapsanız belki gelme ihtimalim yükselir yani geçen seferki gibi saat 6 civarları buluşsak gelme ihtimalim artabilir..

valla haa bı yarım saat ayıran olsa ne gusel olcak yaaa kimse gelmıor...kanka sözumz sana deıl snn durumunu bılıoruz onun için bişiy demıoruz hatta tel.açtım sana ssende söledın yanii sorun yk...
    ewt antalya turu attık nerdeyse seleklerden varyant varyantan seaLife otel ordan migros 100.yıl derken bı baktıkki mevlanadayz ordan herkez dağıldı yanii...

birdahi toplantımız 25.07.2008 Cuma günü yine selekler çarşısı yine aynı saat 20:00-20:30 arası.Gelen herkezi tekrar bekliyoruz ve gelecek olan ark.içinde bi daha şans veriyoruz.Bence kaçırmayın....
    süper yada mega kupon da veriyormusunuz son fırsatı vermişsiniz..

evlenmek üzereyim ev eşyası yerleştiriyorduk o yüsden gelemedim ama buluşup sohbet etmek isterim ösledim hulen hepinisi keratalar..

adaş gelen gelsin fazla üsteleme keremin durumu malüm o çorbadan herkese saygılar...sadece tarihini yaz saatini yaz bırak....isim falan yazmayın gelecek olanların birbirlerinde msnsi var zaten......hadi görüşrüük....
    şöle bi paça çorbası olsada içsek..

06bluekraker--krem--yamuş maviş motur ,usun çeneli kabak kask ---07 abcd 31 pekleyun hulen pen gelebeyrum açiluuun..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    ewt beyler gelen gelsın gelmeyen kendi bilir.Saat belli gün belli yıne yazıorum belirtmek için;
    25.07.2008 Cuma günü saat 20:00-20:30

gel kardeşim gel bu arada hayırlı olsun

Motosikleti
    KAISER F5 SkyJeT
    EywaLLah.. Az önce satışını aLdım akşama fotoLarını koyacam inşaLLah..
    [B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    EywaLLah.. Az önce satışını aLdım akşama fotoLarını koyacam inşaLLah..
    hadi hayırlı olsun bakalım....dostum....soldan bekliyoruz seni.....millete plaka okutma.....sakınnnnn....

cancancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125
    bu turu pazara koysak da hep beraber güzel bi antalya turu yapsak şöle olimposa doğru çok daha güzel olurdu

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı cancancan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu turu pazara koysak da hep beraber güzel bi antalya turu yapsak şöle olimposa doğru çok daha güzel olurdu
    usta çoğunluk sağlanırsa ortak bir günde karar verebiliriz...ama yok çoğunluk yoksa cuma olacak...ama çoğunluk olurda herkes pazar derse olimpos falan olmazda bi şehir içinde tanışma faslı olabilir....önce kendimize bir cafedir çay bahçesidir biyer ayarlayalımda diğer buluşmlalarda gezilere başlarız....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler