Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Merhaba Arkadaşlar Ben Mersin den İbrahim. Allah kısmet ederse yakın zaman da antalyaya gelmeyi düşünüyorum. Henüz kesin karar vermiş olmakla birlikte sizden yol hakkında bilgi almak istiyordum. Mersin Antalya arası 480 km. Bu yolu kaç satte alabilriz.. Buyuk olasılıkla bir CBF150 ve Bir YBR125 ile yola cıkacaz. Yol durumu nasıl. Cok keskin virajlı ve bol rampalı bir yol oldugunu soyleyen arkadaşlar var, Bu nekadar dogru.. Bu yolu gece almamızı tavsiye edermisiniz....Ve varsa yollardan foto koyabilirmisiniz... İlginiz için şimdiden Antalya MT'ye teşekkürler.
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    bende o gün ordayım... bu sefer kesin...
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    ooohhhhhhhh ooohhhhhhhhhhhh valla costuk haaa hadı ykmu arttıran
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    hadi millet ya yokmu başka gelen bari 10 kişi olalım minumum ya...hadi arkadaşlar....sizlere güveniyorum...eminim herkes gelecek ALLAH'ın izniyle.......
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    he valla seleklerde karanlıkta ne güzel oynarız kör ben olayım ebe arzum olsun..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    he valla seleklerde karanlıkta ne güzel oynarız kör ben olayım ebe arzum olsun..
    patron kör ebe tutuğunu olmasın bu oyun...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    bu hafta gelmem biraz zor ama ilerleyen haftalarda gelmek isterim.Merkeze 120 km mesafedeyim Finike... İnşallah bir hafta gelmek nasip olur

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı Knight_eagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hafta gelmem biraz zor ama ilerleyen haftalarda gelmek isterim.Merkeze 120 km mesafedeyim Finike... İnşallah bir hafta gelmek nasip olur
    canın sağolsun usta düşünüp yazman bile yeter uzakta olsa düşünmüşsün...şuraya baksana onca insan var yazan sayılı kuru kalabalık...

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    ben burdayım hacı cuma günkü toplantıya bi arkadaşımı da ayartmaya çalışıorum da :D gelişmeleri yazarım ama cuma akşamı işi warmış sanırım :D
    2 T-K-R SAYGI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    patron kör ebe tutuğunu olmasın bu oyun...
    harbi yaa arzum nerelerde bu aralar hiç sesi çıkmıyor msn i bile acmıyor acaba bişimi oldu nesi var ona ulaşanlar banada haber versin..

rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    Motorum olmamasına rağmen bilgi alışverişi için bende gelmek istiyorum , ama kesin konuşamam işim dolayısı ile , umarım işim çıkmaz ve gelebilirim...

Gelemezsem de şimdiden herkese iyi eğlenceler..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbi yaa arzum nerelerde bu aralar hiç sesi çıkmıyor msn i bile acmıyor acaba bişimi oldu nesi var ona ulaşanlar banada haber versin..
    valla patron bende görmedim kör ebemi oyuyo acaba

Alıntı rasta07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorum olmamasına rağmen bilgi alışverişi için bende gelmek istiyorum , ama kesin konuşamam işim dolayısı ile , umarım işim çıkmaz ve gelebilirim...

Gelemezsem de şimdiden herkese iyi eğlenceler..
    kardeş bekleriz muahbbete sende katıl

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Kerem Abi Geliyon mu sen ?
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    belli değil son dakkada gelebilirim son dakkada fikir değiştirip gelebilirim cuma aksamı bir işim var eğer o erken biterse gelirim bende sizleri çok özledim accık morale ihtiyacım vars..

Motosikleti
    Yamaha RX135
    toplantı sımdı yarın mı ?
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplantı sımdı yarın mı ?
    evet hacı toplantı yarın saat 8 ile 8.30 toplanma payı ile seleklerin karşısındaki parkta toplanıp, çay bahçesine gitmek, motorların lütfen selekler önüne park edilmesini rica ediyorum gelenlerin fark etmesi için....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Beyler toplamtı yarın inş.toplanacaz sonunda...Nese adaşın dediği gibi motorları seleklerınönundekş alana koyalım ve oarkta bekleyelim motorlar dursun orda...geldiğmiz belli olsın yanii...hadi yarın görüşmek üzere...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Yamaha RX135
    İnşallah bende yarın sırketten ızın alabılırsem yanınızdaım tanısırız ama gelırsemde zaten arabayla gelırım
    34 UR 332
    07 EV 656
    Bu plakada araç gorursenız benım
    1.mercedes
    2.ısuzu D/MAX

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    gelde neyle gelirsen gel kardeşim.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    pen helipokter ile geleyim olarmı..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler