mt antalya motorize07 gibi sitede pek online değil ama sürekli yanyana..
mt antalya motorize07 gibi sitede pek online değil ama sürekli yanyana..
eyvallah arkadaşlar. o zaman geleceğim zaman tekrar yazarız ...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
abi olmamış diyosunda neden kimse fikir sölemiyo....bu arada iki tane tişört bastırılcak....biri siyah biri beyaz abi....normal serin havalarda siyah giyilir çok sıcaklarda beyaz giyilir abi....tişört için laf söyleymeyin aklınızda bir logo varsa onu söyleyin abi....şöle olsa olur böle olsa olur diyin şu resmi koyalım veya örnek bi logo koyun bunun gibi olsun diyin öle yapalım ama şu logo ile ilgilinen 2 kişi var....lütfen emeğede saygı duyalım...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bir ara gelme planım var beklemede kalın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gel gel bekleriz anTalyamıza...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
helal olsun...keşke bi görüşseydik be lord...neyse ALLAH'a emanet ol yollarda,oralarda kendine iyi bak....
arkadaşlar bu hafta toplantı var bakın sütüne düşe düşe söylüyorum şimdiden herkesin ahberi olsun...istediğinizi getirebilirsiniz yanınızda ....günü bugün akşama doğru belli olacak arkadaşlar...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
Toplantı Cuma günü
Saat:20:00-20:30 Arası
Yer:Selekler Çarşısı Karşısındaki Park.
Gelecek olanlar lütfen ben geliyorum diye cvp atsın LÜTFEN bak bu son...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim
Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.
hoğgeldin aramıza herhafta toplanıyoruz biz mesala bu cuma toplantımız var bekleriz...saat 8-8.30 arası seleklerin karşısındaki parkta toplancaz istersen gelebilirsin ama bekleriz senide aramızda görmek isteriz...
abi öncelikle hoşgeldin...antalyada honda akçor motor var kime sorsan gösterir..mevlana caddesinde yoldan geçen bi motorluya sorsan söyler...sen gelirken tekrar yaz...tekrar yardımcı oluruz...
evet arkadaşlar cuma toplantımız vardır herkesin önemle iştirak etmesini istiyorum...işim çıktı,hanımdan izin alamadım,sevgilim şüpheleniyo nere gidiyosun diye,yan yattı çamura battı gibi mazeretler müessesemiz kabul etmiyor...selkerin karşında derken yanlış anlaşılmasın arkadaşlar....sadece o bankların orda toplanıp biyere gidicez....sakın aşağı inip beklmeyin..gelecek olanlar isimlerini yazssın....
evet arkadaşlar ben geliyorum diyenler aşağı kısma isimlerini yazssın...
1)gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)kanuni hussar(bu şekilde yazarsak tanışma yerinde rahat buluruz birbirimizi)
abi hiç olmazssa bi çık gel belki değişik ortamda için açılır biraz ya..biraz insan içine çık patron kapandıkça sıkılır sıkıldıkça patlarsın abi...seni işinden gücünden alıkoymayız....
tmm bende geliyorum beyaz kawalı ybr( 07 AYR 01)
vay be vay be antalyaya bak tühhhhhhh tühhhhh helvamızı yemişler be koskaca antalya mtden 4 kişimi çıkardı...nese ben mahalleden gürsel dayıyıda getirim eski jawa motoru var adamın 60 yaşında çağırsam gelir..hiç olmazssa gençlere örnek olur biraz...bu ne len öldünüz mü ya....inş bu liste cumaya kadar 10 kişi olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)