Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    mt antalya motorize07 gibi sitede pek online değil ama sürekli yanyana..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 125R
    eyvallah arkadaşlar. o zaman geleceğim zaman tekrar yazarız ...
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı dookie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah arkadaşlar. o zaman geleceğim zaman tekrar yazarız ...
    bekleriz abi başımızın üstünde yerin var...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence
    abi olmamış diyosunda neden kimse fikir sölemiyo....bu arada iki tane tişört bastırılcak....biri siyah biri beyaz abi....normal serin havalarda siyah giyilir çok sıcaklarda beyaz giyilir abi....tişört için laf söyleymeyin aklınızda bir logo varsa onu söyleyin abi....şöle olsa olur böle olsa olur diyin şu resmi koyalım veya örnek bi logo koyun bunun gibi olsun diyin öle yapalım ama şu logo ile ilgilinen 2 kişi var....lütfen emeğede saygı duyalım...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    bir ara gelme planım var beklemede kalın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    gel gel bekleriz anTalyamıza...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ara gelme planım var beklemede kalın
    gel janim gel beklerüz seni pindiririm benim mötürün arkasına gesdürürüm..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah
    helal olsun...keşke bi görüşseydik be lord...neyse ALLAH'a emanet ol yollarda,oralarda kendine iyi bak....

arkadaşlar bu hafta toplantı var bakın sütüne düşe düşe söylüyorum şimdiden herkesin ahberi olsun...istediğinizi getirebilirsiniz yanınızda ....günü bugün akşama doğru belli olacak arkadaşlar...

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
    Toplantı Cuma günü
    Saat:20:00-20:30 Arası
    Yer:Selekler Çarşısı Karşısındaki Park.
    Gelecek olanlar lütfen ben geliyorum diye cvp atsın LÜTFEN bak bu son...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

arzum_1907
    Misafir
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.
    Toplantı Cuma günü
    faruk kesin oradayım biliyorsunuz..herkes qelsin deli etmeyin insanı yaaa

Knight_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova ANF-125/ Yamaha YZF R25 Race Blu 2016
    Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı Knight_eagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim
    hoğgeldin aramıza herhafta toplanıyoruz biz mesala bu cuma toplantımız var bekleriz...saat 8-8.30 arası seleklerin karşısındaki parkta toplancaz istersen gelebilirsin ama bekleriz senide aramızda görmek isteriz...

Alıntı Cihat Taygut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.
    abi öncelikle hoşgeldin...antalyada honda akçor motor var kime sorsan gösterir..mevlana caddesinde yoldan geçen bi motorluya sorsan söyler...sen gelirken tekrar yaz...tekrar yardımcı oluruz...

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
    Toplantı Cuma günü
    evet arkadaşlar cuma toplantımız vardır herkesin önemle iştirak etmesini istiyorum...işim çıktı,hanımdan izin alamadım,sevgilim şüpheleniyo nere gidiyosun diye,yan yattı çamura battı gibi mazeretler müessesemiz kabul etmiyor...selkerin karşında derken yanlış anlaşılmasın arkadaşlar....sadece o bankların orda toplanıp biyere gidicez....sakın aşağı inip beklmeyin..gelecek olanlar isimlerini yazssın....

evet arkadaşlar ben geliyorum diyenler aşağı kısma isimlerini yazssın...

1)gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)kanuni hussar(bu şekilde yazarsak tanışma yerinde rahat buluruz birbirimizi)

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pen gelmeyrum hade döfünde görelim..
    usta gelseydin belki biraz kafan dağılırdı iyice uzaklaştın be patron kendini çok saldın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta gelseydin belki biraz kafan dağılırdı iyice uzaklaştın be patron kendini çok saldın...
    fatocan durumumu biliyorsun cumaya daha 4 gün var belliolmaz belki gelirim siz beni listeye kararsız yazın..

06bluedragger=kerem=07 sd 306=yamaha aerox mavi renk scooter=kafamda her zaman kross kaskı vardır..(kararsızım)

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi hiç olmazssa bi çık gel belki değişik ortamda için açılır biraz ya..biraz insan içine çık patron kapandıkça sıkılır sıkıldıkça patlarsın abi...seni işinden gücünden alıkoymayız....

Motosikleti
    YAMAHA YBR
    tmm bende geliyorum beyaz kawalı ybr( 07 AYR 01)

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    vay be vay be antalyaya bak tühhhhhhh tühhhhh helvamızı yemişler be koskaca antalya mtden 4 kişimi çıkardı...nese ben mahalleden gürsel dayıyıda getirim eski jawa motoru var adamın 60 yaşında çağırsam gelir..hiç olmazssa gençlere örnek olur biraz...bu ne len öldünüz mü ya....inş bu liste cumaya kadar 10 kişi olur...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler