Slm Arkadaşlar Nasıl Konu Açabiliyorum
Slm Arkadaşlar Nasıl Konu Açabiliyorum
ertan hocam benim msnyi eklesene varsa siteden anlatmak zor oluyor...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
beyler buda bnm msn ekleyin ordan konuşuruz anlaşırız haberleşiriz....
ultra_frk07@hotmail.com
Bu hafta içi toplantı vardır önemle duyrulur...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Selam arkadaşlar....
Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
kardeş valla bilsem sölerdım bı yer ama pek blmıorum...Bu hafta tekrar buluşma olcak ozamn gelirsın
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[QUOTE=Gürcell;1162387]Selam arkadaşlar....
Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?
kardeş oteller kabul etmez belkide panisyonlar olabilir.ama yeme içme dışarı ait onlardada galiba öle biliyorum..
buda tişörte basılmış hali
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
merhaba arkadaşlar.
Antalya'ya malzeme almaya geleceğim (mont, pantolon vs.), tavsiye ebileceğiniz bir yer var mı? ışıkların paralel caddesinede yeni bir yer açılacakmış diye duydum bu konuda bi gelişme var mı?
sağlıcakla kalın
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
kaç kişi var Antalya MT'de? Yarın bir gün gelecek olursak bizi karşılayacak olan var mı?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gezginim ellerine sağlık çok süper olmuş bende üstteki logoyu beğenmiştim ama t-shirt üzerindeki baskı çok güzel durmuş mt tişörtlerinin omuzlarındaki MT yazılarınıda uyarlat-shirtlerin sırtınada nick yazarız..
hemşo otellerde zor bulursun pansiyonlara bakk..
helal beee adaş...Döktürdun yınee
aynn kardeş sen bakma şuan MT Antalya toplanamıor istemıor kimse gelmek.Ama adaşın dediği gibi neyin nerde satıldıgını iyi biliriz...
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)