Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydi yarın beşkonağa raftinge gidelim motorlarla mangal yakarız yada orda balık yeriz değuşukluk olur zaten çarşambaya gidiyorum olurmu uyarmı
    aynn lordum yaa daha şehir içinde görüşemiyok bide beşkonağamı gtcez bıde raftinge bide mangala bnce sen bu fikri unut ama sen gtmeden bı buluşma yapalım dıorum mesela yarın saat 20:00'da güzel bir mekanda toplansak görüşşek nasl olur arkadaşlar.Lord gitmeden bı buluşalım hadi bklm....Lordum bu kıyagumuda unutma haa
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynn lordum yaa daha şehir içinde görüşemiyok bide beşkonağamı gtcez bıde raftinge bide mangala bnce sen bu fikri unut ama sen gtmeden bı buluşma yapalım dıorum mesela yarın saat 20:00'da güzel bir mekanda toplansak görüşşek nasl olur arkadaşlar.Lord gitmeden bı buluşalım hadi bklm....Lordum bu kıyagumuda unutma haa
    bana uyar abi yeterki buluşalım bi görüşelim...lordum gitmeden bi görüşelim konuuyoz falan daha yüzyüze görüşemedik....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    benim motorum yok ama beni de kabule ederseniz bende gelebilirim...
    2 T-K-R SAYGI

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    sormayın ya arkadalar bendede kabahat var ama sizlerdende bir fikir çıkmıyor ciddi bir organizasyon yok belekten kalkıp gelecem gidiş dönüş 1.5 saat yol hadi sizin için feda olsun yollar sorun değil ama birbirimizi 1 saat görecez oda 1 2 kişi ben gittim beşkonaklara aspendosa ama yanlız başıma sayılır pek sarmadı
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Motosikleti
    yok yok antalya sıcaktan uyuya kalmış sanırım...
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    lordum artık buluşmayı yarın kesinleşyitiyorum gelen gelir gelmeyen gelmez biz bu kadar aciz değiliz ya bir araya gelip toplanamıcak kadar bi irademiz yokmu arkadaşlar kendinize gelin artık biyer ve bi gün söyleyin buluşalım....yoksa bu iş böle uzar gider....bence bu hafta buluşalım....hemen önerilerinizi istiyorum yer mekan farketmez aklınıza geleni söyleyin ama yeterki fikir üretelim....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    08.07.2008 tarihinde yani yarın selekler çarşısı tarafında buluşabiliriz... sadece öneri tabi ama çok geçe kalınırsa ben ewe dönme konusunda sıkıntı yaşayabilirim... neyse olmazsa siz buluşursunuz yeterki buluşma olsun
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar yarın saat 9 da buluşuyoruz....şimiden herkesin haberi olsun bugün belki aceleye getirip millet gelmeye bilir..ama yarın saat 9 da....seleklerin önünde tüm mt antalyayı görmek istiyorum....herkes işini,aşını,eşini ona göre ayarlasın.....hiç olmazssa 5 dk olsa görüşelim...sadece yarım saat veya 1 saat oturucaz...toplanma konumuzuda söylüyorum antalya mt için neler yapabiliriz?çoğunluğu nasıl sağlarız?antalya mt yi yaygınlaştırmak için neler yapabiliriz?sonuçta genç insanlarız köklü bir grup olmak için ideal......bugün antalya mt bu topiği doldursun arkadaşlar hadi ALLAH utandırmasın hepimizi inş büyük katılım olacacak....uniakrep duydunmu gülüm beni....sende sorumlusun bu konuda lordum sen gelebilcekmisn...?

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    valla kardeşim yakında olsam hiç sorund değil de bliyorsunuz durumumu 9 da gel yarım saat 1 saat otur 10 da yola çıksam 11 gibi eve gelecem çektiğim yol sıkıntısına değmeyecek heralde görüşmemiz başka bahara kalacaksiz buluşun inşaallah kalbim sizinle
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Herkese selam. ,

Benim çinli scooterla şu an side deyim. Yarın Antalyaya geçersem mutlaka buluşmanıza gelmek isterim. Daha nereye gideceğime karar veremedimde. :D
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim yakında olsam hiç sorund değil de bliyorsunuz durumumu 9 da gel yarım saat 1 saat otur 10 da yola çıksam 11 gibi eve gelecem çektiğim yol sıkıntısına değmeyecek heralde görüşmemiz başka bahara kalacaksiz buluşun inşaallah kalbim sizinle
    sağlık olsun lordum..inş buluşcaz sen bize gelmezssen biz sana geliriz....

Alıntı Gürcell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam. ,

Benim çinli scooterla şu an side deyim. Yarın Antalyaya geçersem mutlaka buluşmanıza gelmek isterim. Daha nereye gideceğime karar veremedimde. :D
    inş yarın aramızda olursun bekleriz...

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    o zamn yarın saat 9 da seleklerde buluşoruz ölemi....?
    Bu arada bn dün orda sabah 8:35'de ceza yedim ilk cezam daha 4 senenın üstune

Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yarın saat 9 da buluşuyoruz....şimiden herkesin haberi olsun bugün belki aceleye getirip millet gelmeye bilir..ama yarın saat 9 da....seleklerin önünde tüm mt antalyayı görmek istiyorum....herkes işini,aşını,eşini ona göre ayarlasın.....hiç olmazssa 5 dk olsa görüşelim...sadece yarım saat veya 1 saat oturucaz...toplanma konumuzuda söylüyorum antalya mt için neler yapabiliriz?çoğunluğu nasıl sağlarız?antalya mt yi yaygınlaştırmak için neler yapabiliriz?sonuçta genç insanlarız köklü bir grup olmak için ideal......bugün antalya mt bu topiği doldursun arkadaşlar hadi ALLAH utandırmasın hepimizi inş büyük katılım olacacak....uniakrep duydunmu gülüm beni....sende sorumlusun bu konuda lordum sen gelebilcekmisn...?
    tmm gezginim bnde sorumluyum merak etme saten sen ben varız buluşmayı ayarlayan....

MT Antalya uyuma hadi kalk....
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zamn yarın saat 9 da seleklerde buluşoruz ölemi....?

tmm gezginim bnde sorumluyum merak etme saten sen ben varız buluşmayı ayarlayan....

MT Antalya uyuma hadi kalk....
    evet yarın 9 da seleklerin önünde buluşuyoruz...gelen gelsin yalvarcak değilim topicte yazmak değil bu iş...sadece bi yarım saatini ayıracaksın....olay bu..bak gör senle benden başka gelen olmıcak....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    bakacaz yalvarcak deılız gezginim gelen gelir gelmeyen gelmez muhabbeti kaçırırılar

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

bu logolar nasıl arkadaşlar antalya mt için

yada bu......

başka fikri olan varsa söylesen yada şurası şöle olsa falan diye...

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Abi sabah 9 mu?

Bu arada bence logo pembe olmasın
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sabah 9 mu?

Bu arada bence logo pembe olmasın
    hayır bugün akşam saat 21 de seleklerin önünde buluşuyoruz....kimsenin gelmice belli oldu....ama biz orda olucaz herşeye rağmen....

bu arada logo pembe değil kadir dikkatli bakarsan bayrak biraz şeffaf olduğu için kırmızısı sana pembe gibi gelmiş...akşam gelecek olanlar isimlerini yazssın...

1)gezgin290
    2)uniAkrep_07

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    oooooo kimse gelmiyecek belli oldu valla adaş kaldık valla orda ikimiz saf gibi

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    öle oldu adaş herkesin işi var galiba kimse gelmicek....boşverde sende gelme bende gelimom biz neden uğraşıyozki biz bastıralım tişörtlerimizi giyelim yolumuza bakalım....biz yine görüşürz....

Motosikleti
    bende gelirim fakat o saatte vasıta sorunum war maalum henüz motorum da yok...
    2 T-K-R SAYGI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler