arkadaşlar yoksa beni beğenmiyormusunuz maksat muhabbet olsun
arkadaşlar yoksa beni beğenmiyormusunuz maksat muhabbet olsun
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
slm antalyalı arkadaşlar extrema arkadaşlar yardım .
sıfır motorsiklet motoru arıyorum çıkma titanda olabilir.
bunun için extrema nickli arkadasla bağlantı kurmalısın..
Selam arkadaşlar.......fz6 fazer benim olucak insallah.....antalya satış servis konusunda tercihim ne olsun???
japon alırsan servis sorunun olmaz..
bende yeni geldim aranıza ve gezilere katılmakta sabırsızlanıyorum..motorumla en uzun yol tecrübem konya oldu bu arada..hani bi beat ile ne kadar gidilebilirki derseniz die söledim...
beyler geçen hafta çek cumhuriyetini yendiğimiz zamn motorlarla ve araçlar ile konvoy yapmıştık.İnşallah bu haftada hırvatları yenip yeni bir konvoy yapmayı planlıoruz eğer hırvatistanı yenersek cuma günü akşamı yani gecesi :D Işıklar Caddesi-Yalım-Metrapol kavşağı-B.onat ve tekrar cumhuriyet meydanında ışıklara akıcaz.Sizleride belerz.Ama inşallah yeneriz...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
İnşallah yeneriz ama ben daha cok Güllük'te oluyorum orda arkadaşlarla cosuoz cumhurıyet caddesıne gıdıoz sonra gerı donuoz
hem ben korkarım o kadar aracın ıcıne gırmeye dengesızın bırı carpar marpar sız takılın
İnşallah yencez
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Arkadaşlar herkese selamlar , motor sahibi olmak istiyorum , başlangıç içinde birkaç model gözüme kestirdim ancak bu konuda pek bilgim yok , acaba antalyada bu konuda iyi niyetli olarak bana yardımcı olacak biryer varmıdır , bir kaç yere sordum adamlar çok soğuktu , ben motor kullanıcılarını bir aile gibi görüyordum ancak şaşırttılar , belki bildiğiniz yardımcı olacak ve yönlendiricek birileri vardır..
İyi forumlar ...
Vites'liylemi baslamak ıstıyorsun yoksa otomatik mi
Vitesliyse YBR otomatikse BWS,beat tercih et bence
Bu arada hos geldın katılımcı olman dıleklerıyle
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Sağolun arkadaşlar , yukarda da söylediğim gibi feci halde heves ettim , birkaç belirsizlik var onları aşabilirsem anında alıcam bir motor.
Vitesli motor istiyorum , cumartesi honda'ya gittim cbr125 e baktım ama görüntüsü pek sinmedi içime , daha sonra nebioğullarında zealsun 250 ye baktım , şekli çok tatmin edici , hız yapmak gibi bir zevkim yok , tek istediğim bana yakışıcak ve ortalama bir performans verecek bir motor.
Cbr 125 neden içine sinmedi diyebilirsiniz , boy 1.95 , çok küçük geldi gözüme doğrusu honda ...
cbf ler vardı ancak onlarda mobilet gibi gözüktü gözüme , cbf 250 yi göremedim ama onun da fiyatı oldukça pahalı , şu an motor alıcak olsam zealsun alırdım doğrusu ama tecrübesizlikle başımı ağrıtıcak bişeyde almak istemiyorum
Motor alabileceğim zamana kadar araştırıcam , bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa biz de zamanla aranızda oluruz bakarsınız
İyi forumlar herkese
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bencede aldıgın marka olsun onun için ya YBR yada CBR al
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
iyi diyorsunuz ama 1.95 boyda cbr 125 çok eğreti duruyor , olsa da hondanın uygun bir modelini alsak bende isterim tabi ...
Arkadaşım Al bir YBR hem keyfıne bakarsın hemde servıs sıkıntı olmaz senı yarı yolda bırakmaz.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)