Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    herkes burdaymış yaw iyi güzel antalya baya kalabalıkmış
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    olm ne pişirion looo sen tavukmu sölede nerde pişireceksen geleyım hemn ;) ;)
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm ne pişirion looo sen tavukmu sölede nerde pişireceksen geleyım hemn ;) ;)
    amanın pot kırdık pardon abi..

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    pişirecek yer bulun bana ne isterseniz onu kızartırım 3 aydır burdayım bir buluşamadık gitti
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yahu lordum madem öyle diyorsun bi pazar kararlastırak da buluşak..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler işte bu pazr gelin yalıma buluşalım yaa
    sizde varya herkez naslı çıktı yaa şuna bak ne biçim MT Antalyaymış anlmadım
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    mt antalya herkesi bu pazar yalım parka saat 5'te buluşmaya davet ediyorum..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt antalya herkesi bu pazar yalım parka saat 5'te buluşmaya davet ediyorum..
    kerem hava şartlarından dolayı benden başka kimse gelmedi galiba yalıma....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kerem hava şartlarından dolayı benden başka kimse gelmedi galiba yalıma....
    fatih hussarı sattım artıkın aerox la gelirim yalıma bu antalya mt bi buluşamadı gitti noldu sen motoru boyadınmı..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu antalya mt bi buluşamadı gitti
    kerem sen buluşma topiği açmaya devam et, zamanla çevre genişler, sabit günlerde toplantılar düzenlersiniz.ama bu işler zamanla, emekle olur
    selam antalyaya
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    fatih hussarı sattım artıkın aerox la gelirim yalıma bu antalya mt bi buluşamadı gitti noldu sen motoru boyadınmı..
    Ben geleyim mi lem toplantınıza Türkiyedeki motosiklet oranı en yüksek ildeniz toplanamıyor musunuz hala beceriksiz yeğen

Motosikleti
    HONDA Transalp
    abi organizasyonsuz olunca katılım olmuyor işte birde turistik memleket pazar günelride çalışanlar var ama ciddi bir organizasyon olsun ayda,15 günde bir olsun bak nasıl oluyor
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Selam arkadaşlar...Ben Çanakkale MT den CUBANAMEN .şu an manavgat çolaklı side özel eğitim merkez komutanlığında kısa dönem olarak askerliğimi yapmaktayım...sizlerle tanışmak isterim .eğer manavgatta olan arkadaşlar varsa aranızda ziyarete beklerim....

Motosikleti
    HONDA Transalp
    tamam ite arkadaşlar birlemek için sebep de bulduk birleşelim gidelim cubanameni ziyarete gidelim o tarafta başka arkadaş varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kerem sen buluşma topiği açmaya devam et, zamanla çevre genişler, sabit günlerde toplantılar düzenlersiniz.ama bu işler zamanla, emekle olur
    selam antalyaya
    abi valla mt antalya bir türlü buluşamıyor ama motorize07 her perşembe akşamı buluşuyor amacım burdaki arkadaslarıda oraya götürmek..

Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geleyim mi lem toplantınıza Türkiyedeki motosiklet oranı en yüksek ildeniz toplanamıyor musunuz hala beceriksiz yeğen
    yaaa dayıcım motorize07 herperşembe buluşuyor ama mt 07 buluşamıyor bizimkileride oraya götürecem..

onur beni azarlıyor (senin ankarada ne işin va la? diyor)

Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi organizasyonsuz olunca katılım olmuyor işte birde turistik memleket pazar günelride çalışanlar var ama ciddi bir organizasyon olsun ayda,15 günde bir olsun bak nasıl oluyor
    evet bunu bende düşündüm yavastan büyüyelim zırt diye 10 larca adam olamayız..

Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar...Ben Çanakkale MT den CUBANAMEN .şu an manavgat çolaklı side özel eğitim merkez komutanlığında kısa dönem olarak askerliğimi yapmaktayım...sizlerle tanışmak isterim .eğer manavgatta olan arkadaşlar varsa aranızda ziyarete beklerim....
    burdan manavgat 72 km gelmeye çalışırız milleti bi toplasam gelebiliriz söz vermeyim çünkü mt antalya hep yarı yolda bırakıyor..

ulen nere gittini antalyalılar..

Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ite arkadaşlar birlemek için sebep de bulduk birleşelim gidelim cubanameni ziyarete gidelim o tarafta başka arkadaş varmı
    bana uyarda milleti nasıl toplucaz..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    yawsss daha şurda buluşamıoruz bide siz mnvgatamı gitcenz yahuu :D :D tabii ehliyet var huzur var ohhhhh

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    gonuşma len sülümen bu pazar yalıma gelin bak her hafta çağırıyom bi tek ben orda oluyom dımdızlak bekliyom mt den biri gelecek diye olm alt tarafı biraz oturup muhabbet edicez hatta bu gün denize gidelim şortunu mayosunu kapan gelsin denize gidelim gelmek isteyen buraya yazsın yada msn den cvp yazsın..

yapayzenci@hotmail.com

arkadaşlar hepinizi beklerim ziyaretime...sivilde ki motorum honda shadow 2008 750 cc..varsa kullanan kullanmak isterim.2 ay oldu özledim ya....en son fuardaydım istanbul da...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    arkadaslar lord61 nickli mehmet kardeşimiz askerlik nedeniyle aramızdan ayrılıyor onun adına bi buluşma düzenleyelim..

katılımcılar
    1:06bluedragger
    2:lord61
    3:
    4.
    5:
    6:
    7:
    8:
    9:
    10:

alonewolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm antalyalı arkadaşlar memleketin öbür ucundan ÇANKIRI dan arıyorum sıfır motorsiklet motoru arıyorum 125-150-200 antalta ve alanyada oldugunu duydum bildiğiniz motorcu varmı yardım ederseniz sevinirim yeni motor dızay yapıyorum bu motora ihtiyacım var çıkma titan olabilir saglam bilgi verirseniz sevinirim antalyaya slm.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler