herkes burdaymış yaw iyi güzel antalya baya kalabalıkmış
herkes burdaymış yaw iyi güzel antalya baya kalabalıkmış
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
olm ne pişirion looo sen tavukmu sölede nerde pişireceksen geleyım hemn ;) ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
pişirecek yer bulun bana ne isterseniz onu kızartırım 3 aydır burdayım bir buluşamadık gitti
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
yahu lordum madem öyle diyorsun bi pazar kararlastırak da buluşak..
beyler işte bu pazr gelin yalıma buluşalım yaa
sizde varya herkez naslı çıktı yaa şuna bak ne biçim MT Antalyaymış anlmadım
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
mt antalya herkesi bu pazar yalım parka saat 5'te buluşmaya davet ediyorum..
abi organizasyonsuz olunca katılım olmuyor işte birde turistik memleket pazar günelride çalışanlar var ama ciddi bir organizasyon olsun ayda,15 günde bir olsun bak nasıl oluyor
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Selam arkadaşlar...Ben Çanakkale MT den CUBANAMEN .şu an manavgat çolaklı side özel eğitim merkez komutanlığında kısa dönem olarak askerliğimi yapmaktayım...sizlerle tanışmak isterim .eğer manavgatta olan arkadaşlar varsa aranızda ziyarete beklerim....
tamam ite arkadaşlar birlemek için sebep de bulduk birleşelim gidelim cubanameni ziyarete gidelim o tarafta başka arkadaş varmı
abi valla mt antalya bir türlü buluşamıyor ama motorize07 her perşembe akşamı buluşuyor amacım burdaki arkadaslarıda oraya götürmek..
yaaa dayıcım motorize07 herperşembe buluşuyor ama mt 07 buluşamıyor bizimkileride oraya götürecem..
onur beni azarlıyor (senin ankarada ne işin va la? diyor)
evet bunu bende düşündüm yavastan büyüyelim zırt diye 10 larca adam olamayız..
burdan manavgat 72 km gelmeye çalışırız milleti bi toplasam gelebiliriz söz vermeyim çünkü mt antalya hep yarı yolda bırakıyor..
ulen nere gittini antalyalılar..
bana uyarda milleti nasıl toplucaz..
yawsss daha şurda buluşamıoruz bide siz mnvgatamı gitcenz yahuu :D :D tabii ehliyet var huzur var ohhhhh
gonuşma len sülümen bu pazar yalıma gelin bak her hafta çağırıyom bi tek ben orda oluyom dımdızlak bekliyom mt den biri gelecek diye olm alt tarafı biraz oturup muhabbet edicez hatta bu gün denize gidelim şortunu mayosunu kapan gelsin denize gidelim gelmek isteyen buraya yazsın yada msn den cvp yazsın..
yapayzenci@hotmail.com
arkadaşlar hepinizi beklerim ziyaretime...sivilde ki motorum honda shadow 2008 750 cc..varsa kullanan kullanmak isterim.2 ay oldu özledim ya....en son fuardaydım istanbul da...
arkadaslar lord61 nickli mehmet kardeşimiz askerlik nedeniyle aramızdan ayrılıyor onun adına bi buluşma düzenleyelim..
katılımcılar
1:06bluedragger
2:lord61
3:
4.
5:
6:
7:
8:
9:
10:
slm antalyalı arkadaşlar memleketin öbür ucundan ÇANKIRI dan arıyorum sıfır motorsiklet motoru arıyorum 125-150-200 antalta ve alanyada oldugunu duydum bildiğiniz motorcu varmı yardım ederseniz sevinirim yeni motor dızay yapıyorum bu motora ihtiyacım var çıkma titan olabilir saglam bilgi verirseniz sevinirim antalyaya slm.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)