selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p
selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p
[B][COLOR="Red"]Ultraslan antalya[/COLOR][/B]
yaw bende motor bile yok emanet motorla gelecemde kimse gelmiyorki yalım park nere mangal yapabilecekmiyiz top oynayabilecekmiyiz? okeyse okey
iso ona verme bana ver bak ben 2 tur sürecem söz
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
lafı niye başka tarafa çekiyorsunuz kardeşim
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza
2005 model uzay kasa kazasız füme rengi ybr var full aksesuarlı adam top case bile verecek 2000 ytl 2250 ytl arası istiyo irtibat için 0536 720 56 05 adam egsozcu 2000 ytl ye alınır lordum irtibata geçersen kesin bilgi elde edebilirsin tesadüfen kendi motorumun egsozunu kaynatmaya götürmüştüm egsozunun kendi motoru..
eğer kesinleşirse seni oraya götürebilirim bi yerde buluşuruz beraber gideriz..
belki daha ucuza kapatırız adam piyasasını bilmiyorum kaç para ederse satacam demişti..
hoşgeldin arkadasım senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam
hımmm ii edrsn valla birazdaha arastır yanii piyasayı öğren daha ii olur senın için hemn alma
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor! Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!
Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
abı antalyada bole seler oluyo mu kı
larada mangal mı yapılıomus alla allah
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)