Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 hs
    selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p
    [B][COLOR="Red"]Ultraslan antalya[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar herkese selam.
    8-13 mayıs da Alanya'da olacam.
    Motosiklet kiralayabileceğim bir yerler ariyorum.
    Bildiğiniz, Alanya çevresinde motosiklet kiralayan bir yerler varsa iletişim bilgilerini özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
    ulen volkancığım kurban olduğummm ,sizden bi yardım istemişş hiç cvp yazmamışsınız ayıp lannn yakışıyomu motorcu kardeşinizi oralarda motorsuz bırakmak siz adanay gelseniz 600rr'ı veririm sizee yuhhhh
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen volkancığım kurban olduğummm ,sizden bi yardım istemişş hiç cvp yazmamışsınız ayıp lannn yakışıyomu motorcu kardeşinizi oralarda motorsuz bırakmak siz adanay gelseniz 600rr'ı veririm sizee yuhhhh
    valla isocan yardımcı olmayı çok isterdim ama alanyaya pek gitmişliğim yoktur ve bilmediğim bişey hakkında yorum yapmak istemedim..

sen 600rr ı bana versene bi tur bineyim..

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    yaw bende motor bile yok emanet motorla gelecemde kimse gelmiyorki yalım park nere mangal yapabilecekmiyiz top oynayabilecekmiyiz? okeyse okey

iso ona verme bana ver bak ben 2 tur sürecem söz
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı lord61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bende motor bile yok emanet motorla gelecemde kimse gelmiyorki yalım park nere mangal yapabilecekmiyiz top oynayabilecekmiyiz? okeyse okey

iso ona verme bana ver bak ben 2 tur sürecem söz
    ne demek şimdi buu,ver falann
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    HONDA Transalp
    lafı niye başka tarafa çekiyorsunuz kardeşim
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    lafı niye başka tarafa çekiyorsunuz kardeşim
    lordum sende ofsayt cvplar yazma kankama yalım parkta mangal yapamazsın laraya gitmek lasım..

Motosikleti
    HONDA Transalp
    yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yapalım işte haziran sonunda gidecem buluşamadan ayrılmak istemiyorum birde burdan motorsuz gitmek istemiyorum bana 2000 ytl ye ybr yada cbf bulsanıza
    2005 model uzay kasa kazasız füme rengi ybr var full aksesuarlı adam top case bile verecek 2000 ytl 2250 ytl arası istiyo irtibat için 0536 720 56 05 adam egsozcu 2000 ytl ye alınır lordum irtibata geçersen kesin bilgi elde edebilirsin tesadüfen kendi motorumun egsozunu kaynatmaya götürmüştüm egsozunun kendi motoru..

eğer kesinleşirse seni oraya götürebilirim bi yerde buluşuruz beraber gideriz..

belki daha ucuza kapatırız adam piyasasını bilmiyorum kaç para ederse satacam demişti..

Alıntı by_blade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar..bende motoru yeni aldım...kısmetse ve zamanlar bana uyarsa bende aranızda yer almak isterim..:p
    hoşgeldin arkadasım senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Alıntı by_blade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel kardeşim gel biz hafta sonu parz gunu yalımda oluoruz orda bi dene parlement mavisi (boktan bişi ) görursen o keremın motoru önünde curva 07 nord beat görursende oda bnm işte ;)
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel kardeşim gel biz hafta sonu parz gunu yalımda oluoruz orda bi dene parlement mavisi (boktan bişi ) görursen o keremın motoru önünde curva 07 nord beat görursende oda bnm işte ;)
    hadi ordan 3 kağıtçı senin kazalı bit pire 2008 model hurdası çıkmış

Motosikleti
    HONDA Transalp
    sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    hımmm ii edrsn valla birazdaha arastır yanii piyasayı öğren daha ii olur senın için hemn alma
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    sağolasın arkadaşım ama ben uzay kasa istemiyorum yuvarlak farlı olanlar hoşuma gidiyor sağolsun tubis bana buldu 2006 ybr ama olmadı biraz daha araştırma yapayım hemde para yapayım dedim bakalım mayıs sonuna kadar araştıracam
    sorun değil lordum belki işine yara diye söyledim ama sonradan yuvarlak fara çevirebilirdin..

piyasasını araştırmakta fayda var 2000 civarı diye biliyorum.

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm bu antalyalılar 2 tane scooter lı dallamayla ne buşması diye topice bile girmiyolar..
    Allah iyiliğini versin

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
    Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor! Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!

Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

abı antalyada bole seler oluyo mu kı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı mit-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooo amma değişmiş antalya mt beeah...!
    Bende girmeyeli baya olmuş! Tek değişmeyen şey hala kimse bi yerde bir araya gelip toplanamıyor! Neyse demekki girmediğim zamanda çok bir şey kaçırmamışım! Buda bişeydir tabiki! Cümleten merhaba arkadaşlar!

Bence zor olanı başarıp bir ara toplanalım! Sakın 1 mayıs sizi korkutmasın! Bilindik bir yerde toplanmayız göze batmaz! Kimse de gaz bombası atıp coplamaz! Çok mu siyasi oldu ne...! En yakın zamanda buluşmak dileğiyle...
    mt deki antalya mt bi türlü toplanamıyo hep 1 -2 kişiden ibaret oluyor motorize07 toplantılarına gitmek lazım..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lordum sende ofsayt cvplar yazma kankama yalım parkta mangal yapamazsın laraya gitmek lasım..
    arkadaşlar lara plaj deyilmi, orada mangal yapılabiliyormuki
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

larada mangal mı yapılıomus alla allah

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler