Saçma sapan konularla meşgul etmeyin topiği lütfen. Burası arkadaşlık sitesi değil motosiklet sitesi..
Saçma sapan konularla meşgul etmeyin topiği lütfen. Burası arkadaşlık sitesi değil motosiklet sitesi..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
başkan olarak konuya açıklık getirmek görevim..
"bu tür konuların msn denilen ecnebi icadı muhabbet ortamında konuşulmasuu caizdüüür"
pekü başkanum sanal avrat bulmak caizmidüür..
caiz ise bizüm lord a bi avrat bulun topicimizi kitletecek..
(lordum senin kendine güvenin yokmu kendin bulsana birini)
ben demedim mi topic amacını aşıyo diyearkadaslar gercekden bu tur konuların yerı deıl burası...bırbırınıze yardımcı olun motor fılan bulun tekerlısınden ama öle kız mız ayaklarına gırmeyın lutfen walla kıtlerım bak topici ha ona göre sonna way ben duymadım way ben görmedim demeyin :p
tamam beyler espiri olsun diye yazdım ama derinin dediği gibi topik amacından kaymaya başladı uzatmayalım bu konu bitsin maksadımıza dönelim
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
cumartesi saat 8 buçukta yalımda gençler toplanıyo gelmek isteyen varsa gelsin ben oradayım..
hangi cumartesi bu
2 buçuk saat kala haber veriyorsun yaaaww
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
olm benimde son anda haberim oldu hemen haber verdik işte..
yalımda pek kimse yoktu variant kımıl kımıl dı..
iyikide gelmemişsiniz etraf polis kaynıyodu işin komik tarafı kimse polisi takmıyodu egsozu açık doğanlar şahinler motorcular polisi takmadan birer birer uzadılar ama bi tane salak müziğin sesi azcık actı polis dur çekti o malda durdu polis bastı cezayı..
arkadaşlar aranızda yada etrafınızda motor elbisesi satan biri varmı ? mont pantol kask ne olursa ilgilenebilirim
motosiklet satan mağazalara bak güzel bişi arıyosan burhanettin onat tan laraya giden yol üzerinde bi mağaza var harika aksesuarlar koruyucu kıyafetler kasklar vs vs süper şeyler var..
abi her zaman demicem her pazar yalım parkta buluşuyoruz sizde gelin..
hhoooooop antalya mt uyuyonuzmuuuuuuuu..
eyvallah sağolun artık nasıl bilmem ama bulacaz orayı sora sora :-)
oğuz motorda güsel makineler var bakmanıuzı tercih edrm
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
20. 04. 2008 pazar yalım park saat 17:00 herkes gelsin her pazar bu saatte yalım parkta toplanıyoruz yanınızda fulbol topu getirin temelli toplanalım..
lordum taam düzelltim pazar dicektim hep farukun yüzünden..
valla lordum top getiririm diyon ama ayıp oluyoo haaa
sonra adımız cıkar toplar sana feda olsun filen ayıp oluyoo..
zaten o şelepsisler yüzünden 100.yıl a bilerek girmiyom yolumu değiştiriyom bi tanıdık görse kerem ne iş toplarla gezmeyemi geldin derse o zaman yerin dibine girerim..
insan kılıklı ucubeler nefret ediyom onlardan erkeklerin soyu tükeniyoo..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)