hayırlı tekereler özgür sağ sağlim gidip gelmen dileğiyle...
hayırlı tekereler özgür sağ sağlim gidip gelmen dileğiyle...
kemik atmadan havlama....
bye özgür dikkatli ol
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
MT değişimleri güzel ve süprizlerle devam ediyor ama eskisi gibi takılamıyorum gelince benimde yapıcaklarım var bekleyin
neyse sonuçta askerdeyiz ve bu yaz yokuz ama asker sonrası kendimi toplamam zaman almaz gelişim süper olucak galiba
yeni üyeler beni tanımıyor ama tanışıcaz ilerde powerbyaydin kim tanıyın görüşmek üzere arasıra takip ederim
ERASER WİLL COME BACK
hop aydın kaybolma yarın izin alda sapancaya götürelim senide
hocam nbr walla en son yeşil vadi yaptık beraber sonrası gelmedi
neyse yarın ki geziyi biliyorum Erhan abiyle konuştuk ama ben gelemicem belki ilerde evci filan alıp akşam toplantısı yaparız beraber
ERASER WİLL COME BACK
eyvallah aydın görüşürüz irtibatı koparma
ok hocam adminim sağolsun çok vefalı arayıp soruyor haber veriyor gezileri ama ben askerde olunca zaman olayı oluyor işte ne yapakım kafanızı yormayın bir ara evci alırız
ERASER WİLL COME BACK
aydın biladerim hele sen gel bi bak neler yapıcaz duyduğuma göre sende hussar hastalığına yakalnmışın..bende hussar var..hata bu musajı atmadan önce tekteker atıoyrdum geriye aştım düştüm..:D olsun düştüğüm ii oldu... bu şekilde runner a hazırlık yapıom...
bu arada runner alınca huusar ı satmıyacam sende motor alınca benim hussarla gelirsin artık gezilere...
bak bi forum üüe seni beklioz gel bi gezi yapalım cıstak cıstak yan yan :Dantalay bekle powerbyaydın tezkere ile gelecek :D
[COLOR="Silver"][B]MT-ANTALYA[/B][/COLOR]
türkiyenin 4. büyük şehiriyiz ama antalyanın ismi yok bu forumda..
ben alanyadan katılıyorum, burda 5-6 arkadasız. hadi hepimiz birleşelim ve bir grupda biz kuralım. destek verecek arkadasları bekliyorum...
KAWASAKİ ZX-6R
Sürmek İçin Yaşa, Yaşamak İçin Sür...
Biraz sonra modlar bu topice bi destek verip el birliği ile taşıyacaklar
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=10120&page=6
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
+1
bende antalya diye hemen atladım öteki başlıkla karıştırdım
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
marmok ve emok festivalleriyle ilgili katılımcı olan arkadaşlar warmı antalya ve civarında?
AB RH (+)
Ben varım.
+ 1 bende varım abi beni unumayın..hemde yeni motorumlar gelicem hayırlısı ile.:D
[COLOR="Silver"][B]MT-ANTALYA[/B][/COLOR]
sayımız gittikçe çoğalacaktır tahmin ediyorum.
Bu festivaller tam olarak nerede ve hangi tarihlerde olacak ?fromalanya adlı üyeden alıntı
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
dostum marmok un yaptığı festivalle iligili bilgiler bu linkte : http://www.motosiklet.net/forum/show...ghlight=marmokNuestra adlı üyeden alıntı
emok festivali ise eskişehir seyitgazide 29 Haziranla 2 Temmuz arasında gerçekleşecek bu festivalle ilgili bilgileri emokun sitesinde bulabilirsin ;)
AB RH (+)
Alanyadaki Motorcu Arkadaşlar Lütfen Isim Yazsin
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
yaf simdi ben de varım diyeceğim ama siz festivalden bahsediorsunuz 180 km lerden bahsediorsunuz benim altımda 100 lük scooter var arkadaş.
tut ki ben de geldim; benim motor tahminim ce gider sizinle, ama dönüşü olur mu bilmiom orda birinizin arkasına oturarak gelirim heralde...
var mı aranızda benim gibi 100 cc lik motorluya bir yer
hani sehir içinde organizasyonlarlar toplantılar felan...birde ezik kalmam dmei yanınızda onca icft egsozlunun yanında felan
bu arad benim motor yandaki profildeki derbi atlantis...ama düz mavi....100 cc 10 hp...küçük ama tam öğrenci motoru;2 yıldır sürerim bi sorunu olmadı simdiye dek...
merak etme motorun canavar gibi biliyiroum o markayı giderde gelirde bizim motorlarda pek yüksek cc deil merak etme ;)
AB RH (+)
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)