Ben o yağmurda sevgilimi Isparta ya yolculadım eve geri gittim.. Tatlı su motorcuları siziiii...![]()
Ben o yağmurda sevgilimi Isparta ya yolculadım eve geri gittim.. Tatlı su motorcuları siziiii...![]()
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hahahha valla yazık yaa bnde salmazdım ama bnmki gidiıor işte ne yapcan ne kadarda ısrar etsek gidiıor offf daha dun yolladım bnde kendi ellerimle :( :(
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
kızma yaw okuduğunu bilmiyodum.
töbe de olm manyakmsın sn bnm hatun gitti uni.ye onuda bn ugurladım dun
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
sizin en azından yollayacak veya yolunu gözleyecek bir sevdiğiniz var ben napayım abaza abaza dolaşıyoruz motorumla
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
yaaa baskanım colo mola (Alkolsüz ;) )
ben de okudum ve şok olmak üzereydim..
içmeye mi başladı dedim..
iyi ki açıklık getirdin konuya kardeş...
aman kolayı da sek içme çarpmasın..![]()
tamam bende varım beraber içelim yanında kavun beyaz peynir sınırsız ton balığı tabiki kola yada aryan
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
heyy heey hey noluyo beni unutmayın baskanım..![]()
yaw tubiş senin vardın arkadaşın bana yap bir güzellik nolur ya durumum kritik anla işte :(
şiiiişşşşşşt lordum varsa kendi imkanınla devam et..
yawaşşşşşşşş topic amacından çıkmaya başlıyo![]()
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)