yaw inanın okadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle zaten gurbetteyim ama gel gör ki bizim patron: "bundan sonra pazarlarıda açacağız" demesinmi içimden geçen kalaylama namelerini duyabiliyorsunuzdur..
bakalım nasip...
yaw inanın okadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle zaten gurbetteyim ama gel gör ki bizim patron: "bundan sonra pazarlarıda açacağız" demesinmi içimden geçen kalaylama namelerini duyabiliyorsunuzdur..
bakalım nasip...
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
lordum senide aramızda görmekten mutluluk duyarız bu arada patronuna selam söyle anladın sen onu..
bu gün hava parçalı bulutlu olmasına rağmen yinede buluşmaya gelen arkadaslara teşekkürler ediyorum..
olm can motoru biraz sakin kullan yaa olm sana bişiy olacak diye korkuyorum sen ne kadar dikkatli olursan ol bi hıyar sana kaza yaptırır
aman dikkat..
faruk kankam senle kaderimizmidir bilmiyom bi ağız tadıyla gezemedik yahu kısmetse bi dahakine..
evet arkadaslar hafta sonları buluşup tanışmak isteyenler buraya yazabilir..
bugun guzeldı cıdden kardesım ...her haftasonu yapalım....neden olsa mt cıyız...
MT ANTALYA
yaaa valla kanka bi gezemedık haa beyler bu hafta erfer bn ve 06bluedragger vardı ama gezemedik.Nedeni de tam yalım'a geldik bnm motorun bnzin mort oldu evren büfenın oraya kadar önde kerem bnde arkada kayış tuta tuta geldik ordanda bn eve ittir allah ittir geldim
itilen motor eve gidecekse çekilen kayış kutsaldır..
soonunda kaldera pgo ve cın malından kurtulup dün sıfır beat aldım. hafta sonları musaıtım gezılere haberınız olsun
tmm kardeş ayar çekeriz haber verırız buraya saten bızdne başka yazan yok gelende
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
ben işimden dolayı pek gezemiyorum ama hafta sonları buluşup geziyoz..
antalya merkeze geldiğinde kime sorsan gösterir karaoğlan parkını kime sorsan bilir..
lewo aramıza hoş geldin kardeş hafta sonu eğer yağmur yagmazsa kara oğlan parkına stadın ordaki aslanların yanına veya yalım parka gelirsin zaten son gün napıcamızı buraya yazıyoz..
faruk gelirken yanıma akvaryum hortumu alacam benzin olayı olursa kullanırız..
lord kardeşim o zamn bu pazar günü saat 17:00da karaoğlan parkında olalım.
adrese gelirsek belekten tarif etmesi biraz zor olur ama şunu diyeyım sen antalya merkeze indinmi kime sorarsan sor karaoğlan parkı nerde die sana gösterirler merak etme sen
aman dikkat et hortumun içinde balık olmasın haaa boğulurlar depoda
beleş benzin varsa ben hortum pompa ne varsa getirebilirim sondaj bile açarız :D:D
ohhhh valla işi aşmış millet haaa beleş benzine bakıor.Şunu söleyım keremin motordan çekeriz sen gel hatta sontaj makinesine gerek yok baksana adam hortumu getircek ordan aktarırız bnde rakıları getiririm artık bi ziyafet çereiz orda
bu arda kimler gelıor kaç kişi gelcek saat söleyin park girişinde ona göre bekleyelim.Belki 5 bucukta gelcek olan olur ondan dıorum yaneee
olm çipuranın yanında tekirdağ rakısı olcak yalımda çimlere oturup denize karşı ziyafet çekeriz mis gibi benzin kokusuyla bütünleşiriz..
sondaj konusuna gelince 3 lt lik deponun neresini sondaj yapcanız ulen depoyu deler geçer lastiğimide patlatısınız ayuu..
keremin motordan çekeceniz de motorun üstünde telli baba yada hacı baba tekkesi mi yazıyo..
bizi zengin züppelere benzettiniz galiba çuvalla para var sanıyonuz
(motorun arkasına hameş bağlayıp paraları onda taşımak lazım)
gelecek arkadaslar saat 17:00 da karaoğlan parkı stadın ordaki otobüs durağının arkasına gelsin yetişemeyen yalım parka gelsin..
buraya uğramayalı uzun süre oluyor..
bnce uğra kardeş sonix
yaw kardeşlerim rakı dediniz bozdunuz işi motorcu adamın ne işi var rakıyla araba sürenler hadi neyse 4 teker üzerinde sarhoşlar biz 2 tekerde hiç şansımız yok miss gibi kola dururken ne rakısı
bncede çok ayop oldu rakıya şimdi bozuldu şimdi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)