Benim kastımın ne olduğunu anlarlar abi merak etme.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
06 kise gelmeyecek yinee
biraz geç kaldık haftaya gözel bir girişimde bulunursak pergeye felan gitsek mangal yapsak (alkolsüz olacak) nasıl olur ey cemaaat??
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
bugün 17:00 da aslanların orda olabilirim fakat fazla duramıcam..
tmm bn saat 17:00da ordayım beyler aslanların orda gelcek olan varsa bklerız haftayada artık allah kerim hahaha
ah şu züğürtlük olmasa bende alırdım cbr 600 bağıttırırdım..
koskoca mt antalyada bi faruk geldi puu size..
bugün haşim işcan parkının orda nx4 falcon gördüm galiba tubişindi ama geri geldiğimde yerinde yeller esiyodu..
bakın şimdiden yani hafta başından söölim bu pazar hava güzel olursa yalıma veya karaoğlan parkının ordakı aslanları oraya gelin buluşup tanışalım..
ayrıca scooter olduğumuz içinde ayrımcılık yapmayın bende isterdim şöyle adam gibi makinayla gezmeyi ama napak..
06bluedragger, uni akrep.. yokmu başka gelen..??
perşembe akşamları konyaaltı uygulama oteli çay bahçesine gelin tanışalım cc ve klas ayrımı yok bizde scooterdan başladık kimse ayırım yapmıyor
ERASER WİLL COME BACK
çaylar sendese geliriz niye gelmeyelim
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Yıllardır aramızda çay muhabbeti olmadı bizim. Sen mi ödeyeceksin, ben mi ödeyeceğim bunlar konu olmaz biz de...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bndede mesai işi olmassa gelebilirim ama net demıorum bakarz yanii mesai durumuna baglı
istediğiniz çay olsun ayıpsınız
her perşembe sabit yer mekan aynı özellikle yazın muhabbete doyum yok bende Manavgatda ikamet ediyorum vakit buldukça katılabiliyorum
umarım en kısa zamanda tanışırız
ERASER WİLL COME BACK
umarım inş.tanışırız en kısa zamnda
beyler bu hafta sonu yine buluşucaz eğer gelmek isteyen ark.lar varsa pazar günü saat 17:00'da Karaoğlan parkı girişindeki aslanların önünde olsun...Gelcek olan ark.lar buraya cvp yazssın geliyorum diye...Ekmek fln yok haa ona göre :D :D
ekmek dağıtıyosan gelirim..
bakalım yağmur yağmazsa geliriz..
ekmek deilde yengen dağıtıorum :D :D
ehi ehi bayılırım yengen e evren büfe çok güzel yapıyoo..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)