arkadaşlar bana bir tane temiz motor bulsanıza yaw 2. el ybr,cbf arrtık ne varsa uygun ama
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Çok samimi bi arkadaşım cillop gibi Ybr sini satıyor.. Param olsa ben alacağım.. Gri renkli, asla kaçırma derim.. İstersen görüştüreyim.Kesin alacaksan.. ??
Eğer düşünürsen özel mesajımı açtım, bana ulaşabilirsin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yaaa valla bn saat tam 4.45 de aslanların ordaydım hatta yanımda bı dene CBR vardı bn acaba bizdenmı dedım ama üstüne bir tane yaşlı amca bınınce dedım yk bizden deıl sonra 5e kadar bkledım blki gelen bakan olur dıe hatta motoruda en one koydum görun die neyse sağlık olsun artık ne yapalım bi dahki sefere
haşim işcan parkının orası motorcu kaynıyodu orada takıldım saat 6 da eve gittim..
bu arada beyler sölemedi demeyin Yalım parka bu sıralar pek sık gitmeyin çünkü artık hem devriyeler hemde siviller dolaşlıor geçnler bıçaklı mıçaklı olay çıktı tuning'cilere polislere saldırdılar bıçaklaral polislerde şimdi gördugunu alıor motoru...aman dikkat
beni kabul etmenize sevindim hepinizi seviyorum
en kısa zamanda tanışmak üzere
ERASER WİLL COME BACK
aydın kaç kaç yanıma kaç tenhada kıstıracaklar..
antalya grubu bir kişi daha katıldı aranıza herkese selamlar
a.s kardeşim hoş geldin inş.kısa bir süre sonra tanısırız..
bu sene eski gezilere devam edelim hayırlısı ile
ERASER WİLL COME BACK
Eski mi ? Aydın'cım sanırım o imkansız.. "Eskiler" olmadan "eski" gezilerde yapılamıyor maalesef..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yarın ne yapıyoruz varmı bir organision??
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
istanbul dan slm antalyaa..
ne biçim hava vardı dün..nefes alırken buhar çıkıodu..ağzımdan burnumdan..
nasipse bugün fuarı geziyorum..
tmm kardeşim yarn saat 17:00 uyarmı herkeze gelen gelsın bn yarın saat 17:00'da Aslanların orda olcam Karaoğlan parkında...
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)