Buda benım alet daha yavaş yavaş başladım yapmaya .....
resme göre sağ tarafta çizikler var daha dün kaza yaptım arabanın altındaydım ona rahmen bu şeklde
akrep geçmiş olsun alır almaz kazamı yaptın nazar değmiş motora kesin erfer oradan geçiyodur onun nazarı değmiştir..
ALLAH daha büyüğünden saklasın..
kasımda aldım 06bluedragger 4 ay oldu yanii daha ilk kazam ama 4 seneden beri YRB kullanıorum daha tık yok insanın kendi motoru olunca kaza yapıormus demekki allah daha buyuğünden korudu hadi bklm pazar günü akıoruz ışıklara ;D bn foto.makinas getircem Antalya MT grubu olrak foto.çekelim siteye koyalım bari millet herkez gelsin ama hep beraber olalım tanısalım kaynaşalım oldumu :D :D bu arada Antalya MT grubundan aramızda bayan MT olan varmı.Varsa eğer helal olsun derim yanii...
Son 3 gün kaldı pazara kimler geliyor şimdi buluşmaya antalyadan.Gelecek olanlar model renk filan yazsınlarda belli olsun
arkadaşlar benim gelme durumum yattı...
kusura bakmayın..size iyi eğlenceler..
eeee oldumu şimdi başkan yaaa ne güsel tanışırdık yahuuu valla olmadı "longinus"
Antalyalı arkadaşlarım nerdesiniz yafsherkes motorize sitesindemi takılıyo burda bi topik bulamadım gezimiz fln war ddiye artık geri dönün ya
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Fahrettin bu pazar günü saat 16:00 da karaoğlan parkının ordaki aslanlarda buluşuoruz sende gel
yaaa beyler kimse gelmıormu yaaa tek bnmi gelcem yoksa
valla kac gundur sıtedeydım ama moto sohbetdeydım hıc buraya ugramadım keske ugrasaydım
keşke ama bugun buluşamadık yanı blmıorum bn gelemedım işten dolayı awq iş yerı tam mesaiye bırakcagı saati buldu k.bakmayın beyler istersenız yarın buluşabılırz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...uhtesemdi.html
İşte fotolarrrrrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hiç kimse gelmedi sattınız beni alçaklar..
amele gibi tek başıma dolaştım..
beyler bayanlar antaya kadriyede iş buldum artık burdayız inşaallah hafta sonları patronun motoruyla organizasyonlarınıza icabet ederim inşaallah
tubiş seni geçen realin önünde gördüm konuşmaya fırsat kalmadan bastın gittin yetişemedim o ne hız ama kasksızdın teessüf ederim
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Ben değilimdir o zaman o Kasksız hiç sürmedim bugüne kadar, hele oralarda..
slm Antalya MT benide aranıza alır mısınız
ERASER WİLL COME BACK
Şakacı çocuk
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)