bızım ıcın farketmez kursunlu selalesıne gıt orada guzel
bızım ıcın farketmez kursunlu selalesıne gıt orada guzel
giderim sağol başka neresi var tavsiye edebileceğiniz ha birde motorun kiralık yazmışsın ilgilenebilirim :D arkadaşın 150 zatı var onunla dolaşıyorum ama emanet herzaman sürülmez senle irtibata geçsek iyi olur
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
antalya mt R.İ.P
ışıklar caddesi sevdiğimiz caddelerdendir..
orası olur mesela..
kaleiçi..3 kapılar..yat limanı..
lara ve fener mahallesi..bizim mahalle diye söylemiyorum..pek gözeldir..
sahil yoluna..dedemanın yanından gir..devam et..
favori güzergahımdır...
hem şelale de var yakınında..taa kurşunluya-düdene gitmene gerek yok..
yakın yerlere gideyim diyosan..aspendos tiyatrosunu gör derim..
biraz yol da yapmış olursun..
mesela kemer yolunda sürmek çok zevklidir..öneririm..kemer yapıp da gelebilirsin..
gezmeye kalksan 1 ayda bitiremezsin bu şekilde...
lord61 Sütçüler, teomanpaşa, zeytinköy tam gezilecek yerler. Buralarda pek gözeldir.
Arkadaşlar 02 mart Pazar günü Enduro şampiyonasının 8-9 martta 1. ayağının yapılacağı Kemer kuzdere parkuruna gidecez antrenmanları izlemek için.
yolcu07....ben antalyalıyım abı...karıstırdın galıba....ama bahsettın yerlerde buyudum ii bilirim güzel yerlerdir
sağolun arkadaşlar dikkate alacağım söylediklerinizi Antalya güzel yermiş be!
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
migros alışveriş merkezinide gez 5m migros u orasıda güzel alışveriş gezme yemek hepsi var sıradan olabilir ama her şehrin alışveriş merkezi farkldır
gez gez bitmez antalya ben bitiremedim:D
ya bi toplanamadıq bea bi organize olamadık
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
su sanal ortamda bıle toplanamadık ki
hadı bakalım motorlarınız ısınsın biraz
antalya mt den kimse buraya takılmıyo heralde 5 - 6 kişi felan var onun dışında buraya uğrayan yok..
okideshoei forum da tubiş adında bayan bi arkadas vardı onunla irtibata geçersen sana yardımcı olur diye düşünüyorum..
antalya mt sanırım kışın uyur yazın gezer..
ben yeni üye oldum arkadaşlar ant.dan.bence en kısa zamnda toplanalım hiç deilse benım gibi yeni arkdaşlar tanışmış olur herkezle çok iyi olur
şehir içini halletim sağolun dediğiniz her yeri gördüm artık civar ilçelere kayma vakti ama motorum yokk :( arkadaşlar uygun fiyata motor kiralayabileceğim bir yer varmı tanış bildiğiniz bana bir yardım edin yaww koskoca antalya yürümekten ayağım şişti
aslında ayarlamak lazım bu işe üstlecenecek birileri yokmu veya antalyanın MT başı gibi birisi varsa yapalım bence çok iyi olur herkez tanışmış olur hem birazda gezi yapmış oluruz daha güsel olur...
benım oyum longinus 'a..bu adam herkesı toplar bıraraya :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)