valla bende bilmiyom antalyalı gençlik çok az rastlıyom ya bilgisayar kullanmayı bilmiyolar yada bu siteyi..
slm arkadaşlar bende antalyadayım kanunii seyhan125t var ama inş. hyosung gtr250 alacagım bilgilerinize inş. güzel dostluklar kurarız
Yamaha XJ6 Naked
arkadaslar herkese slm bır antalya delısı olarak bende geldım.....
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum antalyalı olarak aranıza bende katılayım dedim
Hoşgeldin orkideshoeı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoş bulduk tubis tşk ederim
selam arkadaslar bende yenı uye oldum rx135 olan varsa ılgılenebılırım temız ve bakımlıysa tabı
tşk ederim hepinize hb
Arkadaslar bu sehırde yanı bu sıtede Yamaha Rx135 satan yok mu acaba
evet arkadaşlar trabzondan aranıza kaynak yapmaya geliyorum pazarertesi anatalyadayım motoru getirmek istedim ama 150 kağıt istediler vicdansızlar bakalım belki getirebilirim antalya da görüşmek üzere
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
ii gel bakalım sende bıze katıl
geldı bugun bakalım begenmısmı sehrımızı
evet arkadaşlar dün geldim uçakta indim tekrar uçaa bindim
aman ALLAHım bu ne söğük böyle trabzon daha sıcaktı birde havaş otobüsü 2 saat şehiri gezdirdi öldüm 1.15 dakkada trabzondan geldim havaalanından 100. yıla 2 saatte gittim ne iş neyse
bugün motor üstünde sabahtan akşama kadar dolaştı antalyayı hakkaten güzel memleket canım düdene felan gittim 10 numara gezme işini bitireyim sizlerle buluşmak istiyorum eğer isterseniz tabi
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)