önümüzdeki ay ben bi antalya -- istanbul yapıcam c.tesi gelip pazar dönücem antalya mt deki arkadaşlar ile bi tanışmak isterim
sevgiler ASHES
önümüzdeki ay ben bi antalya -- istanbul yapıcam c.tesi gelip pazar dönücem antalya mt deki arkadaşlar ile bi tanışmak isterim
sevgiler ASHES
Ashes arkadaşım gelirsen tanışırız. Gurubumuzun ''Efesli Akdeniz Akşamları '' adı altında 6. sını yaptığı etkinliği, tanışma için uygun olur. Haberimiz olsun gelince.
Sevgiler
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
By başkan uygundur.Motorize07 ekibi olarak beraber hareket etmekte fayda var.Cumartesi saat 16.00 grup için geç sayılmaz.Aythakan,toros,ariassos,ozgun saat 16.00 da hazır bulunacaklardır.Fromalanya özel sebeplerinden dolayı bir gün sonra katılma durumunda olabilir.Scorpionun gelme durumunun olmadığını öğrendim.Ancak MT Motorize07 Antalya grubu bir bütündür.Pazar günü ise Mustafa ve Burcenin yola çıkacağı konusunda duyumlarım var.Gelen gelmeyen yada gelemeyen herkese şimdiden teşekkür ederiz.aythakan adlı üyeden alıntı
MT Motorize07 Antalya Grubu
teşekkürler herhalde önümüzdeki ay içinde gelmeyi düşünüyorum irtibata girerim sizinle nasıl bir festival bu efes falan demişsiniz antik efes ten mi almış ismi yoksa bira olayımı şayet bira olayı ise ben rakıcıyımaythakan adlı üyeden alıntı
sevgili ashes MT motorize07 Antalya grubu gereken ilgiyi size gösterecektir.Ayrıca efesli geceler bizde geleneksel olmaya başladı.ashes adlı üyeden alıntı
Nihayet beee kendime göre bir rakıcı buldum.
tanışalım....ashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bak yanımda dostdark ı da getirirsem o zaman gör sen rakıcıriders
varmı güzel balık lokantaları salaş dışardan al balıgı yaptır roka balık rakı üff dur millete ayıp olucak
yok gelmiorum,,saat 8 de demişti bana melih o yüzden abi saat 5 çok erken,,hemen ne kızıosun ki......aythakan adlı üyeden alıntı
ashes adlı üyeden alıntı
ne ayıbı beeeee sen gel aşkım bi gelllll....
oyyy oyyyy varya rakı balıkashes adlı üyeden alıntı
ashes kumsalda içelim ama büyük bir ateş yakalım
dalga sesleri
ateşin cıtırtısı
veee bardak cınlamaları
KAMP ADAMLARI
yok ya o bana gelioo!!!! hem bu konuyu konuştuk ersen!!! yanımdan ayrılmayacaksın!!!!
bak önümüzdeki ay ben gidicem c.tesi gidip pazar gecesi dönücem gel kalmaya para yok konyaaltında bi arkadaşım var onun yanında kalırız villa süper ne dersin burdan giderken bi başlarız çekmeye dönenekadar
iyi gelme o zaman,,hatta sınırlarımızdan içeri giremezsin.....
Arkadaşlar C.tesi ve pazar günü toplam 450-500 km lik gezimizi tamamladık. Bizlere evlerini açan özgünzorlu ve ailesine sonsuz teşekür ederiz.
Selam arkadaşlar bende dün motorumu aldım Regal Raptor DADYW DD250E-9.
Ama daha plaka ve ruhsatım yok onlarda çıkınca sizlerle tanışmak isterim iş yerim burhanettinonat cad.hepinize kazasız sürüşler görüşmek üzere
teşekkürü biz borç biliriz abi.Bizi böyle bir günümüzde yanlız bırakmadığınız için fromalanya,aythakan,toros,burçe ve mustafaya sonsuz teşekkürler.evet yaklaşık 500 km yol yaptık ama gayet zevkliydi.Manzaralar virajlar,dağ yolları,yokuşlar ve inişler çok güzeldi.Gerçi fotolaştıramadık ama her şey anlatılmaz yaşanılır cinstendi.aythakan adlı üyeden alıntı
Özgür Gelemedik kardeş kusurumuza bakma ama gelmeyi çok istiyordum.inşallah daha sonraki etkinliklerde görüşürüz.ozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
..:: KEEWAY ARN 125cc ::..
Weight:105KG-Single Cylinder,4Strokes,Air Cooling-Compression Ratio:9.5:1-Power:6.2 KW/7500R/MIN 8,4 hp-Ignition Mode : CDI-Clutch:Dry Shoe,Acentric-Front:Disk/ABS,Rear:Disc/Drum-Alarm, Foldable remote Control
gelmeyi çok isterdim ama biliosunuz benim heryere gelmem mümkün olmuo sizlerle........ gitmeden bi pazar pikniği yapında son kez görüşelim özgürozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkes heryere gelemeyebilir.Gönüllerinizin bizimle olduğunu çok iyi biliyorduk en azından.Gelecek bizlerin olduğuna göre daha güzel günlerde bizlerin olacak.
Özgür arkadaşımız bugün itibariyle Askerlik görevini yerine getireceği birliğine teslim oluyor. Vatana millete hayırlı bir askerlik yapmasını dileriz.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
şimdiden hayırlı teskereler
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)