slm millet nasılsınızz bende peydir giremiyorum işten gçten cakit bulamıyorum girmeye....bizzde buralardayız unutmadık antalya mt yii
slm millet nasılsınızz bende peydir giremiyorum işten gçten cakit bulamıyorum girmeye....bizzde buralardayız unutmadık antalya mt yii
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
antalya uyuyo be.. Bi bakim dedim yılbaşı programları nasıl antalyanın , en son 5 gün önce yazmışsınız Belki Burcuyla atlayıp gelicez yılbaşı için ağırlarsınız artık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şiii, Antalya MT; 6-12 Ocak'ta ordayım haberiniz olsun. Karşılama töreni istiyorum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bak bak nası özendi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sabah ortalama 12 race motor antalyada turladık ama kımseler yok artık ben antalya mt den de umudu kestım:D
gelmek ısteyen buyursun gelsın elımızden geldıgı kadar agırlarız
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
tüm ANTALYA LI motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüm MT ANTALYA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
arkadaşlar ocak sonu bir buluşma ayarlasak
nasıl olur?
Vay Pro binlik makina yapmışız. Hayırlı olsun. Cbr125 den sonra mı aldın. Sana yakışır. İyi günlerde kullan.
Cbr125 den sonra değil, gt250r dan sonra endurocu oldu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu pazar planı olan varmı arkadaslar?
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)