muho gerçekten güzel anlatmış... keyifler bozulduğu için resim çekemedik
muho gerçekten güzel anlatmış... keyifler bozulduğu için resim çekemedik
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
evet hakikaten öle oldu..
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
Bodrum İskele Meydanı Dergisi Sahibi, Bodrum Ajans Yayın Grubu Haber Editörü Yiğit Uygur ve Bodrum Gönüllüler Derneği Başkanı Cemile Uygur'un tek evlatları, yavrumuz İrem Uygur ve arkadaşı Yaşar Mete Oymaklı, 274 promil alkollü olduğu belirtilen Azrail sürücünün arkadan çarpması sonucunda hayalleri ile birlikte aramızdan ayrıldı
Geriye dönüp baktığımızda cahiller ve sarhoşlar tarafından yollarda buna benzer nice cinayetlerin işlendiğini, verilen cezaların hiç de caydırıcı boyutlarda olmadığını görüyoruz.
Biz aşağıda imzası bulunanlar "Masum hayatların sonlanmasını azaltacak, trafik canavarı için caydırıcı, ürkütücü hükümler içeren" yeni bir trafik Yasası'nın öncelikle ele alınarak uygulamaya konulmasının gerekliliğine inanıyoruz.
Açılan sayfada BEN DE İMZALAMAK İSTİYORUM yazısına hemen tıklayın :
http://www.bodrumajans.com.tr/protes...?page=2&order=
arkadaslar 1 haftalığına kemere tatile geliyorum orada motor kiralayabileceğim bir yer varmı bildiğiniz varsa fiyatlar nedir yardımcı olursanız sevinirim
scooter olsa yeter bana bws filan
simdiden tşk..
vala saol tsk ederim
bende motorumdan ayrı kalacağım için üzülüyordum...
antalyalılar bana motor ayarlayın pazar günü oradayım varsa blackbird olsun lütfen
yarın için yok mu bi gezi arkadaşlar yaz bitmeden toplanıp bi yerlere gitsekde tanışsak artık
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
bende yorgunluğumu daha yeni attım arif a bacaklarım kopuodu walla.şu resimleri ekle artıkda görelim.geziyide kısaca anlat...böle gezilerr düzenleyelim.ii oluo.
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
arkadaşlar bu pazar antalyaya gelebilrim varmı pazar için bi planınız? izmire gidecektim izmirde bi plan olmadığı için antalyaya döndüm. inş sizin bi planınız vardır.
muğla mtden selamlar.
GT650R
koçum benim be yakışır bilader. artık senden geçti motor işi sen iyisimi bana artçı ol.. ben seni gezdiririm..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Merhabalar...
28.09.2007 itibariyle 1 hafta antalyadayım....varmı tavsiye edeceğiniz ya da bildiğiniz motor kiralama?
şimdiden teşekkürler
Anaa! Bak Kaş geziside yapmışlar! Arifa_07 , yaz gelsin gezcez mezcez diyodun kardeş hepsi boşmuş yahu! Gerçi bende pek bu yaz durmadım burda ama ! Senin de okul açılmıitır şimdi gidersin Trabzona!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Ramazan ayında da bir yere gezilmiyor .
herkese selam,
bir haftadır istanbuldaydım çok özledim yaw motor kullanmayı.
bu arada gdr sv-44 model bir kask aldım çenesi açılır güneş vizörü falan var ayrıca. 125YTL sizce iyi mi fiyatı ve kalitesi nasıldır acaba benim acemi bilgilerime göre iyi gibi geldi bana. yorumlarınızı bekliyorum.
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)