Arkadaşlar sağolun ben Konya'ya geri döndüm. Antalya'da gezdim biraz. Ağustos sonu tekrar gelebilirim. Görüşmek üzere.
Arkadaşlar sağolun ben Konya'ya geri döndüm. Antalya'da gezdim biraz. Ağustos sonu tekrar gelebilirim. Görüşmek üzere.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Merhaba arkadaşlar..
1 hafta kadar Antalya'dayım.. Tatile geldim.. Eğer müsait olursanız sizlerle tanısmak isterim.. Simdi Işıklar'a doğru gidiyorum. Üzerimde MT T-Shirt'i olacak.. Dışarı çıkacaksanız görüşelim.. Daha sonra da görüşebiliriz..
Telefonum: 0.544.277.7310
NOT: Motorla gelmedim.. Yaşımın 17 oldugunu da göz önünde bulundurunuz.. Yürüyerek cadde turuna çıkıyorum şimdi..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ya gerçekten çok isterim sizlerle tanışmayı. telefonumu verdim. buluşmalar saat 08.00'dan sonra olursa daha iyi olur. Plajdan o saatlerde geliyorum çünkü.
birde dostum senin hussar modifiyeli galiba.. onu görsem iyi olur. popcorn'a yapacagım şeylerde bana fikir vermiş olur....
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
slm arkadaşlar yarın için planı olan var mı
bugün akşam a kadar sanayide idim motor a bakım yaptın bide cila
tertemiz oldu yarın için hazır....
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
slm rifi kardeşim .geçenlerde ufakbi kaza atlatmışsın geçmiş olsun.inşllh başları olmazz.bi buluşma ayarlıyalım yaaaww.bak serhat kardeşimde buluşmak istio şöle yarım saat 1 saat gezeriz fena olmazz...
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
evet arkadaşlar kenan superbike şampiyonu oldu yarın saat 5 de türkiyede tur organizasyonu yapıcaktık durum nedir....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Antalya'da 8 gün kaldım. 3 günü Side'de geçti. Tekrar geleceğim inşallah.
Bu ayın 20-30 unda arabayla geleceğim. Eylülde de motorumla gelebilirim. Yakın nasıl olsa Antalya
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
muho güzel olmuş valla açmış motor u da
yaw bu aralar işim var hiç akşamları bi yere çıkamıyorum....
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
saol kanka mersi.
buda videosu sesini dinleyin arkadaşlar beğenecekmisiniz bakalım....
www.youtube.com/watch?v=gTUvmi-hY5A
selam alanyada olimposta olduğu gibi ağaç evler varmı? varsa adını adresini veya telefonunu verebilirmisiniz???
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
selamınaleyküm antalya MT liler ben ıspartadanım pazar günü ısparta rallisi olacak hepinizi beklerim
yokmu yavv hiç gelecek:::::::
arkadaşlar geçen gece kemere gidelim dedik
saat 12 gibi arif ben ve 1 arkadaş daha.yola koyulduk yol güzel, hava güzel, çevre güzel hız limitlerinide aşmamaya dikkat ederek yola devam ediyoruz beldibini geçtik az ilerde tatil köylerine son viraj kala.
benim motordan bir ses kamyon gelio sandım arkamdan.nese motoru sağa çektik gece yarısı. bizim egzostun saplamasının somunu kılımış ve düşmüş ısıdan.nese ilerde marktler var oraya çektik artık.motorun koltuğunun altında bi vida oradan söküp uydurduk.saat 2 yi geçio. ve keemre 3 5 km kalmıştı oradan geri dönmek zorunda kaldık. benim için facia oldu.
nese geri dönüş için yola çıktık.geri dçnerkende öteki attı.şansmıdır nedir.ona bi vida uydurduk.artıl her 2 km de bir durup vida sıkıyoduk yoksa onlarıda gevşetip atıodu.nese sea life otele kadar öle geldik.ben ve arklar uncalı tarafına döndük.yavaş yavaş gitmekten iice sıkıldım.trafik lambalarında bi kalkış yarışı 3 kişi (ama motor manyak gidiomuş egzostsuz) tam gaz ikisnide birden attı kamyon gibi ses çıkararak grldik eve.....
ama yaptırdım şimdi iii.
bu resim de tamir esnasında çekildi.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)