slm millet. ya benim motor ist. nasıl getiricem antalyaya die merak ediyorum...bi aklı verin bana
slm millet. ya benim motor ist. nasıl getiricem antalyaya die merak ediyorum...bi aklı verin bana
yaw şimdi antalyada olan ve scooterına hava filtresi taktıran bi parmak kaldırsın bakayım!!!!
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
arklar aradığım egzostu buldum ve aldım sonundaaa. solucan egzost biraz pahalı oldu ama güzel oldu fotosunu çektim ama ekleyemedim bilen warsa yardımcı olsun ekliim..
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
Dishy sen bu sitenin avukatı olmalısın aslında...
DISHY bu arada "konu dışı bir mevzuu ama" NX Falcon benim aradığım motor aylardır...
Resmine biraz hüzünle bakıyorum bu yüzden:(
ciao
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Bir sürü var satılık, neden arıyorsun ki
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Birkaç hafta sonra bekleyin beni arkadaşlar Antalyaya gelicem kısmetse.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Gelmeden önce haberleşiriz Yılmaz cımmm
Tuğba canım ben maalesef istediğim şehirde değilim... Burada da istediğim motordan (NX 400den) fazla yok.. 2-3 tane buldum ama 2003 mod. 5.800 lerde fiyatları ve 20.000 km den aşağı da değil yaptıkları km... bir tanesine baktım ama motor sırıtıyor:( Beni alma, rent a car da çok yıprattılar beni diyor
Bende BWS ye el mahkum devam ediyorum.
Bakalım: gün doğmadan neler doğarmış!
İlgin için ektra olarak teşekkürlerimi belirtirim...
iyi geceler...
Canım derken bana mı seslendin şimdi sen ?
tuğba, kusura bakma... "canım" kelimesi bilerek ve isteyerek söylenmiş değildir. ağız alışkanlığı...
slm arkadaşlar onümüzdeki hafta geliyorum kısmetse görüşecez
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
Antalya /merkez den Lazer Lz 6 için siyah vizör alabileceğimiz yerler neresidir ?
( honda akçor ve nebioğullarında yok.)
Arkadaşlar merhaba antalya da nasıl bir grup var ? nerede toplanıyorlar ? antalya içinde en az 80 bin km yaptım son 2 yılda niye hiç görmedim ? hakikaten böyle toplaşıp gezlilebiliyorsa neden gezmiyoruz ? elin oğularrı karda kışta geziyorda biz niye uyuyoruz ? saygılar
ben geldim millet. motor isini hallettim... evet simdi nerde ne zaman ne yapıyorsunuz? bi ilan edinde haftalık toplantılara ve gezilere katılalım...
kardeş bende lazer maxeone aldım sıyan vızor burhanettın onatta oguz motorda var. fıyatı ise 35euro dıyodu.bende degıstırcem sıyahı cok guzel... hem guneste gozude almıyor
jafta sonları bız 4-5 motor denıze fılan gıdıyoruz. tabı daha coguz ama mıllet tatıllde başka sehırlerde. eğer gelmek ısteyenler olursa msn ı ekleyebılırler..lewoci@hot
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)